September 24, 20213 yr Baš dobar meč. Kreten na RTS-u ceo turnir priča kako se tek od petog faula može šutirati direktno na gol, a mi posle drugog dajemo gol.
September 24, 20213 yr Portugalci nervozni, zar nisu (bili) favoriti? Ili im se to odbilo (nadam se) o glavu?
September 24, 20213 yr Just now, mlatko said: Portugalci nervozni, zar nisu (bili) favoriti? Ili im se to odbilo (nadam se) o glavu? Favoriti u ovom mecu? Da, na turniru ima jacih ekipa (Brazil i Spanija). Sa tim sto smo mi vec tukli Portugalce ranije, na onom evropskom kod nas, i cini mi se u nekim prijateljskim. Edited September 24, 20213 yr by JohnnyD
September 24, 20213 yr 1 minute ago, mlatko said: Portugalci nervozni, zar nisu (bili) favoriti? Ili im se to odbilo (nadam se) o glavu? Bili su. Kvote na njih su bile oko 1.5, a na nas oko 4.
September 24, 20213 yr na koga idemo kada pobedimo edit: spaniju Edited September 24, 20213 yr by 189-
September 24, 20213 yr kakva ložačka tekma. doduše samo drugo sam gledo. derem se ko majmun. srećom, nema ko da me vidi.
September 24, 20213 yr Evo zašto su favoriti, (ne)verovatno dugačka klupa, snaga i tehnikaa i faulovima se napunili