Leia Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Evo me u septembru 2016, i nista slicno nisam nasao, nikakvu pretnju, stavise. Aj link pliz. copy paste sa fb stranice - DO NOT HURT ANIMALS WE WILL FIND YOU. NE DIRAJ ŽIVOTINJE, NAĆI ĆEMO TE. "Nekada si sejao Strah, a sada je Strah došao po tebe" - (Otac Isaija Zemlja Živih.) Levijatan. Srbija, 2017.
ToniAdams Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Znaci da ne mozes da nadjes posudu sa pretnjama ili...?
Frile Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Znaci da ne mozes da nadjes posudu sa pretnjama ili...? Dotična posuda sa vodom koja se prikazana u diskusiji, nije Levijatanova, nego ljubitelja životinja iz Bosanske Gradiške.
Leia Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 (edited) Znaci da ne mozes da nadjes posudu sa pretnjama ili...?pa od tolikih miroljubivih zastitnika zivotinja covek se lako zbuni, sta ces edit. sad ja tebe da pitam kako ti je promakao ovaj njihov poust iz 2017, i sta o njemu mislis, ti ces mi odgovoriti kako nisi video nista slicno napisano 2016, i tako... ni ono u opisu grupe gde se spominje borba SVIM sredstvima, kome bi palo na pamet da to mozda podrazumeva i nasilna sredstva, sta ja fantaziram jelte... moze se ovako do sutra, sta sutra, koliko god hoces... Edited February 21, 2017 by Leia
Lezilebovich Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 (edited) u pičku materinu baš Štrpce -- Otac dvomesečnih blizanaca ubio je jednu i teško ranio drugu bebu, nakon čega je uhapšen, javio je RTK2. Kako se navodi, bebe su blizanci muškog pola i rođene su pre dva meseca. Njihov otac D.K. (36) je, prema nezvaničnim informacijama, prosvetni radnik i radi kao profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu, prenosi RTK2. možda dramim, ali ako nešto može da pokaže da je sve otišlo bespovratno u kurac onda je to kada prosvetni radnik ubije svoje bebe Edited February 21, 2017 by Lezilebovich
SleeperSleep Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 to što je taj nesrećnik prosvetni radnik nije relevantno za ovu tragičnu priču.
Lezilebovich Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 šta znam, nekako od njih očekujem da su navikli sa i oko dece, da godinama učestvuju u odgajanju tuđe dece ... ali si verovatno u pravu
Ravanelli Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 (edited) bilo je juče i sa onim likom što je detetu izbio oko. i onda sam još počeo da pratim onog malog engleza što navija za sanderlend i bori se protiv leukemije, težina je sve ta nesreća sa decom. nego toni, ti tvoji levati, jesu li to oni što se javljaju na 555-333 za dorćol? ako ne znaš, ovo je u pitanju Edited February 21, 2017 by Ravanelli
SleeperSleep Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 šta znam, nekako od njih očekujem da su navikli sa i oko dece, da godinama učestvuju u odgajanju tuđe dece ... ali si verovatno u pravu moj prvi komšija u detinjstvu, igrom slučaja takođe nastavnik fizičkog, razveden, je godinama odvaljivao od batina svog sina koji je živeo sa njim. onda je moj ćale uradio nešto što ne bi bilo popularno na ovom topiku, pa ga je to malo primirilo... smirio se skroz tek kad je moj mali komšo porastao dovoljno da postoji realna mogućnost da mu uzvrati. to što je neko prosvetni radnik, vaspitač, defektolog, pedijatar, dečiji psiholog ili psihijatar retko pravi neku suštinsku razliku u odnosu prema sopstvenom porodu.
vathra Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 nego toni, ti tvoji levati, jesu li to oni što se javljaju na 555-333 za dorćol? Не зна нико, писано још пре пар дана А што да се муче са тим фантомкама, далеко лакше је да позову пет-пет-пет-три-три-три и решен посао. http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=17991&page=779
pbg12345 Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 kad pomenuste roditelje prosvetne radnike, ne znam zasto, ali vecinom ta deca odu u hmm, pa malo pogresnom smeru a kombinacija otac vojno lice, majka vaspitac u obdanistu je u 99% slucajeva pogubna @vathra i ti si zakasnio (jel se samo meni cinio da je poslednjih dana takmicenje na forumu ko je prvi nesto linkovao, napisao?) ispisali smo ovde postova i postova pre toga na temu 555333 neki se i posvadjali ko je taj dan dezurni
Frile Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 (edited) .... obrisano, koji će mi kurac sve ovo Edited February 21, 2017 by Frile
JozoMujica Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 ni ono u opisu grupe gde se spominje borba SVIM sredstvima, kome bi palo na pamet da to mozda podrazumeva i nasilna sredstva, sta ja fantaziram jelte... moze se ovako do sutra, sta sutra, koliko god hoces... Može, da je sad 41, neki bi pokušavali da objasne okupatorima da nije lepo da idu okolo i streljaju ljude a neki bi uzeli pušku u ruke ili bar podržali one koji ih drže. Mislim da je primerenija paralela između onog ko ubije psa i onog ko ubije čoveka, nego onog ko ubije psa i onog koji se ne validira na bus plusu,
ToniAdams Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 pa od tolikih miroljubivih zastitnika zivotinja covek se lako zbuni, sta ces edit. sad ja tebe da pitam kako ti je promakao ovaj njihov poust iz 2017, i sta o njemu mislis, ti ces mi odgovoriti kako nisi video nista slicno napisano 2016, i tako... ni ono u opisu grupe gde se spominje borba SVIM sredstvima, kome bi palo na pamet da to mozda podrazumeva i nasilna sredstva, sta ja fantaziram jelte... moze se ovako do sutra, sta sutra, koliko god hoces... pa ne. Zapravo samo ne vidim elemente pretnje, mozda i pod utiskom svega sto su makar navodno dosad uradili.
Leia Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 pa ne. Zapravo samo ne vidim elemente pretnje, mozda i pod utiskom svega sto su makar navodno dosad uradili. pa verujem da si pod nekakvim utiskom zbog necega, pa ti i ovo NE DIRAJ ŽIVOTINJE, NAĆI ĆEMO TE. zvuci kao prijateljski predlog tim pre ako vec idu i regularnim putem ne znam sta ce im ova sranja
Recommended Posts