Shan Jan Posted January 20 Posted January 20 On 18. 1. 2025. at 11:39, vememah said: I posle kazu veganstvo zdravo
Dsnake Posted January 20 Posted January 20 (edited) https://n1info.rs/vesti/pozar-u-starackom-domu-u-barajevu-dve-osobe-stradale-vise-povredjeno/ Quote Osam osoba je stradalo, a sedam povređeno u požaru u staračkom domu u Velikom Borku u beogradskoj opštini Barajevo. Sumnja se da je požar podmetnut, kaže za RTS resorni ministar Nemanja Starović, dodavši da je dom imao sve potrebne dozvole. Edited January 20 by Dsnake 9
Frank Pembleton Posted January 20 Posted January 20 27 minutes ago, Dsnake said: https://n1info.rs/vesti/pozar-u-starackom-domu-u-barajevu-dve-osobe-stradale-vise-povredjeno/ Jadni ljudi... 😢😢😢 1 2
duda Posted January 20 Posted January 20 sumnja na podmenuti požar ??? nemam reči, to je za nabijanje na kolac 3
SNARC Posted January 20 Posted January 20 Citam sad da je osmoro ljudi poginulo..ako je podmetnut pozar to je novi krug zla
ficfiric Posted January 20 Posted January 20 Zasto im se veruje na rec? I kod nadstresnice su odmah krenuli sa lazima. Daj da se vidi ko je vlasnik 7
Moonwalker Posted January 20 Posted January 20 7 minutes ago, SNARC said: Citam sad da je osmoro ljudi poginulo..ako je podmetnut pozar to je novi krug zla Gospode boze!
Eleniko Posted January 20 Posted January 20 zna li se da li su se ugušili /tipa trovanje metanom/ ili su izgoreli ovo je inače poznat starački dom sem ako u barajevu nema još neki ne jednom sam čuo od prijatelja da su ostavili nekog od roditelja tamo
Filozof manijak Posted January 20 Posted January 20 (edited) U Blicu se navodi kako se sumnja da je požar izazvao štićenik doma koji je par dana pre tragedije pobegao iz istog. I da je ta osoba takođe stradala u požaru. E sad, ja više medijima ništa ne verujem, samo prenosim šta sam ptočitao. Edited January 20 by Filozof manijak reformulisao
Greek Freak Posted January 20 Posted January 20 2 minutes ago, Filozof manijak said: U Blicu se navodi da je požar izazvao štićenik doma koji je par dana pre tragedije pobegao iz istog. I da je ta osoba takođe stradala u požaru. E sad, ja više medijima ništa ne verujem, samo prenosim šta sam ptočitao. Izvinjavam se, ali ovo stvarno izaziva "how convenient..." kao reakciju. Majko moja, jadni ljudi... 3
Recommended Posts