May 22, 20159 yr Рекао бих да све ово није утемељено у стварности, осим некој паралелној која постоји само у сржи ректорове егзистенцијалне суштине.
May 22, 20159 yr bio je red da kao i amerika imamo neki uni sa jakim verskim antropokarakterološkim obeležjima, kao notre dame, fordham, loyola, byu... @arslanagić jery vidiš, a mi gubimo vreme :( Edited May 22, 20159 yr by Prospero
May 22, 20159 yr @arslanagić jery vidiš, a mi gubimo vreme :( da zaista, umesto sto dangubite na ppp pametnije bi bilo da osnujete univerzitet :D
May 22, 20159 yr Је л' могу ја да водим Еконимијски факултет? Знам да такав већ постоји на Универзитету Симпозион, али и економских факултета је већ милион па се онај први не љути због инфринџмента.
May 22, 20159 yr sve je gotovo samo da arslanagić izveze monogram :D MM i ti da držite geopolitičke studije, Buba geofiziku... Eto, Praslin se javio za Ekonomiku... Ja ću samo da sedim u Senatu, ne moram ništa da radim :D
May 22, 20159 yr sve je gotovo samo da arslanagić izveze monogram :D ko ce dizajnirati profesorske odore i studentske zakete i pantalone i suknje za studentkinje?
May 22, 20159 yr Kako su se Putinci našli u rečenici sa Pećkom patrijaršijom, tj. kako su se uopšte Putinci našli u uvodnoj misli rektora....moram nekako saznati.
May 22, 20159 yr ko ce dizajnirati profesorske odore i studentske zakete i pantalone i suknje za studentkinje? pa marijana mateus, ko drugi?