Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tim gore za nju..

sviraš violinu,pevaš u vrhunskom horu i sa 17 godina, puna ideala,volje, pevaš rodiću ti sina kralja kokaina i onda posle par godina dobiješ amneziju..haha. kakav lik jebem ti..

previse joj ucitavas, njoj je trebala odksocna daska, i tome je mobi dik posluzio, mada realno nije nigde doskocila

Posted

mislim da su neki pogresno razumeli....

ne mislim da je rok neprikladan odredjenom uzrastu, nego da su nase generacije njemu predugo izlozene, rec je o decenijama, tako da je logicno da to dosadi

Posted

Predugo smo izloženi i džezu (crtaći bili puni toga).

Zato mi je i dosadio :(

Posted (edited)

previse joj ucitavas, njoj je trebala odksocna daska, i tome je mobi dik posluzio, mada realno nije nigde doskocila

ma bedno je što ona ignoriše mobi dik godine, kao nisam to ja bila a sad sam nešto ko zna šta.samo zato mi je upala u oči..

a to odskočna daska. svima treba odskočna daska u svim profesijama na putu uspeha ali..

sinkopa haha

Edited by bradilko
Posted

ne mislim da je rok neprikladan odredjenom uzrastu, nego da su nase generacije njemu predugo izlozene, rec je o decenijama, tako da je logicno da to dosadi

Rok danas nije isto što i rok 80, 90ih. Pri tom je žanr slojevitiji jedno 10 puta nego pre.

Hawaii Mate 9

Posted

Predugo smo izloženi i džezu (crtaći bili puni toga).

Zato mi je i dosadio :(

a tek sto smo bili izlozeni klasici, svaki jebeni evrovizijski prenos, betovenova oda radosti....

Posted

Gledam na rts emisiju o Bibi Struji, neverovatno, valjam se, ludilo totalno :lol:

Posted

Rok danas nije isto što i rok 80, 90ih. Pri tom je žanr slojevitiji jedno 10 puta nego pre.

Hawaii Mate 9

jel se taj rok svira nekim drugim instrumetnima, a ne gitarama i bubnjevima?

Posted

a tek sto smo bili izlozeni klasici, svaki jebeni evrovizijski prenos, betovenova oda radosti....

Jesvala, meni se smučilo. Da mi nije rokenroa, živeo bih u tišini.

Posted

jel se taj rok svira nekim drugim instrumetnima, a ne gitarama i bubnjevima?

Jel sve što se svira gitarama I bubnjevima rock?

Hawaii Mate 9

Posted

+1000

meni je recimo dosadilo to što jedemo istu hranu već milenijumima, pa sam se okrenuo staklu, plastici i ostalim alternativnim materijalima. prvih 200 godina je malo frka, al se navikneš.

Posted

višestruko ponovljeno izlaganje

Posted

bolje je slusati cak i audio kurseve stranih jezika nego rokenrol

Posted

Dobro, volim ponekad da otpanjim dobar kurs mađarskog ili finskog.