September 3, 20177 yr I ja upravo gledam, pustio uz kaficu da vidim a evo kuva se i druga.., bio i pavle kod njih na slavi da vrti pogaču
September 8, 20177 yr ne znam gde smo pisali o detetu u rijalitiju, ali se desilo juče. i to dete od ubijene pevačice čiji je muž trenutnu u rijalitiju i koji se proslavio upravo time što mu je žena ubijena i što je bio po novinama osumnjičen za ubistvo. i sad je dete ubijene pevačice se pojavilo (ne znam da li je ostala tamo ili je samo svratila). sve u svemu, divno.
September 8, 20177 yr ali taj otac ne mora to da radi (da zanemarimo na trenutak pochetnu skarednost ideje takvog rijalitija uopshte). nije vezan ugovorom od ranije kao onaj pchelar shto su ga razvlachili na kilo, jer je potpisao i uzeo neke pare ranije. ili jeste? mislim, to je sve za pare, i taj otac i to dete. shta sad na primer da neodgvorne neradnice i gadure iz socijalnog rada krenu da intervenishu? Edited September 8, 20177 yr by gospa buba
September 9, 20177 yr Niko da cestita hapsenje majke i cerke u Krusevcu, zbog pretnji Vucicu i Gasicu na fejsu¿
September 9, 20177 yr Niko da cestita hapsenje majke i cerke u Krusevcu, zbog pretnji Vucicu i Gasicu na fejsu¿ novi sociološki fenomen, porodica je postala osnovna teroristička ćelija društva za vlast <_< Edited September 9, 20177 yr by slow
September 9, 20177 yr najbolje je ovde. pre svega naslov: http://www.bktvnews.com/info/hronika/hitna-akcija-srpske-policije-vucic-ponovo-napadnut/133910 i još napale policajce. leleeee!
September 9, 20177 yr U gradskom parku u centru Šida danas su se okupili roditelji koji ne podržavaju ideju da njihiva deca pohađaju nastavu zajedno sa decom migranata https://www.facebook.com/radiosid/videos/1643479419030043/
September 9, 20177 yr ne znam gde smo pisali o detetu u rijalitiju, ali se desilo juče. i to dete od ubijene pevačice čiji je muž trenutnu u rijalitiju i koji se proslavio upravo time što mu je žena ubijena i što je bio po novinama osumnjičen za ubistvo. i sad je dete ubijene pevačice se pojavilo (ne znam da li je ostala tamo ili je samo svratila). sve u svemu, divno. mitrović, peconi ili neka treća neuhapšena bitanga?