Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Sve ono što pričamo na onom topiku.
Da, na onom topiku na koji vise ne mogu da idem, jer mi je receno sta sme, a sta ne sme da se pise. Ko je rekao titoizam?Mislim da je tesko prebrojati koliko je logickih gresaka po santimetru kubnom u tim rezonima. Ali, pored Ppprobe, to je i dalje najpopularniji forumski sport.
  • Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

796

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meni su najgori ovi presednici opština i slični gmazovi koji huškaju narod. Pazi kakva divna međustranačka sloga u odbrani rase i nacije:

Mi smo iz različitih stranaka i zato nema veze ko je vodio ili ko sada vodi Vladu. Molim, pre svega, Dragana Đilasa, Aleksandara Vučića, Velimira Ilića, Ivicu Dačića da dođu ovde i da vam pomognu. Ja, kao predsednik opštine Smederevska Palanka i svi moji sugrađani stojimo iza vas. Tu smo šta god da treba – kaže Milojičić.
Trebao bi da ih sada šefovi njihovih respektivnih stranaka sadžgaju, ali to se naravno neće desiti.
nije vazno iz kojih smo stranaka.svi smo mi rasisti.
Nismo mi to.
Morate biti strpljivi, istrajni i ne dozvolite da niko od vas pravi rasiste. Nismo mi to. Mi se prosto bojimo da će dolazak ogromnog broja azilanata u centar Šumadije ugroziti bezbednost i nas i naše dece. Ovo nije političko pitanje već nas, građana iz Šumadije, koji žele da žive na svojoj zemlji - kaže Jovanović.

Stvarno ne razumem rečenicu:

Ovo nije političko pitanje već nas, građana iz Šumadije, koji žele da žive na svojoj zemlji
Nije to politika, nego spasavanje kri i tla..

Pa to, kao da otimaju kuće i stanove da usele azilante...A pazi ovog:

Hteli su da nam uzmu to što nam treba za razvoj opštine, za naš prosperitet i prosperitet naše dece. Razvoj opštine - da, ali Centar za azil - ne.
Hteli su da nam uzmu našu napuštenu, razvaljenu i u korov zaraslu vojnu raketnu bazu. Koja nam treba, oduvek. Štaviše ključna je za naš prosperitet, o deci da ne pričamo.

nisu oni rasisti, ne zele zlo tim ljudima, samo ih se, prirodno, plase jer je poznato da u tim delovima sveta zive silovatelji i lopovi.

Hteli su da nam uzmu našu napuštenu, razvaljenu i u korov zaraslu vojnu raketnu bazu. Koja nam treba, oduvek. Štaviše ključna je za naš prosperitet, o deci da ne pričamo.
Vojna raketna baza je srce Mladenovca!Otimaju im 0.15% teritorije! :cry:
Omladinska informativna agencija BiH nedavno je sprovela istraživanje među mladima iz BiH, u kojem je čak 81 odsto ispitanih izjavilo da bi iz zemlje otišli već sutra, ukoliko im se ukaže povoljna prilika. Pre nekoliko meseci izveštaj Svetskog ekonomskog foruma pokazao je da je BiH po “odlivu mozgova”, odnosno procentu odlaska studenata i visokoobrazovanih kadrova u inostranstvo, peta najgora zemlja na svetu. Prema toj analizi, BiH je na 140. mestu od 144 rangirane zemlje sveta, a iza nje se nalaze samo Srbija, Burundi, Haiti i Alžir.
Tekst na b92.

sa fejsbuka

УЧЕНИЦИ МОЈИ БИВШИ...ХИТНО МИ ТРЕБА ВАША ПОМОЋ...НЕБИТНО ДА ЛИ СТЕ ИЗ МЕДИЦИНСКЕ ИЛИ ПЕТНАЕСТЕ ГИМНАЗИЈЕ...КАКО ЈЕ ВАША БИВША ПРОФЕСОРКА ПОТПУНО СЛУЂЕНА И НИКАКО НЕ МОЖЕ ДА ПРОНАЂЕ ЈЕДНО ПРЕДАВАЊЕ, ВИ ПРИСКАЧЕТЕ У ПОМОЋ...ДА ЛИ ЈЕ ИКО ОД ВАС НЕГДЕ САЧУВАО ПРЕДАВАЊЕ О НАЦИЗМУ, КОЈЕ САМ ВАМ ДАЛА ТОКОМ ШКОЛОВАЊА? ЗНАТЕ ОНО - КО СУ НАЦИСТИ, КАРАКТЕРИСТИКЕ НАЦИЗМА, КАД СУ НАЦИСТИ ДОШЛИ НА ВЛАСТ...HELP!!! ПРЕДАВАЊЕ МИ ЈЕ ПОТРЕБНО ЗА СУТРА УЈУТРО...ОНАЈ КОЈИ ПРВИ НАЂЕ ИМА ПЕТ КОД МЕНЕ...:)