May 20May 20 I krivu obrtnog momenta koja je skoro konstantna i od starta blizu maksimuma za razliku od susa. zato elektro automobili i lete kad se stisne gas, a ne zbog maksimalne snage.
May 20May 20 takvi su od početka svi jači mini kuperi, dizajnirano kao karting za više osoba, doduše ne za mnogo više jer realno mesta ima samo napred. pritom su te nabudženije verzije tipa JCW monstruozne po ubrzanju i osećaju. jednom sam se vozio od minhena do štutgarta na zadnjem sjedalu, tačnije klupe, i nikad se nisam više osećao kao džak krtole.
May 20May 20 On 18.5.2025. at 17:56, kud u maglu Simoviću said:slažem se, samo ovo je fiesta diezeljoš je veća kanta od one koju sam terao početkom veka, a tad mi se činilo da je to nemogućeu jaka fora da se zapljune brend, uzmeš model sa dna kace
15 hours ago15 hr Audi A3 1.8tfsi 180ks, 2013. godiste, Sportback varijanta za koju svi misle da je karavan a nijeInace se ne lozim ali vozio za Simanovce prekjuce lagano 120 tempomat, imao tri blicanja dok sam obilazio sporije od strane nekog Kajena, Audija Q7 i Skode Superb i samo sam malo dodavao gas u sport modu a ono 200 kod od sale, neplaniranoZgodno je imati ovako nesto zbog tih debila sto idu npr. 160 i blicaju, treba ih nekad ponizavati
13 hours ago13 hr @Zli Gli u odnosu na one astre k isto besne što si vozio, kako ga procenjuješ? Ok opel vs audi, nego mislim iz ugla racionalne kupovine.
9 hours ago9 hr Pa malo je tesko porediti jer je ovo Stronic automatik koji fenomenalno salta u svim modovima voznje pa je logicno da je laksi za voznju ali ovako od mana, u oba imam utisak da sam na zemlji dok vozim, meni sa 193cm je svaki ulazak saginjanje i lomatanje vratnog dela, dok mi je sve ostalo top kod oba... Mislim da je Astra laksa, motori 1.4 i 1.6 turbo odlicni a razlike neke druge ozbiljne u odnosu na A3 nema, osim u ceni. Ovaj je 2013. sa skoro 260 hiljada km a imamo i Astru K 1.4 turbo 150ks sa ful opremom 2018. godiste sa ispod 160 hiljada km i cena ce biti isto 11 hiljada kad bude spremna za oglas, tek je stigla i nismo je pipnuli. Ok, ovaj A3 je u jakoj opremi i sa jakim motorom i automatik ali sa druge strane auto iste klase sa 100 hiljada km manje i jednako jakom opremom i 5 godina mladji za iste pare, u ovom konkretnom slucaju ipak isplativija AstraInace sam toliko ushicen zbog toga kako Audi ima snage da razmisljam da bacim 350e na RevoChip, sad ima 180ks i 250nm obrtni momenat a stage 1 ga dize bezbedno na 220ks i obrtni na 380nm Plus navodno i spusta malo potrosnju, problem je samo sto nam je sve na prodaju pa moze da se pojavi kupac sutra a mozda se i ne proda duze vreme, u tom slucaju ne bi puno zalio za parama Edited 9 hours ago9 hr by Zli Gli