Прслин Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Рекао бих да све ово није утемељено у стварности, осим некој паралелној која постоји само у сржи ректорове егзистенцијалне суштине.
Prospero Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) bio je red da kao i amerika imamo neki uni sa jakim verskim antropokarakterološkim obeležjima, kao notre dame, fordham, loyola, byu... @arslanagić jery vidiš, a mi gubimo vreme :( Edited May 22, 2015 by Prospero
Pontijak Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 @arslanagić jery vidiš, a mi gubimo vreme :( da zaista, umesto sto dangubite na ppp pametnije bi bilo da osnujete univerzitet :D
Прслин Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Је л' могу ја да водим Еконимијски факултет? Знам да такав већ постоји на Универзитету Симпозион, али и економских факултета је већ милион па се онај први не љути због инфринџмента.
Hamlet Strašni Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ja bih tamo da upišem neke doktorske studije Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
radisa Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 sve je gotovo samo da arslanagić izveze monogram :D MM i ti da držite geopolitičke studije, Buba geofiziku... Eto, Praslin se javio za Ekonomiku... Ja ću samo da sedim u Senatu, ne moram ništa da radim :D
Pontijak Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 sve je gotovo samo da arslanagić izveze monogram :D ko ce dizajnirati profesorske odore i studentske zakete i pantalone i suknje za studentkinje?
čekmeže Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Kako su se Putinci našli u rečenici sa Pećkom patrijaršijom, tj. kako su se uopšte Putinci našli u uvodnoj misli rektora....moram nekako saznati.
Prospero Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 ko ce dizajnirati profesorske odore i studentske zakete i pantalone i suknje za studentkinje? pa marijana mateus, ko drugi?
Pontijak Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 pa marijana mateus, ko drugi? nepravda! a nasa leia?
Recommended Posts