Feindouno Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Pa bas i nije poslastica... Brazilci se ni ne trude previse, i bod im je dosta.
John Coltrane Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 2:1 za Bra posle trube od drugog polcasa.
Zli Gli Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 3:1 bese za Brazil, dali su jedan na kraju kad su imali igraca vise. Elem, mene nisu odusevili, verovatno zato sto su se zezali. Portugal bio bolji, imao vise sansi ali patka. Sa druge strane, Ukrajinci mnogo dobri, imaju i tehniku i taktiku a ne fali im ni snage. Ocekujem ih u borbi za medalju.
renne Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 haha, kako ptica zajebava, ne da se nikako izbaciti :D
John Coltrane Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Ma jok, Zabari tesno sa Mexico, a ARG trpa Australiju. Mi smo sutra sa Cesima.
JohnnyD Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Drago mi je sto su Japanci prosli. Panamci se provukli. Mi igramo i za Tajland, jer ako Ceska uzme bod ili pobedi Tajland ispada, posto ce Gvatemala verovatno da natrpa Solomonska ostrva
Feindouno Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Drago mi je sto su Japanci prosli. Panamci se provukli. Mi igramo i za Tajland, jer ako Ceska uzme bod ili pobedi Tajland ispada, posto ce Gvatemala verovatno da natrpa Solomonska ostrva Ma sta kazes :PSolomonjani™ ih odvalise od zivota :Hail:Obratiti paznju na kvote
JohnnyD Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 neverovatno steta sto su imali -24 gol razliku pre ovog meca pa nisu imali sanse da se plasiraju dalje
Feindouno Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Uz nasu utakmicu gledam i Egipat - Kuvajt, ukljucio se na 0-1 a od tad su Egipcani napravili 2 katastrofalne greske u odbrani i primili lagane golove.Kuvajt juri gol razliku i uveli su igraca golmana vec na 2-0.
Feindouno Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ako ostane ovako Cesi ispadaju. Egipat drugi, Kuvajt treci.
Recommended Posts