vememah Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Najmanje petorica klinaca ostala bez prstiju zbog petardi ovih dana. Quote Noć iza nas nije protekla mirno u Institutu za majku i dete u Beogradu zbog povreda zadobijenih bacanjem petardi. Juče je primljeno dvoje dece koja su teške povrede zadobila bacajući pirotehnička sredstva i obojici su amputirani delovi šake. (...) "Dečak (11) je na Novom Beogradu pokušao da ponovo zapali petardu koja je ranije bačena i ona je ponovo eksplodirala u ruci, zadobio je vrlo teške povrede leve šake, amputirana dva prsta, ta šaka ima velike povrede mekih tkiva i prelom kostiju palca i on je na daljem praćenju", izjavio je jutros doktor Miloš Vasić za RTS. blic.rs/vesti/beograd/na-novom-beogradu-decaku-eksplodirala-petarda-u-ruci-u-kafic-uneli-decaka-kako-bi-mu/lbe8e7r Quote Dečak (10) iz Barajeva juče je teško povređen kad mu je petarda eksplodirala u ruci! Dečak je primljen u Univerzitetsku dečiju klinku u Tiršovoj sa teškom povredom ruke. Lekari su mu konstatovali teške povrede prstiju i zadržan je na odeljenju plastične hirurgije. Dvojica dečaka su prethodnih dana, podsetimo, takođe teško povređena kad im je petarda eksplodirala u šaci. Dečak (14) zadobio je teške povrede šake na Zvezdari i zbog ozbiljnosti povreda hitno je transportovan u Institut za majku i dete. Tinejdžeru (15) iz Kruševca petarda je eksplodirala u ruci dok je pokušavao da je upali nakon čega je odvežen u UKC Niš. Njemu je paralelno rađena operacija rekonstrukcije obe šake koju su izvodili dečiji hirurg i plastični hirurg. telegraf.rs/vesti/beograd/4032352-decaku-iz-barajeva-petarda-eksplodirala-u-saci
DrZhivago Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 40 minutes ago, gsb said: NE-NOR-MAL-NO. Nece sve ovo na dobro da ispadne. Ako su mladi fudbaleri meta jedino sto mi pada na pamet kao razlog je da nisu htjeli da im neki krimos bude menadzer pa poslali ovaj navijacki olos na njih. Zastrasujuce je samopouzdanje da se u sred dana na jako prometnom mestu ovo radi, Nece ovo nikako na dobro izaci... Ovo me bas razbjesnilo... Edited 15 hours ago by DrZhivago
radisa Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, vememah said: Kako ce se ovo tretirati, ako ikad nadju ove huligane? Potukla se deca, tuca sa nanosenjem teskih telesnih povreda, ubistvo u pokusaju? Posto su ocigledno maloletnici pocinioci, kolike su moguce kazne?
villiem Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Jedan nema masku, to bi trebalo da je dovoljno da ih sve nadju Neverovatno Edited 14 hours ago by villiem
Popular Post Jeremija Posted 14 hours ago Popular Post Posted 14 hours ago 28 minutes ago, DrZhivago said: Ako su mladi fudbaleri meta jedino sto mi pada na pamet kao razlog je da nisu htjeli da im neki krimos bude menadzer pa poslali ovaj navijacki olos na njih. Zastrasujuce je samopouzdanje da se u sred dana na jako prometnom mestu ovo radi, Nece ovo nikako na dobro izaci... Ovo me bas razbjesnilo... Otprilike takvo samopouzdanje kakvo imaš kada si već takve stvari bez konsekvenci radio i znaš da te štiti država. 15
kud u maglu Simoviću Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 46 minutes ago, DrZhivago said: Ako su mladi fudbaleri meta jedino sto mi pada na pamet kao razlog je da nisu htjeli da im neki krimos bude menadzer pa poslali ovaj navijacki olos na njih. ma jok, kakvi crni fudbalski menadžeri, ovi su se vraćali sa nekog božićnjeg turnira u malom fudbalu ovo je navijački rukopis, a za razlog bi mogao samo da nagađam 1
de Sisti Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nije mi jasno sto se nije digla malo veca frka u medijima sa nase strane oko ovoga u Indjiji, covek je prijavljivan i u danu ubistva i pre toga za napade i nije sprecen, na kraju je i ubio. Makar da se Dacic pozove na odgovornost 7
duda Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ovo je navijački rukopis, a za razlog bi mogao samo da nagađam Kakav navijački rukopis ? Pa nisu se vraćali sa debija. Meni ovaj slučaj baš grozan. Hoće li sad ti buzdovani sa palicama napadati random ljude ? Decu ?
Mil@n Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, duda said: Kakav navijački rukopis ? Pa nisu se vraćali sa debija. Meni ovaj slučaj baš grozan. Hoće li sad ti buzdovani sa palicama napadati random ljude ? Decu ? Budite sigurni da su ovi hrabri a sakriveni mali imbecili deo neke navijačke grupe. Nebitno koje, ista govna. 3
duda Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 8 minutes ago, Mil@n said: Budite sigurni da su ovi hrabri a sakriveni mali imbecili deo neke navijačke grupe. Nebitno koje, ista govna. Ma ok, nego koji bi oni mogli "navijački" razlog da maju pa da napadnu ovu decu ? Edited 12 hours ago by duda
Mil@n Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 minutes ago, duda said: Ma ok, nego koji bi oni mogli "navijački" razlog da maju pa da napadnu ovu decu ? Naravno da ne postoji bilo šta približno opravdanom razlogu da se tako nešto uradi... Tipujem na neku budalaštinu od razloga tipa startovao mu ribu na insta.
arheolog1981 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 20 hours ago, vememah said: Kako smo mi završili sa ovim Milunima jbt? Nekada se znalo mesto ovakvima, u 9 ujutru pije peto pivo u lokalnom podrumu pića i bistri politiku za decu PS: Od drugara iz studentskog doma je ćale dugo bio u radikalima. Kad treba iz njegovog kraja da izabere nekog za skupštinu Srbije oni izaberu Miluna sa osam razreda škole a ne njega fakultetski obrazovanog. Iste metode i ovi musavi huljini radikali primjenjuju... Milun će ovako da se blamira a i gore jer je on bez SNS niko i ništa, nema ga 5
Valk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Meni u ovom IG tekstu najjači ovaj podsmešljivi deo "prao čaše u Americi da sazida kuću". Samo SNS mafiji može pasti na pamet da se ruga poštenom radu i zaradi novca. 8
Recommended Posts