Miralem Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ja slušam u poslednje vreme italijansku muziku 80ih... Jel' to primereno mojim godinama? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk jeste ako si italijan. +1000 meni je recimo dosadilo to što jedemo istu hranu već milenijumima, pa sam se okrenuo staklu, plastici i ostalim alternativnim materijalima. prvih 200 godina je malo frka, al se navikneš. ja sam to jeo jos u doba turaka, kada se nije smelo.
aram Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Dobro, volim ponekad da otpanjim dobar kurs mađarskog ili finskog. Brate, pa gde taj mejnstrim :(
ljakse Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Znaš ti koliko ja imam godina? Ne doliči mi više da se bakćem nekim egzotikama.
onamonamo Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Znaš ti koliko ja imam godina? Ne doliči mi više da se bakćem nekim egzotikama. preporucujem slusanje ucitavanja igrice na spektrumu, mnogo je zabavnije od roka
radisa Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 samo za radisu i drustvo iz coska: Pratim i podižem
Weenie Pooh Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Šta bre nosi kad ne ume da embeduje kao čovek?
Recommended Posts