pt 2.0 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Time Crisis said: Pokrenut postupak i nikom ništa, oni i dalje radili najnormalnije. Inspekcija ti uvek naloži i mere koje moraš da sprovedeš. Prekršajni (novčana kazna) ide za ono što si prethodno zabrljao. Licenca Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja (MRZBSP) koja se izdaje za rad doma za stare je potpuno odvojena stvar od papira koji izdaje MUP, kao što su im i inspekcijaki nadzori odvojeni i proveravaju različite stvari.
Palmira Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Lancia said: Malo mi ovo prejako, ako je istina ovo sto pise, otkud odjednom toliko prostitutki u Srbiji? Отуда што су на позиције моћи дошли ликови који нису имали девојку пре 35. године. 3 1
Lancia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, radisa said: Nisi bio skoro u BG, u noćnom provodu? Milsim nisma ni ja, ali znam ljude koji ciljano dolaze u BG zbog takvih stvari, pričali mi da je ludlo... Mislim, imali smo i zahteve od poslovnih partnera da ih uputimo na to , ako već nećmo da ih vodimo... Ima mnogo više prostitucije nego što se misli, pogotovo što mislimo mi u srednjim godinama... :( Nasao si bas mislim ovo zvuci skroz porazavajuce
radisa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 5 minutes ago, Lancia said: Nasao si bas mislim ovo zvuci skroz porazavajuce I ne znaš kako... Mislim, meni je dete, sad oko 17. godine... Deo devojčica iz njene osnovne, iz njene generacije, izlazi ponoćnim klubovima, i bukvalno traži sponzora... Čak nije i da nemaju, nego, postaje na neki način deo kulture... Nije mnogo sram da im neko plati za ponešto, a neke se i pohvale drugaricama koliko su dobile... I tako... A zamisli kako ide kad se uđe u posao™... Najlakši put do uspeha u SNS prćiji... Poražavajuće, užasno... Edited 3 hours ago by radisa 3
pt 2.0 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 12 minutes ago, Palmira said: То јесу 2 различите ствари, али повезане. Министарство рада не може да изда лиценцу ако нема потврду МУПа да су испуњени пп стандарди. Ako nema saglasnost MUP na Plan zaštite od požara. Ali to su ovi imali 2021. godine kada im je izdata licenca poslednji put. @Lancia navodno je gospođa bila prostitutka u Austriji, ali nelegalno (nije plaćala porez) pa je dobila zabranu ulaska u tu državu valjda na 5 godina. Ako je verovati tviter tračevima. A za ovo ostalo - prema onome što sam lično videla, to su pre neke ljubavnice koje sem pružanja seksualnih usluga ne znaju baš bog zna šta drugo da rade, pa ih oni tako zapošljavaju, promovišu na glavna mesta po firmama, prave haose i cirkuse i sve o državnom trošku i u radno vreme. Nisu baš prostitutke po vokaciji. Edited 3 hours ago by pt 2.0 1
Lancia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, radisa said: I ne znaš kako... Mislim, meni je dete, sad oko 17. godine... Deo devojčica iz njene osnovne, iz njene generacije, izlazi ponoćnim klubovima, i bukvalno traži sponzora... Čak nije i d anemaju, nego, postaje na neki način deo kulture... Nije mnogo sram da neko plat za ponešto, a neke se i pohvale drugaricama koliko su dobile... I tako... A zamisli kako ide kad se uđe u posao™... Najlakši put do uspeha u SNS prćiji... Poražavajuće, užasno... Pobogu, koja rusevina. Onaj ko bude resio posteno da sredi stanje u drzavi drustvu, pre svega, nece znati odakle da krene.
