Hamlet Strašni Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Škole već skoro 30 godina imaju školske odbore koji su pandani upravnom odboru.
Razzmatazz Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Ja sam mog sina častio kad je napustio školu. Šta ima da traži u toj debilani?
Hamlet Strašni Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 E da. Trenutno je školski odbor 3 rdoitelj, 3 nastavnika i 3 predstavnika lokalne samouprave i to je neplaćena funkcija. Ovakvu varijantu je uveo Gaša Knežević neke 2002-3 godine Ovde je verovatno raspušten redovni školski odbor, pretpostavljam jer nisu uspeli da izaberu direktora kako je neko smislio.
Hamlet Strašni Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Standardan sns odbor. Sent from my iPhone using Tapatalk
aram Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 (edited) (ne mogu da ih skinem sa vibera, pa mi morate verovati na reč da deluju ko oni što ih kačite na Proterani sa FB) edit: brza pt :) Edited April 4, 2017 by aram
pt 2.0 Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Arame, eno ih u spojleru i mislim da je za sve bolje da ostanu tamo. Idem off, nije mi dobro.
Hella Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 (edited) sreća da Tadić izdržava belolistićarsku kaznu a nikom drugom dlaka s glave Edited April 4, 2017 by Hella
eumeswil Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Srbiju je briga samo za IMT, i tu ne mislim da Industriju motora i traktora... Imal' Mene Tu?
Sara Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Ja sam mog sina častio kad je napustio školu. Šta ima da traži u toj debilani? sta radio posto je napustio skolu, pitam zbog jednog mog slucaja koji se sprema na taj korak
Frank Pembleton Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 E oni debili o kojima sam vam pričao (" Jeste Vučić malo lud, ali opozicija ne valja ništa, a njega prima Evropa) e oni imaju supruge, koje su majke i koje su čule da je ministar vrloooo sposobaaan i agilan i sve.... ....shit has hit the fan...
Sara Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 ljudi imaju najneverovatnije razloge zasto su glasali za av ova dva sam licno cula 1. jeste da je los, ali njega jedino znam, ko zna kakvi su tek ovi sto ih ne znam 2.av je jedina opcija za mir, cim on ode zaratice se
Razzmatazz Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 (edited) sta radio posto je napustio skolu, pitam zbog jednog mog slucaja koji se sprema na taj korak Petrović kaže da mu je sin preko noći postao ekspert za telekomunikacije. Kad god ovi u Americi imaju problem, zovu njega da im on reši problem. Verovatno zato što ga je častio telefonom kad je napustio školu. Edited April 4, 2017 by Razzmatazz
Hamlet Strašni Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 određeni postovi su obisani zbog mogućih posledica, a po zahtevu ovlašćene osobe
Recommended Posts