Mil@n Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Kakav je status Perića? Ne verujem da 2, 3 puta gube čiste lopte kada poslednji čovek dribla, to ne bi smelo da se dešava ni na fudbalu sa društvom nedeljom u balonu u 6.
Zli Gli Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 3-0 na poluvremenu a izgledalo je kao da ce biti 1-0 do kraja poluvremena :)Izgledalo i meni i kolegi pa smo na 1:0 zategli da ne pada vise od jednog u prvom i +1.5 na augodne Kuvajcane, ali patka...Nego, jel moze neko da mi objasni zasto su oni ceo mec igrali napad sa svih 5 igraca? Ok na kraju kad vijas rezultat, ali jos nisam video da neko igra ceo mec tako (ili su poceli kad su primili prvi, sto je opet bilo jako rano).
Papovac Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Izgledalo i meni i kolegi pa smo na 1:0 zategli da ne pada vise od jednog u prvom i +1.5 na augodne Kuvajcane, ali patka...Nego, jel moze neko da mi objasni zasto su oni ceo mec igrali napad sa svih 5 igraca? Ok na kraju kad vijas rezultat, ali jos nisam video da neko igra ceo mec tako (ili su poceli kad su primili prvi, sto je opet bilo jako rano).poceli su u 9 minutu, prakticno cim su primili gol. ni ja ne vidim razlog da tako rano rizikujes.meni deluju slabo, razbice ih egipat.
Papovac Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Kakav je status Perića? Ne verujem da 2, 3 puta gube čiste lopte kada poslednji čovek dribla, to ne bi smelo da se dešava ni na fudbalu sa društvom nedeljom u balonu u 6.osim pavicevica, niko nije povlasten :P
JohnnyD Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 prosli smo grupu, ali mozemo da budemo i drugi i treci ako izgubimo od ceske
JohnnyD Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 ne gleda se medjusobni nego ukupna gol razlika ostvarena u grupi
JohnnyD Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 realno ne mozemo, ali ja pricam o pravilima, teoretski izgubimo 6:0 i egipat dobije 1:0
Recommended Posts