SNARC Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 ovaj...da. pricam o njima. posledice njihovog nenormalnog odrastanja se mogu videti sada u punom naletu. koja nemastina? pa da nije pola srbije imalo tetku u nemackoj, svi bi vrsljali po kontejnerima. oni su odrastali u stresnim uslovima gde je sve bilo poremeceno. ti si rastao u neka bezbrizna vremena gde su se deca igrala na ulici u sred grada. to sto te je zakacila nemastina kasnije nije mogla da promeni tvoj karakter na gore, samo da te nacne ili ojaca. Ako si rodjen '95..nece biti da si se nagledao najgorih stvari. U jesen 2000. pada Cobe..Pocetkom 2002. se uvodi euro i tetka iz Nemacke gubi na znacaju. Ovi su prosto razmazena i neodgajena goveda.
radisa Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Da, 91-95 je bilo divno, a 2010-15 je katastrofa i nemaština od dece načinila monstrume... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
ToniAdams Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) ma u pravu si, ko jos od nas nije pijan ubio crnca na letovanju, nek prvi baci kamen. treba razumeti klince. Edited July 12, 2017 by ToniAdams
radisa Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Inače, dobra je ta nemaština kad se ima za zakintos, da primetim samo... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Demonquill Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Zakintos je megajeftin i moze da se plati iz 739 rata. Znam ih sto su isli za ispod 150e svezajedno.
ToniAdams Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Da, 91-95 je bilo divno, a 2010-15 je katastrofa i nemaština od dece načinila monstrume... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk bar si bio bezbrizan.
radisa Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Da, da li će mi neko skinuti tike ili ću samo popiti batine ako naletim na pogrešnu ekipu dok se vraćam kući... Ali, bitno da sam imao bezbrižno detinjstvo... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
mustang Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 vi gledate posledicu, pa to je najlakse. stoka i rulja i ajd zdravo. ne kazem da ih treba osloboditi, ali mogu da pretpostavim put kojim su prosli da bi dosli do ove tragicne tacke. ali radisa i toni, komentari su vam razocaravajuce nezreli. i iskljucivi. pomalo sam iznenadjena....ali nisam uvredjena :D
Demonquill Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Nego, cekajte bre ljudi, kakve veze ima u kakvim je okolnostima odrastala generacija? Ekipa buzdovancina je odluvila da si malo da oduska i olupa mrskog Amera, i sad treba da robijaju, sto se mene tice, po dozivotnu. Da to zaista toliko utice, imali bi ekipe mladih koji svaki dan nekome razbiju glavu na ulici, a procenat budala je, koliko, 0.5%? Jedina stvar koja se koliko vidim desila je da su odrasli dosta ranije, i pozaposljavali se cim su krenuli na fakultet, mnogi i ranije.
radisa Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Zakintos je megajeftin i moze da se plati iz 739 rata. Znam ih sto su isli za ispod 150e svezajedno.Su plivali do ostrva i spavali na plaži za te pare? Mislim, meni je Zakintos omiljeno ostrvo, otprilike, idem svake druge godine, i znam da samo doći do tamo nije baš jeftino, bilokojim prevoznim sredstvom... A ni ostrvo nije samo po sebi jeftino, pogotovo u julu... Jedino da se nešto promenilo u poslednje 2 godine... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Weenie Pooh Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Izvukli ste se nekako, Radiša i Toni :O Mustang u najboljem maniru Olje Bećkovića demonstrira razumevanje naše dece koja su odrastala u nemaštini. Zato posetite korespondirajući američki topić da vidite koliko razumevanja ima za ustreljene crnce - imali su dredove, sigurno smrdeli na gandžu, ko ih jebe...
ToniAdams Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 mogu da pretpostavim put kojim su prosli da bi dosli do ove tragicne tacke. ma garantovano. nema sanse da su sami za bilo sta krivi. klinci :(
aram Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 To sto ti razumes njihov put, a da odes da objasnis roditeljima ovog decka koga su ubili?
Recommended Posts