Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, slepa živana said:

pa vidiš gore u videu da ova kisićkina pomoćnica tvrdi da oni nisu nadležni za finansije

Ja sam nešto shvatio...

Kad si u SNS niko nije nadležan kad kršiš zakon... :fantom:

• +1 2
  • Replies 41.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

962

• radisa

813

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ova kisićkina pomoćnicatm je slika i prilika službenica ministarstava u kojima se dešava teška korupcija i kriminal. ološ i ljudsko dno preko koga se završava sve za sluge režima.

ovaj slučaj nekako drže ispod vode većeg interesovanja neophodnog da javnost proključa upravo zato što ovde sve zabole za stara lica, šta sad imao 80 pa umro, svejedno je od čega, to je logika.

a studentima bi trebalo skrenuti pažnju na najvažniju stvar zbog koje postoje ovakva i slična mesta u srbiji, na stotine - a to su - izbori.

znači ovo su mesta gde na dan izbora dođe neko iz sns a ispred biračke komisije, donese spiskove da se uzmu potpisi a umesto njih, taj lik sam odnese unapred popunjene listiće i ubaci gde treba

to su hiljade glasova za SNS, sigurnih glasova. i na račun toga nema veze da li je firma u blokadi ili ne, da li je bezbedonosno ispravna, da li ima dovoljan broj zaposlenih lica za rad sa korisnicima i sve ostalo.

ovo bi moralo iskoristiti da krene da se raspetljava ta praksa. naravno, trebaće snage da se izdrže optužbe da se koristi tragedija za partijske interese ali ni prvi ni poslednji put.

• +1 4
  • Tužno 1