Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Tzv. starački dom je registrovan za smeštaj đaka i studenata.

• Tužno 5
  • Replies 41.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

966

• radisa

818

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
39 minutes ago, Nikodije said:

Groblja će nam biti mala, reče prorok svojevremeno i bi u pravu. Znao je šta priča.

Horror Bishke?

• Haha 2
Posted
2 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Nisam, jer nisam siguran da ona ima bilo kakvu imovinu.

Šta znam, ja bih je tužio i ako bi dobio presudu onda bih je narednih 10 godina barem držao u neizvesnosti oko imovine, a uvek bi se moglo desiti da joj kapne neko nasledstvo ili da se razvede recimo, pa da se na tome izvršavaš - da ne pominjem neke egzotike tipa da napadneš zajedničku bračnu imovinu, ako je u braku. Nekako mi je to sve bolje nego nula.

Naravno, tu ostaje večito pitanje da li je klijent bio spreman da sve to prati i finansira, jer to nije ni jednostavno ni jeftino.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted (edited)

6sYar4n.png

Edited by vememah
  • +1 2
Posted

gledam obu kucu, ovo je kuca?

oni ovde drze legalno 30 ljudi?

• +1 2
Posted
10 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

gledam obu kucu, ovo je kuca?

oni ovde drze legalno 30 ljudi?

Najveci deo tih privatnih domova za stare i jesu adaptirane (manje ili više) kuće.

Obišao sam ih nekoliko kada sam tražio smeštaj za majku.

To je potpuno ludilo sa nekim sobicama od do 10kvm u kojima su po dva kreveta sa jednim zajedničkim toaletom za ceo sprat.

HIgijena i održavanje je krajnje upitno.

• +1 1
  • Tužno 2
Posted (edited)

SAOPŠTENJE

20. januara 2025.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje do 48 časova za troje osumnjičenih u vezi sa požarom u “Domu za smeštaj odraslih i starijih Ivanović” u naselju Veliki Borak u kojem je protekle noći smrtno stradalo osam lica, a sedam lica zadobilo telesne povrede.

Lišeni su slobode odgovorno lice G.I. (52), kao i A.I. (52) i M.I. (29) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili po jedno krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2 u vezi člana 278 stav 2 Krivičnog zakonika, za koje je zaprećena kazna zatvora od 2 do 12 godina.

Osumnjičeni će u roku od 48 časova biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Naložena je obdukcija stradalih u požaru i preduzimaju se dalje radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do ove tragedije. Postoje osnovi sumnje da je požar izazvao jedan od korisnika tog doma, koji je i sam nastradao.

https://beograd.vjt.rs/aktuelnosti/saopstenje-868/?language=sr_lat

Edited by vememah
Posted
34 minutes ago, steins said:

Najveci deo tih privatnih domova za stare i jesu adaptirane (manje ili više) kuće.

Obišao sam ih nekoliko kada sam tražio smeštaj za majku.

To je potpuno ludilo sa nekim sobicama od do 10kvm u kojima su po dva kreveta sa jednim zajedničkim toaletom za ceo sprat.

HIgijena i održavanje je krajnje upitno.

pa da al ova novinarka sa nove ili n1 kaze zgrada :/ ok je kuca, al ovo ako ima 200 m2 pa je bas bas malo za tolike ljude

Posted

bože pomozi samo da umrem na nogama :pout2:

• +1 5
  • Vojvodo,serdare 5
Posted
14 minutes ago, mire said:

bože pomozi samo da umrem na nogama :pout2:

jesi ti revolveras?