Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šta vozite?

Featured Replies

Taj 2.9 Ferarijev sa 510ks je vlazni san, makar na kratko. Bilo je par udarenih za male pare, ispravni sa jako malo km, ali nismo znali gde bi nasli delove jer verovatno za taj quadrifoglio ide sve drugacije pa smo odustali

Ovaj sa 280ks je prava mera, najbolji odnos cene i kvaliteta, kao Saomi

Edited by Zli Gli

• Replies 1.9k
  • Views 199.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

vrv ima i u opremi/motoru razlike

Ogromna je razlika, potpuno su drugačiji motori, kočnice, vešanje itd

A ima 510 konja evilsmile

1 minute ago, Zli Gli said:

Taj 2.9 Ferarijev sa 510ks je vlazni san, makar na kratko. Bilo je par udarenih za male pare, ispravni sa jako malo km, ali nismo znali gde bi nasli delove jer verovatno za taj quadrifoglio ide sve drugacije pa smo odustali

Ovaj sa 280ks je prava mera, najbolji odnos cene i kvaliteta, kao Saomi

šta ste uradili sa onim glc kupeom?

Autobahn, drugari. Eto vam sad najmanji gradski el. auto ima 150 konja, sto je nekad bio pojam, ej ganjam Subaru Forester sa 150 konja! Generalno, vise od 80% ljudi danas nije sposobno da pravilno obuzda toliku snagu i ubrzanja a tehnoloskim prcama na ekranu necu ni da pricam. Za gomilu ljudi i upotreba migavca je nepotebno opterecenje. Niti putna ni gradska infrastruktura prati auto industriju, realno pravi limbo, kom moze da parira eventualno neka Norveska.

Jos nista, stoji na oglasu i pitao sam vozaca da zove i obara cenu maksimalno ali nije nista javio

Imam ogroman problem sa slanjem para, savetuju svi da se ne salje mnogo kao fizicko lice na racune firmi pa doziram a kad naleti nesto dobro u nizu onda mora neko snalazenje, cimanje ljudi, frka panika

• 4 weeks later...

Prvo su mi dali jednu istu ovakvu, samo belu sa 64k na satu, ali jedna guma ispusta i gasi joj se infotainment displej.

Pa sam danas vratio, i sledecih nedelju dana vozim ovaj 1.2 automatik benzinac

IMG_0989.jpeg

Jel ovo neki Opel @jms_uk ? al je ruzan sa strane, u dupe ih dizajnersko.

5 minutes ago, Lancia said:

Jel ovo neki Opel @jms_uk ? al je ruzan sa strane, u dupe ih dizajnersko.

Jeste, Corsa.

Evo ga ovaj prvi.

IMG_0956.jpeg

Just now, jms_uk said:

Jeste, Corsa.

Evo ga ovaj prvi.

I ovde caruje na rentakaru, otkad je Panda nestala i Fici izbacili benzinski motor.

• 3 weeks later...

Posle mesec dana voznje da kazem da je ovaj CLS 450 fantastican auto, potrosnja prosek 9 litara kombinovano a nije da sam ga ultra mega stedeo, naprotiv. Bukvalno bi mi bio auto iz snova da nisam ovako krakat, samo to ulazenje i izlazenje je drama a i volim da se zavalim kao polulezeci pa sam prilicno nizak u tom polozaju dok vozim.

Zato sam neki dan isao za Bosnu i uzeo Stelvio, e to je vec druga prica i za nas visoke, pregled voznje odlican + 280 konja garantuje laksa bezbedna obilazenja. Stelvio mamara.

• 4 months later...

Pretposlednjeg vikenda bio u Inverness-u, na severu Skotske i rentirao ovo (Kia K4):

IMG_6574.jpg

IMG_6569.jpg

Najnoviji auto koji sam ikada vozio - samo 14 milja je presao ohmy Ja sam u narednih 23 sata dodao jos 180 D

Motor 1.0, ali ok ide. Uglavnom sam vozio po gradu i manjim putevima/mestima uz obalu. Potrosio 25 litara za bezmalo 300km.

• 4 weeks later...

Po Beogradu i okolini narednih nedelju dana ovu Astru automatik, sa 1.2 motorom

IMG_7876.jpeg

• 2 weeks later...

Golf 7 1.4 benzin

I mi imamo neku sedmicu sto smo dobili u zameni za T Roc, 1.4 benzin metan 110ks, vise nego korektan auto