morgana Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Zar u takvim situacijama ne (treba da) reaguju socijalne sluzbe i zastite dijete? Doduse, a propos bebe, da je u kibucu ili kolektivnom smjestaju druge vrste, lakse bismo podnijeli. Za muza i dijete ubijene pjevacice ne znam ni sta da kazem.
Zico Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 ne znam gde smo pisali o detetu u rijalitiju, ali se desilo juče. i to dete od ubijene pevačice čiji je muž trenutnu u rijalitiju i koji se proslavio upravo time što mu je žena ubijena i što je bio po novinama osumnjičen za ubistvo. i sad je dete ubijene pevačice se pojavilo (ne znam da li je ostala tamo ili je samo svratila). sve u svemu, divno. Bio je slican slucaj u engleskom bratu, usla je zena koja je poznata po tome sto joj je sin ubijen. Doduse, ovo se dogodilo u seriji Extras.
gagilija Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 (edited) ja ne znam sta je vise s ovim narodom. juce cujem iz starog komsiluka pricu - covek je izgubio novcanik ispred samog ulaza u zgradu. naisla neka komsinica i nasla novcanik. posto je iz dokumenata videla o kome se radi i adresu, a ulica je mala i svega ima par zgrada cetvorospratnica (svi se uglavnom znaju), odnela novcanik na vrata, ali on nije bio tu, ostavila broj drugim komsijama ili kako vec. covek se obradovao kad je cuo da mu je novcanik pronadjen, pozove je i ona mu kaze....pa ne mogu ja da se nalazim sa tobom, moram da sacekam muza da dodje (??) pa da se dogovorimo, a valjda ce da padne i neka cast. to za "cast" je ponovila vise puta. covek inace nezaposlen, u novcaniku imao dokumenta i 500-600 dinara. to se desilo pre dva dana inace....a inace zivi na 50 metara od njegove zgrade. ne znam sta ce joj muz u celoj prici, ali za bedniji postupak nisam skoro cula. Edited September 12, 2017 by gagilija
James Marshall Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Pa neka joj da tih 10%, tih 50 dinara, govnarki.
zema Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 ne znam sta ce joj muz u celoj prici da brani
đorđe geprat Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Pa neka joj da tih 10%, tih 50 dinara, govnarki. kakvih 50 dinara. gonarka je sabrala sve troškove za vađenje novih paira, kartica. i dodala svoj trud.
gagilija Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 epilog: dosla sa sinom i sa cerkom, uzela mu tih 500-600 dindzi iz novcanika i on covek "castio" jos 500 meanwhile
James Marshall Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Pa ovo je samo jedan od pokazatelja odakle potiču i kako nastaju evridž Srbi, što glasaju za vladajuću partiju i gledaju da dođu do kakvog keša ili pozicije ne bi li karali i ponižavali neku klinku koja ih podsjeća na majku. Jadan klinac, djeluje kao neki pozitivac, ako se iščupa iz kandži ove ludače, možda i progleda u jednom trenutku i ne postane neki tamo Grčić ili Ivica Dačić.
gagilija Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 pa koji je to moron koji snima sopstveno dete i psuje ga i ponizava? plus sto uci dete od 10-11 godina da vozi kola....i jos kao komentarise ON nije normalan. idiot kretenski
kurjak92 Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 http://www.blic.rs/vesti/hronika/odlozeno-sudjenje-za-smrt-fedora-frimermana-nasilnici-sa-splava-ponovo-se-izvlace-na/w113f1n Do izricanja pravosnažne presude, Pavlovu, Davidoviću i Uroševiću određen je kućni pritvor, dok se Mihajlović nalazi na slobodi od januara 2014. godine.
Weenie Pooh Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 A šta hoće da kaže onim "kad osetiš da ćeš da pustiš kvačilo..." (ti stisni kočnicu)? Kakav to prekognitivni osećaj za filing ona poseduje, i da li je moguće da se još nije slupala vozeći tako?
JozoMujica Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 A šta hoće da kaže onim "kad osetiš da ćeš da pustiš kvačilo..." (ti stisni kočnicu)? Kakav to prekognitivni osećaj za filing ona poseduje, i da li je moguće da se još nije slupala vozeći tako? Ne vozi ona tako nego je nepismena do tog nivoa da nije u stanju ni da kaže šta misli.
Shan Jan Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 VIdi ti ovu gospodu sa foruma, vidi se da nisu isli kod nas na jug. Da jesu znai bi da je ovo skroz normalno ponasanje. Celivi gospodza dete i usput pravi stoseve, sta vam nije jasno
Recommended Posts