Jump to content
IGNORED

Mali fudbal(futsal)

Zaz_pi

Recommended Posts

Posted

Kakav je status Perića? Ne verujem da 2, 3 puta gube čiste lopte kada poslednji čovek dribla, to ne bi smelo da se dešava ni na fudbalu sa društvom nedeljom u balonu u 6.

Posted
3-0 na poluvremenu a izgledalo je kao da ce biti 1-0 do kraja poluvremena :)
Izgledalo i meni i kolegi pa smo na 1:0 zategli da ne pada vise od jednog u prvom i +1.5 na augodne Kuvajcane, ali patka...Nego, jel moze neko da mi objasni zasto su oni ceo mec igrali napad sa svih 5 igraca? Ok na kraju kad vijas rezultat, ali jos nisam video da neko igra ceo mec tako (ili su poceli kad su primili prvi, sto je opet bilo jako rano).
Posted
Izgledalo i meni i kolegi pa smo na 1:0 zategli da ne pada vise od jednog u prvom i +1.5 na augodne Kuvajcane, ali patka...Nego, jel moze neko da mi objasni zasto su oni ceo mec igrali napad sa svih 5 igraca? Ok na kraju kad vijas rezultat, ali jos nisam video da neko igra ceo mec tako (ili su poceli kad su primili prvi, sto je opet bilo jako rano).
poceli su u 9 minutu, prakticno cim su primili gol. ni ja ne vidim razlog da tako rano rizikujes.meni deluju slabo, razbice ih egipat.
Posted
Kakav je status Perića? Ne verujem da 2, 3 puta gube čiste lopte kada poslednji čovek dribla, to ne bi smelo da se dešava ni na fudbalu sa društvom nedeljom u balonu u 6.
osim pavicevica, niko nije povlasten :P
Posted

znaci sada smo gotovo sigurno prvi?

Posted

znaci sada smo gotovo sigurno prvi?

Posted

prosli smo grupu, ali mozemo da budemo i drugi i treci ako izgubimo od ceske

Posted

ne gleda se medjusobni nego ukupna gol razlika ostvarena u grupi

Posted

realno ne mozemo, ali ja pricam o pravilima, teoretski izgubimo 6:0 i egipat dobije 1:0