Mel Posted April 1 Posted April 1 37 minutes ago, SNARC said: Ako ti na kolima nesto lupa..ili cese..ili se motor cuje cudno..pa ne intervenises odmah...to ce u narednom periodu povuci jos tri potencijalna kvara..a onda ce svaki od ta tri da povuce jos sedam problema pa ce ti otpasti tocak, eksplodirati motor ili otpasti menjac. Tako je i ovde..op, pao helikopter i poginuli ljudi bespotrebno..a jbg, sta sad..ubije bilmez zenu na naplatnoj rampi..jbg, sta sad...poruse ceo kvart da bi gradnjom oprali pare..nista. Pitaj Boga sta sam sve propustio ali svaki od pomenutih "incidenata" je bio dovoljan da vlast padne, milom ili silom. I nije se desilo. I ovo sa Dinkom ce isto tako..proci. On ako je pametan da se iseli sto pre jer ga prosto nece ostaviti na miru i nema mu zivota ovde. Sto bi rekao Djindjic..skuvali smo corbu, riba vise nema..akvarijume gledajte u drugim drzavama. Josh pre skoro 10 godina smo u inostranstvu prichali sa prvim Srbima koji u Eu nisu otishli zbog zarade, jer su i u BG u ITju zaradjivali ok, nego zbog toga shto su imali bliske susrete sa SNSom. Moja jedna drugarica koja je kao malo dete otishla iz Bosne zbog rata, koja ima dobar uvid jer jako mnogo ljudi zna iz Srbije Bosne itc tamo, mi je rekla da je to prvi put da upoznaje ljude koji nisu ili doshli kao izbeglice ili kao omladina posle studija. Tako da svaka chast Vuchicu prvi put su pocheli da upoznaju emigrante koji su i u SR bili etablirani ljudi koji dobro zaradjuju. 3
gospa buba Posted April 1 Posted April 1 21 minutes ago, precog said: Ma to sa indeksima je da odgovore na optuzbe da nisu studenti okupirali fakultet, sad ce kao da masu istima i sve pet na snimku. da sam u prilici radikalka, ja bih upisala neki ispit mogli su si izdati potvrde o redovnim studijama kad su vec tamo.
precog Posted April 1 Posted April 1 4 minutes ago, gospa buba said: da sam u prilici radikalka, ja bih upisala neki ispit mogli su si izdati potvrde o redovnim studijama kad su vec tamo. Zanima me da li su prazni indeksi za mahanje ili su se potrudili i stvarno ih popunili. Mozda stvarno overe i neku godinu.
gospa buba Posted April 1 Posted April 1 39 minutes ago, precog said: Zanima me da li su prazni indeksi za mahanje ili su se potrudili i stvarno ih popunili. Mozda stvarno overe i neku godinu. pa jel bilo nekad da radikali nisu uzeli neshto shto nije njihovo
morgana Posted April 1 Posted April 1 evo sapic i intelektualci™ optuzuju gruhonjica za fasizam intelektualci kusturica, janjic iz ex nestorovica i sl tviter sns-ovi nasi kazu pak nisu za to da ga se dira ali ipak je fasista koji je pisao da je vojvodina srbizovana
gsb Posted April 1 Posted April 1 3 minutes ago, morgana said: evo sapic i intelektualci™ optuzuju gruhonjica za fasizam intelektualci kusturica, janjic iz ex nestorovica i sl tviter sns-ovi nasi kazu pak nisu za to da ga se dira ali ipak je fasista koji je pisao da je vojvodina srbizovana Ti sto su potpisali je sve putinofilska ekipa sa Balkan info i slicnih YouTube kanala. Nemojte slucajno da idete tamo... To je strasno, ja danima ne mogu da se oporavim. I svi se predstavljaju kao Dr. iliti "intelektualci". 3 1
morgana Posted April 1 Posted April 1 (edited) 3 minutes ago, gsb said: Ti sto su potpisali je sve putinofilska ekipa sa Balkan info i slicnih YouTube kanala. Nemojte slucajno da idete tamo... To je strasno, ja danima ne mogu da se oporavim. I svi se predstavljaju kao Dr. iliti "intelektualci". da, da, intelektualci i doktori samo nije samo balkan info, ta se bagra uvalila u drzavne institute i odande truje Edited April 1 by morgana 2
gsb Posted April 1 Posted April 1 1 minute ago, morgana said: da, da, intelektualci i doktori samo nije samo balkan info, ta se bagra uvalila u drzavne institute i odande truje Da, citala sam im biografije. Imam neodoljiv utisak da su svi iz Antonicevog sinjela izasli.... 1
morgana Posted April 1 Posted April 1 (edited) 8 minutes ago, gsb said: Da, citala sam im biografije. Imam neodoljiv utisak da su svi iz Antonicevog sinjela izasli.... problem srbije nisu samo mediji nego i drzavne institucije koje se bave drustvenim naukama i u kojima su zaposleni sns-ovi ekstremno desnicarski krojaci diskursa. rano ih je vucic ubacio tamo i znao je sta radi. dositej obradovic se prevrce u grobu, a uskoro se ionako nece znati ni ko je dositej ni gdje mu je grob, zahvaljujuci njima. Edited April 1 by morgana 4
giuseppe Posted April 1 Posted April 1 Ne vidi se sa fotke, ali ima više ljudi, mahom studenti. Nakon uvoda ispred Rektorata idemo u kino-salu FF 2 2 4
Dsnake Posted April 1 Posted April 1 3 minutes ago, morgana said: problem srbije nisu samo mediji nego i drzavne institucije u kojima su zaposleni sns-ovi ekstremno desnicarski krojaci diskursa. rano ih je vucic ubacio tamo i znao je sta radi. dositej obradovic se prevrce u grobu, a uskoro se ionako nece znati ni ko je dositej ni gdje mu je grob, zahvaljujuci njima. Mislim da trenutno imamo vece probleme, jos uvek je nejasno da li je Dinko duhovit ili nije. 1 2
Dsnake Posted April 1 Posted April 1 5 minutes ago, morgana said: realno odmah otkaz po tom osnovu pa da, radikali uvode sarkazam kao red flag pri zaposljavanju 2
giuseppe Posted April 1 Posted April 1 Značajno, baš značajno više studenata, konačno 🥰 Ne možemo stati u salu na FF, ipak će javni čas biti ispred Fakulteta. 4 1 1
Recommended Posts