Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, đorđe geprat said:

ne znam za gde je ovo.

bio sam u banci danas. komplikacije pa sam se duže zadržao pri šalteru. kod susednog su se izmenjale 4 starice, 75 miimum svaka, 45 kila maksimum svaka podizale su penziju. tri su uzele po 40 jedna 70 hiljada. jednoj su ispale pare iz ruke na patos pa sam joj pomogao da pokupi. otvaraju torbe, petljaju sa novčanikom, jedva potpisuju i ubadaju olovku na mesto.

mora li tako? da nemaju nikog da im podigne novac. namernik bi mogao da iza prvog ugla odradi pljačku bez po muke. tužno.

mozda bre nemaju koga... 

• +1 1
  • Replies 41.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

959

• radisa

809

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
49 minutes ago, dvb-t manijak said:

1085165_viber-slika-2025-01-06-21-09-54-

zašto su trake na ruskom?

• +1 2
Posted

vidis na kojoj si temi?

poz

• +1 1
Posted

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/398097/Likvidiran-ubica-iz-Jagodine-Prilikom-hapsenja-pucao-na-policiju.html

Nakon nekoliko sati je, prilikom pokušaja hapšenja, prvo pucao na pripadnike SAJ-a, nakon čega je likvidiran, saopšteno je iz MUP-a.

Kako RTS nezvanično saznaje, osumnjičeni za napad je do sada više puta osuđivan za više krivičnih dela, među kojima su ubistvo u pokušaju, teška krađa, nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje oružja.
Posted
8 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

mozda bre nemaju koga... 

to sam i ja pomislio. stare, kljakave, slabovide da koriste bankomat, računaju da jednom mesečno dođu do banke i podignu pare.

samo, da neko drugi stoji na šalteru umesto mene, isprati do prvog ćoška............70 hiljada baš je mamipara.

zato sam napisao da je tužno.

Posted

sada odgledah na RTL "direkt" da je u HR desetorodece stradalozbog petardiranja. klinac u keštelima ostao bez tri prst. rekoše da je u nemačkoj petoro ljudi poginulo, da je u nekim kvartovima ličilo na rat. u hrvatskoj i nemačkoj su u toku peticije protiv prometa i upotrebe petardi i ostalog slčnog.

ne znam koliko je ovde, pre svega dece, stradalo. da li bi i ovde trebalo zabraniti prodaju i upotrebu toga. nemojte samo da odgovarate da bi uprkos tome ilegalna trgovina opstala.

Posted
9 minutes ago, đorđe geprat said:

da li bi i ovde trebalo zabraniti prodaju i upotrebu toga.

Da.

• +1 5
Posted

Treba ograničiti, mada sigurno ne bi bilo lako jer ne uspeva ni u zemljama sa disciplinovanijim stanovništvom. 

U nemačkim medijima kažu da ljudi kupuju u Poljskoj.

U centru Beča je veće prisustvo policije, pa je bilo minimalno vatrometa i petardi, ali je već van centra sasvim drugačija situacija. U mom kvartu u Beču su po parku bacali Italijani (rekao bih turistička poseta u nekom okolnom AirBnb-u). 

Posted

Onda zabraniti uvoz na nivou EU..jer ne verujem da se nesto od toga pravi u Evropi.

Naravno ako se sme puknuti prst u oko Kinezima. 

Ja kad sam bio klinac kutija petardi od 100 komada je kostala 10 maraka. Kupis 20-30 max i cao. Danas je to mnogo jeftinije, pravi se Bejrut od gradova. Zabranis uvoz, sverc je automatski podici cenu uveliko..et voila, imas smanjen broj eksplozija i amputacija prstiju.

Posted

Pa u Nemackoj je i bilo zabranjeno par godina i nije bilo ni izbliza kao ove godine kad su odlucili da ponovo krenu da slave vatrometima. Sve sa Poljskom pored.

Posted (edited)

GguZ7VCWcAAbYpt?format=jpg&name=large

Edited by vememah