Jump to content
IGNORED

Mali fudbal(futsal)

Zaz_pi

Recommended Posts

Posted

Bravo za Zabare, nisam ocekivao, mada bih vise voleo da gledam POR dalje.

Posted

wtf, ja sam odustao na 3-1 i 10-ak minuta do kraja :isuse:

Posted

ESP-RUS (plus Brazilci), nastavak futsal maratona :) (jos jedna poslastica).

Posted

Glupi zdrijeb™ :(Rusi bi opusteno dobili sve sem Brazilaca i ove Spanije a idu kuci nakon cetvrtfinala, smor.

Posted (edited)

Ocekivano Spanija - Brazil u finalu.

Edited by Feindouno
Posted

dva carska gola Brazilaca za titulu.šta je tražio Španac Fernandao sudijama kod zadnjeg gola? aut?počeo sam ad psujem Brazilce kad su uveli letećeg kako bezidejno to igraju, golman i Falcao maltene stoje jedan na drugom, i onda ovaj drugi u rašlje!

• 2 years later...
Posted

Izvinjavam se sto cupam temu iz pepela ali nesto me zanima... Juce su igrali mitrovacki Deus, koji je ove godine debitant u prvoj ligi, i Ekonomac iz Kragujevca, i nasi dobili 8:4, totalno nerealan rezultat ali nije to sad bitno... zanima me kako se kotira Ekonomac ove sezone? Koliko znam, oni su vec dugo jedna od jacih ekipa kod nas a ovi moji ih juce dobise ubedljivo, pa da znam sta da ocekujem u nastavku sezone :D Nasi su doveli dosta igraca sa strane, prakticno je od nasih lokalaca ostao samo golman, u prvoj postavi, i jedan sto igra nesto malo, a sve ostalo doslo sa strane sto se i videlo juce jer su u pitanju prilicno ozbiljni igraci, poput Zivanovica koji je zabio 4 komada.

• 1 year later...
Posted

Danas svi igraju futsal

Ne znam da li i Iran ima naturalizovane Brazilce, rekao bih da su pravi Iranci

Posted (edited)

Десило се још једно изненађење,

http://www.youtube.com/watch?v=bA-Zkg0hhJ8

Победник 1/4 финала Русија-Шпанија је фаворит сада за титулу, а Шпанија је фаворит у том мечу.

Edited by Korki