Eleniko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, duda said: Kaže da to ne može da se zamisli taj dan šta je bilo u urgentnom. Kaže da to nije videla ni u jednom filmu, ljudi nagurani u hodniku a gužva kao u najvećem špicu u bg prevozu. Ljudi ječe, zapomažu. pa to je redovna situacija svake zime po ledenim danima. stari ljudi se lome i onda leže satima zapomažući po hodnicima dok čekaju na rentgen i preglede. ovo što kaže starović je verovatno dovoljno za krivičnu protiv ministarstva jer su izdali dozvolu neuslovnom domu. svojevremeno sam radio na izgradnji objekata socijalne namene, tu postoje vrlo jasne instrukcije vezano za to kakve uslove treba da ima objekat vezano ne samo za vatrogasne instalacije /to je najčešće samo 1 hidrant sa crevom odgovarajuće dužine u kući/ već i veličina i obeleženost hodnika noćnim svetlom sa strelicama ka izlazu koje se nikada ne gasi. sa kapacitetom od 29 na objekat koji ne deluje veći od 200m2, to nema šanse da je urađeno po zakonu. znači ko je dao dozvolu da se malo propita. Edited 3 hours ago by Eleniko 2
dunja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Treba i tu insistirati na kompletnoj dokumentaciji, imam neki osećaj, ne znam odakle, da je danas bilo skidanja i brisanja sa interneta... 1
Sara Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, duda said: Sada sam pričala sa rođakom čija je majka prekjuče pala na onom ledu i polomila kuk i rame. Plakala je žena koja je inače jako stabilna. Zbog svega što je videla i doživela u urgentnom centru tog dana. Ona i sestra joj, imaju strašne (generacijske) veze sa lekarima i uspele su majku da stave na program za operaciju, ali pored svega toga, ona je očajna. Kaže da to ne može da se zamisli taj dan šta je bilo u urgentnom. Kaže da to nije videla ni u jednom filmu, ljudi nagurani u hodniku a gužva kao u najvećem špicu u bg prevozu. Ljudi ječe, zapomažu. Njena majka ležala na -3 na terasi sat vremena u kućnom ogrtaču, sve dok je komšija nije čuo. Takvu ženu, polomljenu i promrzlu, nakon snimanja hteli da vrate kući jer nemaju gde da je prime. I vratili bi je da veze nisu proradile. Čuvajte se ljudi, pakao je u našim bolnicama. Proslog januara sam se polomila i zavrsila na dezurnoj ortopediji wma. Do tamo sam mislila cim ugledaju kako sam copava sjatice se oko mene, a ispalo je da sam umalo ja prohodala od uazasa kad sam videla u kakvom stanju tamo dovode ljude. Guzva kao sto opisujes, nije bilo gde ni da se stoji, a kamoli sedne ili legne u cekaonici. Na kraju je jedan lekar izasao i nekoliko nas 'laksih' pregledao u hodniku. Mene poslao da snimim, kad je stigao snimak izasla sestra da mi kaze da idem kuci jer je u pitanju samo trauma bez preloma. Imala sam utisak da tamo zaposleni rade ne staju i to u nenormalnim uslovima. 1 1
Dsnake Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 11 minutes ago, duda said: Da li je ovo moguće ? Što da ne, pričao je onaj za zaštitu ptica o lovnom turizmu pre par godina kod galeba. Kako smo glavna destinacija za 3K, kokain, kurve i krivolov. Valjda i držimo rekord sa najvećim šleperom sa mrtvim pticama ikad zaplenjenim na nekoj granici. edit...https://www.blic.rs/vesti/hronika/istraga-zbog-sverca-ubijenih-ptica/wcy2237 Edited 1 hour ago by Dsnake 3
slepa živana Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago u komentarima neko piše da je fejk ja to ne umem da proverim
Recommended Posts