precog Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 (edited) Nikada, ono bas pa istina, sve je manje ljudi koji nisu nikada okusili zlo marihuane. mislim da, cak, postoji drustveni pritisak da sto vise ljudi proba to zlo, eto na primer sta se desava u americi sa legalizacijom. :( Edited October 26, 2017 by precog
Duci Simonovic Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Ja ne mogu zamisliti zivot bez lepka. Cak sam mislio da osnujem klub ljubitelja udisanja lepka, sandolina i farbe za spolja i unutra.
ljakse Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Kad smo već u kancu, jel može neko da mi iskopa negde ono udruženje ljudi koji se nikad nisu posekli otvarajući premia tunjevinu (komadi) u biljnom ulju, na sniženju? Znam da ih je sve više po evropi, i kod nas značajno rastu.
precog Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Kad smo već u kancu, jel može neko da mi iskopa negde ono udruženje ljudi koji se nikad nisu posekli otvarajući premia tunjevinu (komadi) u biljnom ulju, na sniženju? Znam da ih je sve više po evropi, i kod nas značajno rastu. google ne daje nikakve rezultate? :O
ljakse Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Vidiš, nije mi palo na pamet tražio po novinama na kioscima
Ankaa Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Jede se premija, ali se a bar 1 buksnu dnevno mora naci. Toliko je bitno, da je sramota ne duvati. Apsolutno je drustveno neprihvatljivo ne duvati ili komentarisati bilo sta negativno o tome. Toliko da se momentalno mora napadati svako ko cak spomene bilo sta na tu temu. I ti doktori i psiholozi sto lazu da je to ozbiljan problem, ko zna ko ih placa. Kina prosperirala od opijumskih ratova.
nera Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Ankaa, rekla bih ti da popusis nesto da se opustis malo ali bi ispalo da te zezam. Salu na stranu, ne moras da pusis ali pre nego sto pocnes da uporedjujes marihuamu sa opijumom predlozila bih da se informises malo. Ne pomaze podjebavanje ali ne pomaze ni anti-histerija. A ta zamerka da se mora imati za buksnu a jede se premia je stara koliko i ljudi. Jbg, postoje ljudi koji ce pre dati za alkohol/cigarete/buksmu/kocku/garderobu/dopisi po zelji nego na hranu.
ljakse Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Slažem se da je situacija ozbiljna, ali to nije najgore od svega. U poslednje vreme viđam i ljude koji puše cigarete, piju pivo, a ima čak i onih što piju bezalkoholna gazirana pića i jedu brzu hranu. Malopre prošao pored Vajata, ladno stoji 7-8 likova sa pljeskama u rukama :( Verujem da ti nije bila namera da postuješ ovo na Doom, ali bolju temu nisi mogla da zabodeš.
ultra plasticni Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Salu na stranu, ne moras da pusis ali pre nego sto pocnes da uporedjujes marihuamu sa opijumom predlozila bih da se informises malo. Bolji opijun od siptarskog turcina
Aleksandar88 Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Da li znaš ljakse da je marihuana tzv ulazna droga? Danas buksna sutra nosiš tv izkuće da bi se bo u venu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ankaa Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 (edited) Ankaa, rekla bih ti da popusis nesto da se opustis malo ali bi ispalo da te zezam. Salu na stranu, ne moras da pusis ali pre nego sto pocnes da uporedjujes marihuamu sa opijumom predlozila bih da se informises malo. Ne pomaze podjebavanje ali ne pomaze ni anti-histerija. A ta zamerka da se mora imati za buksnu a jede se premia je stara koliko i ljudi. Jbg, postoje ljudi koji ce pre dati za alkohol/cigarete/buksmu/kocku/garderobu/dopisi po zelji nego na hranu. odgovaram u istom maniru u kome je meni odgovoreno u postovima iznad mog, ali ne trolujem, medjutim, to sto pisem se u postu koji prati mojkrakterse kao histerija. Mozes da sanjas o podjebavanju ovde. i o tome da nisam informisana. U stetne posledice konzumiranja marihuane se ubraja vise od protracenog vremena, gubitka poverenja ljudi, gubitka prijatelja, veze, vere u sebe, fokusa, prihvatanja strahova, apatije i/ili depresije kao realne svakodnevnice. Posledice su i fizicke, kao i kod dugih droga i ne moraju nuzno da se manifestuju vremenom. Videces. :) prioriteti se moraju znati, sto se tice rasporeda budzeta. Edited October 26, 2017 by Ankaa
Ankaa Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Slažem se da je situacija ozbiljna, ali to nije najgore od svega. U poslednje vreme viđam i ljude koji puše cigarete, piju pivo, a ima čak i onih što piju bezalkoholna gazirana pića i jedu brzu hranu. Malopre prošao pored Vajata, ladno stoji 7-8 likova sa pljeskama u rukama :( Verujem da ti nije bila namera da postuješ ovo na Doom, ali bolju temu nisi mogla da zabodeš. kako usunjati trl post 101. kasno sam se setila da postoji tema gde da nadjem
ljakse Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Tenis i/ili crkva, nema druge ako hoćemo decu da izvedemo na pravi put.
čekmeže Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Da li znaš ljakse da je marihuana tzv ulazna droga? Danas buksna sutra nosiš tv izkuće da bi se bo u venu. Sent from my iPhone using Tapatalk https://www.youtube.com/watch?v=1nK0bSBkuNw
Recommended Posts