onamonamo Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 tim gore za nju.. sviraš violinu,pevaš u vrhunskom horu i sa 17 godina, puna ideala,volje, pevaš rodiću ti sina kralja kokaina i onda posle par godina dobiješ amneziju..haha. kakav lik jebem ti.. previse joj ucitavas, njoj je trebala odksocna daska, i tome je mobi dik posluzio, mada realno nije nigde doskocila
onamonamo Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 mislim da su neki pogresno razumeli.... ne mislim da je rok neprikladan odredjenom uzrastu, nego da su nase generacije njemu predugo izlozene, rec je o decenijama, tako da je logicno da to dosadi
Reaktor Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Predugo smo izloženi i džezu (crtaći bili puni toga). Zato mi je i dosadio :(
bradilko Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 (edited) previse joj ucitavas, njoj je trebala odksocna daska, i tome je mobi dik posluzio, mada realno nije nigde doskocilama bedno je što ona ignoriše mobi dik godine, kao nisam to ja bila a sad sam nešto ko zna šta.samo zato mi je upala u oči..a to odskočna daska. svima treba odskočna daska u svim profesijama na putu uspeha ali.. sinkopa haha Edited October 19, 2017 by bradilko
Mil@n Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 mislim da su neki pogresno razumeli.... ne mislim da je rok neprikladan odredjenom uzrastu, nego da su nase generacije njemu predugo izlozene, rec je o decenijama, tako da je logicno da to dosadi Rok danas nije isto što i rok 80, 90ih. Pri tom je žanr slojevitiji jedno 10 puta nego pre. Hawaii Mate 9
onamonamo Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Predugo smo izloženi i džezu (crtaći bili puni toga). Zato mi je i dosadio :( a tek sto smo bili izlozeni klasici, svaki jebeni evrovizijski prenos, betovenova oda radosti....
Sara Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Gledam na rts emisiju o Bibi Struji, neverovatno, valjam se, ludilo totalno :lol:
onamonamo Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Rok danas nije isto što i rok 80, 90ih. Pri tom je žanr slojevitiji jedno 10 puta nego pre. Hawaii Mate 9 jel se taj rok svira nekim drugim instrumetnima, a ne gitarama i bubnjevima?
Reaktor Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 a tek sto smo bili izlozeni klasici, svaki jebeni evrovizijski prenos, betovenova oda radosti.... Jesvala, meni se smučilo. Da mi nije rokenroa, živeo bih u tišini.
Mil@n Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 jel se taj rok svira nekim drugim instrumetnima, a ne gitarama i bubnjevima?Jel sve što se svira gitarama I bubnjevima rock? Hawaii Mate 9
ljakse Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 mislim da su neki pogresno razumeli.... ne mislim da je rok neprikladan odredjenom uzrastu, nego da su nase generacije njemu predugo izlozene, rec je o decenijama, tako da je logicno da to dosadi +1000 meni je recimo dosadilo to što jedemo istu hranu već milenijumima, pa sam se okrenuo staklu, plastici i ostalim alternativnim materijalima. prvih 200 godina je malo frka, al se navikneš.
onamonamo Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 bolje je slusati cak i audio kurseve stranih jezika nego rokenrol
ljakse Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Dobro, volim ponekad da otpanjim dobar kurs mađarskog ili finskog.
Recommended Posts