Jump to content

Mali fudbal(futsal)

Featured Replies

Bravo za Zabare, nisam ocekivao, mada bih vise voleo da gledam POR dalje.

wtf, ja sam odustao na 3-1 i 10-ak minuta do kraja :isuse:

ESP-RUS (plus Brazilci), nastavak futsal maratona :) (jos jedna poslastica).

Glupi zdrijeb™ :(Rusi bi opusteno dobili sve sem Brazilaca i ove Spanije a idu kuci nakon cetvrtfinala, smor.

Ocekivano Spanija - Brazil u finalu.

Edited by Feindouno

brazil još očekivanije™

Oh™ Zna se na sta sam mislio.

al' ga zavuce.

Au sta uradi Neto za titulu :pera:

dva carska gola Brazilaca za titulu.šta je tražio Španac Fernandao sudijama kod zadnjeg gola? aut?počeo sam ad psujem Brazilce kad su uveli letećeg kako bezidejno to igraju, golman i Falcao maltene stoje jedan na drugom, i onda ovaj drugi u rašlje!

• 2 years later...

Izvinjavam se sto cupam temu iz pepela ali nesto me zanima... Juce su igrali mitrovacki Deus, koji je ove godine debitant u prvoj ligi, i Ekonomac iz Kragujevca, i nasi dobili 8:4, totalno nerealan rezultat ali nije to sad bitno... zanima me kako se kotira Ekonomac ove sezone? Koliko znam, oni su vec dugo jedna od jacih ekipa kod nas a ovi moji ih juce dobise ubedljivo, pa da znam sta da ocekujem u nastavku sezone :D Nasi su doveli dosta igraca sa strane, prakticno je od nasih lokalaca ostao samo golman, u prvoj postavi, i jedan sto igra nesto malo, a sve ostalo doslo sa strane sto se i videlo juce jer su u pitanju prilicno ozbiljni igraci, poput Zivanovica koji je zabio 4 komada.

• 1 year later...

Danas svi igraju futsal

Ne znam da li i Iran ima naturalizovane Brazilce, rekao bih da su pravi Iranci

Десило се још једно изненађење,

http://www.youtube.com/watch?v=bA-Zkg0hhJ8

Победник 1/4 финала Русија-Шпанија је фаворит сада за титулу, а Шпанија је фаворит у том мечу.

Edited by Korki