radisa Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Nego, cekajte bre ljudi, kakve veze ima u kakvim je okolnostima odrastala generacija? Ekipa buzdovancina je odluvila da si malo da oduska i olupa mrskog Amera, i sad treba da robijaju, sto se mene tice, po dozivotnu. Da to zaista toliko utice, imali bi ekipe mladih koji svaki dan nekome razbiju glavu na ulici, a procenat budala je, koliko, 0.5%? Jedina stvar koja se koliko vidim desila je da su odrasli dosta ranije, i pozaposljavali se cim su krenuli na fakultet, mnogi i ranije. Pa nema nikakve veze, to i pokušavamo da kažemo... Nego, video neko CK i Saru? CK me posebno zanima da mi objasni razliku između ovoga i ubistva Tatona, pošto mi je rekao da treba da me bude sramota što mislim slično o ova dva događaja... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Weenie Pooh Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Nego, cekajte bre ljudi, kakve veze ima u kakvim je okolnostima odrastala generacija? Ekipa buzdovancina je odluvila da si malo da oduska i olupa mrskog Amera, i sad treba da robijaju, sto se mene tice, po dozivotnu. Naravno da nema nikakve veze ni sa čim, ali mora se nekako relativizovati. Kao, možda jesu ubili čoveka ali nije ni njima lako, treba i njih shvatiti i ne biti previše strog pošto su odrastali u onim najcrnjim i najtežim dosovskim godinama
radnik Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Izvukli ste se nekako, Radiša i Toni :o Mustang u najboljem maniru Olje Bećkovića demonstrira razumevanje naše dece koja su odrastala u nemaštini. Zato posetite korespondirajući američki topić da vidite koliko razumevanja ima za ustreljene crnce - imali su dredove, sigurno smrdeli na gandžu, ko ih jebe... vratio se vini.
Demonquill Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Su plivali do ostrva i spavali na plaži za te pare? Mislim, meni je Zakintos omiljeno ostrvo, otprilike, idem svake druge godine, i znam da samo doći do tamo nije baš jeftino, bilokojim prevoznim sredstvom... A ni ostrvo nije samo po sebi jeftino, pogotovo u julu... Jedino da se nešto promenilo u poslednje 2 godine... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Da bukiras danas, imas za 224E. Ovi moji su uplacivali dosta ranije, pa su cene bile i nize. Jeli tamo giros za evro i odvaljivali se od alkohola u nekom raspad smestaju, pa u klubu celo vece lizali jedno pice.
radisa Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ok, možda i može neka easpad varijanta, ali to te izađe 300e... Ko živi u nemaštini nema 300e da da za letovanje... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Demonquill Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 radisa Moze jeftinije, veruj mi. Blisko okruzenje. Samo je pitanje definicije nemastine. Stekanje para pola godine da se ode negde tako, ne potpada pod moju definiciju imanja para, no....
levi Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Pa nema nikakve veze, to i pokušavamo da kažemo... Nego, video neko CK i Saru? CK me posebno zanima da mi objasni razliku između ovoga i ubistva Tatona, pošto mi je rekao da treba da me bude sramota što mislim slično o ova dva događaja... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Nije u redu da ovako prozivate ljude <_< a da ne prozovete Zverku
radnik Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 A gde sam bio? zaboravi, do mene je :D (par stvari mi bilo cudno sto si napisao, nekad ... negde)
Weenie Pooh Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ko živi u nemaštini nema 300e da da za letovanje... Nemaština je relativna, koliko ima od kako nam se ukazao Mekikar da objasni kako kad se čoveku stres nagomila treba da skokne do zapadne Evrope na vikend, čisto malo da napuni baterije, jer tih 500-600 EUR može svako da odvoji.
ToniAdams Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 do budimpeste, kolko se secam deje sta radi mekikar?
FERNOUX H Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ono što će se desiti, biće angažovanje privatnih obezbeđenja da "čuvaju" ovakve ustanove. To što nema drugog rešenja pokazuje gde smo kao država. Ali, naravno, i to je bolje nego ništa. Opet, ako to privatno obezbeđenje bude neki deda, kao oni što rade po poštama, to je kao da obezbeđenja uopšte ni nema. Ubica je prethodno dva puta osuđivan zbog prebijanja žene i jednog od sinova. I pored toga, sud je dozvolio da viđa decu. https://insajder.net...ženu-i-dete.htm "Težak zločin se dogodio na parkingu ispred Centra za socijalni rad - prema prvim informacijama muškarac je vraćao dete koje mu je bilo dodeljeno da može da ga viđa", rekao je Stefanović. ... Kuburović je dodala da je prema informacijama Ministarstva pravde napadač lice koje je i ranije bilo osuđivano i to za neovlašćeno držanje oružja. https://insajder.net...anja-oružja.htm Ovakvi susreti treba da se organizuju u za to predviđenim prostorijama. Mada je ovde glavni problem to što je ovome uopšte bilo dopušteno da prilazi ženi i viđa dete. Najvažnije je da se uslovi pod kojima se muškarcima dodeljuje dete pooštre. To je danas i Stefanović rekao na konferenciji - da li će biti političke volje da se nešto oko toga zaista i promeni, videćemo. Meni deluje da takva volja kod ove vlasti ipak postoji, iz kog god razloga da je tako - dobro je.
Demonquill Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Nemaština je relativna, koliko ima od kako nam se ukazao Mekikar da objasni kako kad se čoveku stres nagomila treba da skokne do zapadne Evrope na vikend, čisto malo da napuni baterije, jer tih 500-600 EUR može svako da odvoji. Ovo. Msm, nije da ti sto idu tako zive u karton sitiju, ali nije ni da im roditelji (ili oni sami) zaradjuju hiljade mesecno.
pt 2.0 Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) Nikad nisam kapirao taj poriv "de pustite mene da ga i ja opalim jednom nogom u glavu dok leži" sem ako ne ideš nekog da ubiješ. Aj šibanje na ferku, 1 na 1, pošibaju se ljudi, poslije toga svako na svoju stranu, ovo su neki instinkti meni potpuno nepoznati Ne mogu da se nateram da pogledam snimak. Ne mogu. Dosta mi je smrti kao posledica tuče u poslednjih 12 dana... i previše. Ali ovo što si napisao mi je esencija. Ljude koji u masi šutiraju ili tuku nekoga, uopšte ljude koji se kriju iza čopora ne mogu da smislim. Talog. Do sada se nikad nije desilo da se u Srbiji nešto zatvori, pa posle otvori bolje. U ovo malo institucija što ima, sistem radi onoliko koliko ga je ostalo od bivše Jugoslavije. Što je dalje raspad zemlje, to je manje kotrljanja tog sistema, bilo da su to škole, zatvori, bolnice, državni vrtići, centri za socijalni rad... Centri za socijalni rad su vrlo potrebni, i uglavnom se ljudi u njima raspadaju od posla. A obezbeđenje je uglavnom smešno, a neretko se dešava da postoje ozbiljni sukobi policije i centara, kad centri traže od policije da radi svoj posao. ovo je sve tačno i užasno potresno. Edited July 12, 2017 by pt 2.0
mustang Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) ne bi valjalo ni da kazem srbi su stoka nevidjena.sve ih treba pobiti ili dozivotna... drago mi je da nalazim sagovornike koji apsolutno nista nisu culi....go on.... ali bih vas uposlila za spinovanje sa vinijem na celu samo tako :) zlu ne trebalo....uteftericu vam talente. merci beaucoup Edited July 12, 2017 by mustang
Recommended Posts