Jump to content

Mali fudbal(futsal)

Featured Replies

Zemlje koje su se do sada kvalifikovale:

image.thumb.png.7a82f3120664c27d6d1e56a2d76e1388.png

Veliko iznenadjenje je ispadanje Italije, koju su izbacili upravo Finci sa kojima smo igrali baraz.

Edited by pasha

• Replies 244
  • Views 20k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Odosmo na SP a niko rec da kaze. Za RTS kao da ne postoje. A ovaj sport je popularniji u svetu od vaterpola i rukometa, bez da se neko ljudi. Sramota.

• europski brazilci      

• kakav kurac od ovce je ovaj komentator. argentinci daju gol a on i dalje sa svojim monotonim glasom komentarise. da nisam slucajno bacio pogled ne bih ni skontao da je pao gol. kakvo preterivanje u pa

Posted Images

lelem da se prisetimo proslog SP 2016 kada je Iran napravio veliko iznenadjenje i usao u polufinale i uzeo trece mesto a Argentina uzela titulu.

Pravi znalci ove igre igraju futsal, veliki fudbal je vise atletika.

Malog Pršića poznajem lično, još pre 10 godina je igrao za reprezentaciju i dobre klubove. I u PES-u je drao kao na pravom terenu. :D 

Naravno RTS nece otkupiti prava za SP.

Gde mogu da se vide golovi sa današnje utakmice? Nigde ne mogu da nađem.

finci četri posle prekida. 

1 minute ago, nisam ja said:

finci četri posle prekida. 

htedoh napisati. nasi svi golovi pravi fudbalski

Naš treći :smiley_hail:

• 9 months later...

gde je hajp za svetsko prventsvo???

nasi vec gube 0-1 od irana. rts2

edit: 20 sekundi kasnije 0-2. jasno mi je zasto nema hajpa.

Edited by 189-

Iran je na proslom prvenstvu bio 3. Izbacili su Brazil, a Argentina je bila sampion. Mi ovde trazimo prolaz protiv Amerikanaca i nadamo se povoljnoj gol razlici jer idu 4 od 6 treceplasiranih u osminu finala.

Ne znam u kom sastavu smo otisli. Ko prenosi?

Šteta, 3:1

šteta i što nisu 3 kornera penal, mnogo više i napada ali tvrdi Iranci i uigrani

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Prenosi RTS 2. Mislim gotovo je. Onaj baksuz Matić komentariše. Naši napadali, ali dosta jalovo.

Prvi gol kao sa Falkaovih klipova.

gledam cehe i brazilce, sto su cesi promasili u prvom poluvremenu nije normalno, bukvalno prazni golovi i 1na 1 sanse. jos uvek 0-0.