Jump to content
IGNORED

Mali fudbal(futsal)


Zaz_pi

Recommended Posts

kakav kurac od ovce je ovaj komentator. argentinci daju gol a on i dalje sa svojim monotonim glasom komentarise. da nisam slucajno bacio pogled ne bih ni skontao da je pao gol. kakvo preterivanje u patriotizmu™

  • +1 1
Link to comment

Najgore od svega je sto smo cuvali 4:2 na kraju...  ko poznaje futsal, zna da se u ovim situacijama nekoliko minuta pred kraj uvodi dodatni igrac, i da se ide na sve ili nista ne bi li se iscupao bar bod. Ali nas trener se zadovoljava porazom od 2 razlike i ne pokusava da stigne. 

Edited by JohnnyD
Link to comment
Just now, levi said:

pa valjda je bitna gol razlika da bi bili među 4 trećeplasirane ako dobiju Ameriku. realnije nego da jure nešto protiv 1 Argentine

Sada moramo da pobedimo Amerikance 3 ili vise razlike da bi imali sanse, a Amerikanci su igrali cvrstu tekmu sa Iranom i izgubili 2 razlike. Da smo probali da iscupamo bod protiv Argentine imali bismo mnogo vise opcija za prolaz. Sve ovo pricam zato sto mi dugo vec nismo tek bilo koja leva ekipa u futsalu, a i u dve utakmice sa Brazilom pre nedelju dana jednu smo igrali nereseno, a drugu izgubili jedva 1 razlike. Ali ovakav mentalitet koji smo pokazali na kraju sa "cuvanjem poraza" nas drzi tu gde jesmo - druga liga svetskog futsala, i dok se to ne promeni u glavi, necemo ni napraviti vrhunske rezultate.

Edited by JohnnyD
Link to comment

Sada sam pogledao. Potrebno je da pobedimo dva razlike USA, da bi bili u najbolje četiri trećeplasirane ekipe. Pre nas igraju Japan i Paragvaj, pa bi u slučaju nekog povoljnog rezultata (mada treba očekivati remi, jer obema reprezentacijama odgovara, a nama ne) bila dovoljna bilo kakva pobeda.

U svakom slučaju, ako budemo igrali kao prvih desetak minuta protiv Argentine, imamo šansu da pobedimo.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...