September 2, 20177 yr Miriše na to da će uskoro nekom nesretniku da na čudan način pukne guma na bajsu u Holandiji, i da će taj nesretnik da zbog toga upadne u fontanu i udavi se u istoj koja je dubine 50 centimetara.
September 3, 20177 yr Miriše na to da će uskoro nekom nesretniku da na čudan način pukne guma na bajsu u Holandiji, i da će taj nesretnik da zbog toga upadne u fontanu i udavi se u istoj koja je dubine 50 centimetara. Ne verujem, jako ga malo ljudi prati, komentariše i sl na fb, a samo se tamo oglašava. Nije još tolika opasnost.
September 3, 20177 yr Ne znam, kod nas se histeriše zbog jednog tvita i proglašavaju državni udari a za to vrijeme Bata Gašić postaje bog u BIA, znači ni motiva ni sredstava ne nedostaje.
September 3, 20177 yr A uz sve to pripremaju (ili su već usvojili, ko bi ispratio više) i zakon kojim Gašiću tj. direktoru BIA daju velika ovlašćenja u smislu zapošljavanja ljudi... Be afraid, be very afraid... ....shit has hit the fan...
September 3, 20177 yr a kao zakon ih do sada ometao. sta mi znamo o toj sluzbi, kad je ona radila u korist gradjana il drzve, otkako sam svesno bice oni su u sluzbi samih sebe i rezima. evo bas sam se usrala bate gasica, a nisma bila usrana od jovice stanisica. sto sirite defetizam i strah? ono su bili ovnovi, ovo su govna. a mi zivimo. Edited September 3, 20177 yr by darling
September 3, 20177 yr Navodno su tesi bas zapretili, pa se ovaj uplasio i smislio najgluplje objasnjenje kako su imali jednu verziju snimka koja im je oduzeta, a onda i zapalio iz zemlje.
September 3, 20177 yr a kao zakon ih do sada ometao. sta mi znamo o toj sluzbi, kad je ona radila u korist gradjana il drzve, otkako sam svesno bice oni su u sluzbi samih sebe i rezima. evo bas sam se usrala bate gasica, a nisma bila usrana od jovice stanisica. sto sirite defetizam i strah? ono su bili ovnovi, ovo su govna. a mi zivimo.Pa sve je to ok, samo kada ti i takvi zakoni prolaze nebo je granica.Jedno je kad kršiš zakon, a drugo je kad donošenjem zakona "peglaš" postupke koji bi trebalo da su van zakona. Tako te i ne uzbuđuje "pomeranje zareza" za mleko?
September 3, 20177 yr isto mi je, sa zakonom ili ne, mleko je puno afaltoksina. kakva je razlika.Kako znaš da ga ima , onako na osećaj?
September 3, 20177 yr isto mi je, sa zakonom ili ne, mleko je puno afaltoksina. kakva je razlika. Razlika je mozda mala ali ocigledno postoji, jer se u suprotnom vladajuca garnitura ne bi cimala da prepravlja zakone.
September 3, 20177 yr ma okej je, to ne sporim, razumem i zasto i sve, jedino ovo pozivanje na strah me izludjuje, bojte se, bojte se. e necu da se bojim, nije me ih strah. smejem im se.