September 10, 2025Sep 10 Taj 2.9 Ferarijev sa 510ks je vlazni san, makar na kratko. Bilo je par udarenih za male pare, ispravni sa jako malo km, ali nismo znali gde bi nasli delove jer verovatno za taj quadrifoglio ide sve drugacije pa smo odustaliOvaj sa 280ks je prava mera, najbolji odnos cene i kvaliteta, kao Saomi Edited September 10, 2025Sep 10 by Zli Gli
September 10, 2025Sep 10 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:vrv ima i u opremi/motoru razlikeOgromna je razlika, potpuno su drugačiji motori, kočnice, vešanje itdA ima 510 konja
September 10, 2025Sep 10 1 minute ago, Zli Gli said:Taj 2.9 Ferarijev sa 510ks je vlazni san, makar na kratko. Bilo je par udarenih za male pare, ispravni sa jako malo km, ali nismo znali gde bi nasli delove jer verovatno za taj quadrifoglio ide sve drugacije pa smo odustaliOvaj sa 280ks je prava mera, najbolji odnos cene i kvaliteta, kao Saomišta ste uradili sa onim glc kupeom?
September 10, 2025Sep 10 Autobahn, drugari. Eto vam sad najmanji gradski el. auto ima 150 konja, sto je nekad bio pojam, ej ganjam Subaru Forester sa 150 konja! Generalno, vise od 80% ljudi danas nije sposobno da pravilno obuzda toliku snagu i ubrzanja a tehnoloskim prcama na ekranu necu ni da pricam. Za gomilu ljudi i upotreba migavca je nepotebno opterecenje. Niti putna ni gradska infrastruktura prati auto industriju, realno pravi limbo, kom moze da parira eventualno neka Norveska.
September 10, 2025Sep 10 Jos nista, stoji na oglasu i pitao sam vozaca da zove i obara cenu maksimalno ali nije nista javioImam ogroman problem sa slanjem para, savetuju svi da se ne salje mnogo kao fizicko lice na racune firmi pa doziram a kad naleti nesto dobro u nizu onda mora neko snalazenje, cimanje ljudi, frka panika
October 5, 2025Oct 5 Prvo su mi dali jednu istu ovakvu, samo belu sa 64k na satu, ali jedna guma ispusta i gasi joj se infotainment displej. Pa sam danas vratio, i sledecih nedelju dana vozim ovaj 1.2 automatik benzinac
October 5, 2025Oct 5 5 minutes ago, Lancia said:Jel ovo neki Opel @jms_uk ? al je ruzan sa strane, u dupe ih dizajnersko.Jeste, Corsa. Evo ga ovaj prvi.
October 5, 2025Oct 5 Just now, jms_uk said:Jeste, Corsa.Evo ga ovaj prvi.I ovde caruje na rentakaru, otkad je Panda nestala i Fici izbacili benzinski motor.
October 27, 2025Oct 27 Posle mesec dana voznje da kazem da je ovaj CLS 450 fantastican auto, potrosnja prosek 9 litara kombinovano a nije da sam ga ultra mega stedeo, naprotiv. Bukvalno bi mi bio auto iz snova da nisam ovako krakat, samo to ulazenje i izlazenje je drama a i volim da se zavalim kao polulezeci pa sam prilicno nizak u tom polozaju dok vozim.Zato sam neki dan isao za Bosnu i uzeo Stelvio, e to je vec druga prica i za nas visoke, pregled voznje odlican + 280 konja garantuje laksa bezbedna obilazenja. Stelvio mamara.
March 23Mar 23 Pretposlednjeg vikenda bio u Inverness-u, na severu Skotske i rentirao ovo (Kia K4):Najnoviji auto koji sam ikada vozio - samo 14 milja je presao Ja sam u narednih 23 sata dodao jos 180 Motor 1.0, ali ok ide. Uglavnom sam vozio po gradu i manjim putevima/mestima uz obalu. Potrosio 25 litara za bezmalo 300km.
May 3May 3 I mi imamo neku sedmicu sto smo dobili u zameni za T Roc, 1.4 benzin metan 110ks, vise nego korektan auto