Lancia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 5 minutes ago, pt 2.0 said: Ako nema saglasnost MUP na Plan zaštite od požara. Ali to su ovi imali 2021. godine kada im je izdata licenca poslednji put. @Lancia navodno je gospođa bila prostitutka u Austriji, ali nelegalno (nije plaćala porez) pa je dobila zabranu ulaska u tu državu valjda na 5 godina. Ako je verovati tviter tračevima. Da, to sam video, nego me uznemirio tvit koji sam okacio i sad sto drugari ovde potvrdjuju. Bas bedak. Edited 3 hours ago by Lancia
radisa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Lancia said: Pobogu, koja rusevina. Onaj ko bude resio posteno da sredi stanje u drzavi drustvu, pre svega, nece znati odakle da krene. Evo da mi daš odrešene ruke, potpunu primenu sle, potpunu medijsku dominaciju, tim ljudi najstručnijih u svim oblasztima koje mi trebaju, ne bi znao od čega da krenem i gde da idem... Bukvalno, gde god pogledam, satnje u društvu katastrofa... Bukvalno, svi smo nekako oštećeni, čak i oni koji misle da nisu, jesu, smao to ne vide... Potrebno je otići na malo duže sa balkana, da se to vid i oseti... 3
pt 2.0 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Lancia said: Da, to sam video, nego me uznemirio tvit koji sam okacio i sad sto drugari ovde potvrdjuju. Bas bedak. Ja ne mogu ništa sa potvrdim, nisam iz te struke p.s. Moj post iznad ima edit 1
Filozof manijak Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 godina radikalske vlasti nas je devastiralo kao društvo. Nije da smo i pre njih bili nešto bolji, ali posle ovih Alamana trebaće bar jedna generacija da se iole povratimo, a i to je malo verovatno. Vi koji živite napolju niste ni svesni koliko smo moralno i vrednosno razoreni. Bukvalno smo resetovani na 19.vek Jedina nada su nam ova deca što su se digla, mi matori smo odavno i nepovratno izgubljeni 5
Lancia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, radisa said: Evo da mi daš odrešene ruke, potpunu primenu sle, potpunu medijsku dominaciju, tim ljudi najstručnijih u svim oblasztima koje mi trebaju, ne bi znao od čega da krenem i gde da idem... Bukvalno, gde god pogledam, satnje u društvu katastrofa... Bukvalno, svi smo nekako oštećeni, čak i oni koji misle da nisu, jesu, smao to ne vide... Potrebno je otići na malo duže sa balkana, da se to vid i oseti... Degradacija je svuda prisutna, da se razumemo, samo sto mi ocito imamo i katalizator. Nisam dugo bio tamo a i ono sto sam bio, uglavnom licne prirode po bolnicama i sahranama.
radisa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Filozof manijak said: Jedina nada su nam ova deca što su se digla, mi matori smo odavno i nepovratno izgubljeni Kao u Divergent, više nema čistih, svi smonekako zagađene, oštećeni... Nakad, kad pričam sa strancima, deluju mi tako nekako navni, bez zlomisli, bez zadnbjih namerea, gotovo da nemaju spoznaju šta sve može da ne valja i kako moženeko da ih zajebe... govorim o normalnim ljudima, ne menadžerskim alama i sličnim, ti su kao mi, zato i jesu na takvim položajima... neverovatno, koliko mi ovde svi imamo misli nabaždarene na pogrešne stvari, jer je to jedini način da ovde funkcionišeš... A ako su smao misli, to je još i ok, jer može biti i gore, mnogo gore... 1
Lancia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Filozof manijak said: 12 godina radikalske vlasti nas je devastiralo kao društvo. Nije da smo i pre njih bili nešto bolji, ali posle ovih Alamana trebaće bar jedna generacija da se iole povratimo, a i to je malo verovatno. Vi koji živite napolju niste ni svesni koliko smo moralno i vrednosno razoreni. Bukvalno smo resetovani na 19.vek Jedina nada su nam ova deca što su se digla, mi matori smo odavno i nepovratno izgubljeni Ova njihova lepa lica su nesto najlepse sto sam video poslednjih godina. 1
pt 2.0 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja ne vidim stvari ni blizu tako crno kao Radiša i Manijak. 1
radisa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 6 minutes ago, pt 2.0 said: Ja ne vidim stvari ni blizu tako crno kao Radiša i Manijak. Ne kažem da sam ja apsolutno u pravu, ali ono što vidim, navodi me na takvo razmišljanje... Možda je i problem sokruženje u kom se krećem poslednjih 10ak godina, možda mi je babl™ takav da to vidim na takav način... A moguće da postoji i onaj efekat da negativne stvari duže ostaju i lakše ih se sećamo, it o utiče na rasuđivanje... ali i to je onda deo oštećenja, o kom pričam... Edited 2 hours ago by radisa 1
Recommended Posts