Duci Simonovic Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 I ja upravo gledam, pustio uz kaficu da vidim a evo kuva se i druga.., bio i pavle kod njih na slavi da vrti pogaču
James Marshall Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 neka konferencija digital2017 se prenosi direktno na informer.rs
Lezilebovich Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 ne znam gde smo pisali o detetu u rijalitiju, ali se desilo juče. i to dete od ubijene pevačice čiji je muž trenutnu u rijalitiju i koji se proslavio upravo time što mu je žena ubijena i što je bio po novinama osumnjičen za ubistvo. i sad je dete ubijene pevačice se pojavilo (ne znam da li je ostala tamo ili je samo svratila). sve u svemu, divno.
gospa buba Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 (edited) ali taj otac ne mora to da radi (da zanemarimo na trenutak pochetnu skarednost ideje takvog rijalitija uopshte). nije vezan ugovorom od ranije kao onaj pchelar shto su ga razvlachili na kilo, jer je potpisao i uzeo neke pare ranije. ili jeste? mislim, to je sve za pare, i taj otac i to dete. shta sad na primer da neodgvorne neradnice i gadure iz socijalnog rada krenu da intervenishu? Edited September 8, 2017 by gospa buba
renne Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Pa i pčelar je opet u rijalitiju [emoji38]ol:
Filozof manijak Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 zanimanje: profesionalni učesnik rijaliti programa
Lancia Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Niko da cestita hapsenje majke i cerke u Krusevcu, zbog pretnji Vucicu i Gasicu na fejsu¿
Miralem Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 tako ni pretnje djindjicu nismo uzimali za ozbiljno
Lord Protector Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 (edited) Niko da cestita hapsenje majke i cerke u Krusevcu, zbog pretnji Vucicu i Gasicu na fejsu¿ novi sociološki fenomen, porodica je postala osnovna teroristička ćelija društva za vlast <_< Edited September 9, 2017 by slow
Filozof manijak Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Nema šale sa Batom Santosom, domostrojiteljom Kruševca
đorđe geprat Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 najbolje je ovde. pre svega naslov: http://www.bktvnews.com/info/hronika/hitna-akcija-srpske-policije-vucic-ponovo-napadnut/133910 i još napale policajce. leleeee!
Mercuzzio Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 U gradskom parku u centru Šida danas su se okupili roditelji koji ne podržavaju ideju da njihiva deca pohađaju nastavu zajedno sa decom migranata https://www.facebook.com/radiosid/videos/1643479419030043/
pt 2.0 Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 ne znam gde smo pisali o detetu u rijalitiju, ali se desilo juče. i to dete od ubijene pevačice čiji je muž trenutnu u rijalitiju i koji se proslavio upravo time što mu je žena ubijena i što je bio po novinama osumnjičen za ubistvo. i sad je dete ubijene pevačice se pojavilo (ne znam da li je ostala tamo ili je samo svratila). sve u svemu, divno. mitrović, peconi ili neka treća neuhapšena bitanga?
Recommended Posts