James Marshall Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Miriše na to da će uskoro nekom nesretniku da na čudan način pukne guma na bajsu u Holandiji, i da će taj nesretnik da zbog toga upadne u fontanu i udavi se u istoj koja je dubine 50 centimetara.
Mil@n Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Miriše na to da će uskoro nekom nesretniku da na čudan način pukne guma na bajsu u Holandiji, i da će taj nesretnik da zbog toga upadne u fontanu i udavi se u istoj koja je dubine 50 centimetara. Ne verujem, jako ga malo ljudi prati, komentariše i sl na fb, a samo se tamo oglašava. Nije još tolika opasnost.
James Marshall Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Ne znam, kod nas se histeriše zbog jednog tvita i proglašavaju državni udari a za to vrijeme Bata Gašić postaje bog u BIA, znači ni motiva ni sredstava ne nedostaje.
Frank Pembleton Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 A uz sve to pripremaju (ili su već usvojili, ko bi ispratio više) i zakon kojim Gašiću tj. direktoru BIA daju velika ovlašćenja u smislu zapošljavanja ljudi... Be afraid, be very afraid... ....shit has hit the fan...
darling Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 (edited) a kao zakon ih do sada ometao. sta mi znamo o toj sluzbi, kad je ona radila u korist gradjana il drzve, otkako sam svesno bice oni su u sluzbi samih sebe i rezima. evo bas sam se usrala bate gasica, a nisma bila usrana od jovice stanisica. sto sirite defetizam i strah? ono su bili ovnovi, ovo su govna. a mi zivimo. Edited September 3, 2017 by darling
kurjak92 Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Navodno su tesi bas zapretili, pa se ovaj uplasio i smislio najgluplje objasnjenje kako su imali jednu verziju snimka koja im je oduzeta, a onda i zapalio iz zemlje.
Frank Pembleton Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 a kao zakon ih do sada ometao. sta mi znamo o toj sluzbi, kad je ona radila u korist gradjana il drzve, otkako sam svesno bice oni su u sluzbi samih sebe i rezima. evo bas sam se usrala bate gasica, a nisma bila usrana od jovice stanisica. sto sirite defetizam i strah? ono su bili ovnovi, ovo su govna. a mi zivimo.Pa sve je to ok, samo kada ti i takvi zakoni prolaze nebo je granica.Jedno je kad kršiš zakon, a drugo je kad donošenjem zakona "peglaš" postupke koji bi trebalo da su van zakona. Tako te i ne uzbuđuje "pomeranje zareza" za mleko?
darling Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 isto mi je, sa zakonom ili ne, mleko je puno afaltoksina. kakva je razlika.
Frank Pembleton Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 isto mi je, sa zakonom ili ne, mleko je puno afaltoksina. kakva je razlika.Kako znaš da ga ima , onako na osećaj?
kurjak92 Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 isto mi je, sa zakonom ili ne, mleko je puno afaltoksina. kakva je razlika. Razlika je mozda mala ali ocigledno postoji, jer se u suprotnom vladajuca garnitura ne bi cimala da prepravlja zakone.
darling Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 ma okej je, to ne sporim, razumem i zasto i sve, jedino ovo pozivanje na strah me izludjuje, bojte se, bojte se. e necu da se bojim, nije me ih strah. smejem im se.
Recommended Posts