Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

... and show some respect to those who work hard!

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pretpostavka: Niko neće odgovarati... Prosvetni radnici su trenutno nezaštićeniji od dece koja piju mleko iz Srbije...

Posted

Ne znam da li je za ovde - imam pouzdan info da je šeik™ doveden inkognito pre pet dana te da mu je država priredila skromnu zabavu sa srpskom majkom (šta god podrazumevali pod tim), ono kao nekad nameštanja Danijelu Šiferu..

Posted
Pretpostavka: Niko neće odgovarati... Prosvetni radnici su trenutno nezaštićeniji od dece koja piju mleko iz Srbije...
Zašto je to tako? U moje vreme su izbacivali iz škole, jeste da to nije neka kazna ali opet bolje nego ništa.
Posted
Zašto je to tako? U moje vreme su izbacivali iz škole, jeste da to nije neka kazna ali opet bolje nego ništa.
U moje vreme su ih prebacivali u srednju masinsku.
Posted

Nisam mislio koga podrazumevate pod majkom™ već šta pod zabavom :wicked:

Posted

Ih ti ko da ne znas za kakvu zabavu sluzi srpska majka™

Posted
Nisam mislio koga podrazumevate pod majkom™ već šta pod zabavom :wicked:
ne znam da li bi i zli nju nagnao.
Posted (edited)
Dvojica mladića pretukla pedagoga srednje škole u ProkupljuBeta | 05. 03. 2013. - 22:37h | Foto: Ilustracija | Komentara: 14Prokupačka policija podnela je krivične prijave protiv dvojice mladića N.Ž. (22) i S.S. (24) zbog toga što su pretukli pedagoga Srednje poljoprivredne škole "Radoš Jovanović - Selja" iz tog mesta, saznaje agencija Beta u policijskim izvorima.Njih dvojica su privedena i saslušana u policiji nakon incidenta koji se dogodio pre dva dana u dvorištu škole kada su dvojica nepoznatih napadača sa kapuljačama na glavama pretukla pedagoga M.N.Incident je počeo kada su tri učenice Gimnazije i Medicinske škole iz Prokuplja za vreme odmora fizički nasrnule na jednu učenicu Poljoprivredne škole. Napadnutu učenicu zaštitili su pedagog i profesorka engleskog jezika, koji su se u tom momentu zatekli u blizini.Nezadovoljne ishodom svog napada, tri devojke su se požalile svojim poznanicima, koji su nakon završetka radnog vremena sačekali pedagoga na izlasku iz škole i pretukli ga.Zbog zadobijenih povreda pedagog je morao da zatraži pomoć lekara u službi Hitne pomoći a odgovorni u školi zbog napada na svog radnika podneli su prijavu policiji.Zbog tog događaja danas je oko 500 učenika i profesora Srednje poljoprivredne škole organizovalo protestno okupljanje pod nazivom "Stop nasilju u školama", sa koga je poručeno da se mnogo više pažnje mora posveti bezbednosti dece u školi i ukazano na sve češću pojavu vršnjačkog nasilja.Predsednica Đačkog parlamenta prokupačkih srednjih škola Anastasija Radović je poručila da se mora sve učiniti na poštovanju reda i širenju drugarstva među đacima. Ona je pozvala sve svoje vršnjake srednjoškolce da im se pridruže u protestu protiv nasilja u školama.
Šta je sledeće?I da, Šrasline, priznaj da se zezaš :P
mustafaa__agaSreda, 06. 03. 2013. 00:54hKomunizam nije bio idealan ali bi ove momke, u ono vreme, tukli celu noc u policijskoj stanici...Pa da ne mogu sutra ni roditelji da te prepoznaju...
Edited by radisa
Posted

Kakve bre to veze s komunizmom ima... Jao.

Posted

Драги Радиша, Никада се не бих потписао као голман.Срдачно, Шраслин™

Posted (edited)
Kakve bre to veze s komunizmom ima... Jao.
Pa da, to je ono što ljudi percipiraju kao JBT era, takozvani komunizam. Čvrsta ruka, sigurnost, stabilnost. Sve ono što pričamo na onom topiku.@Praslin :D Edited by radisa