đorđe geprat Posted February 19 Posted February 19 još jedan femicid. ubica jeimao zabranupristupa ubijenoj. kada će neko da odgovara za nečinjenje? 1
Popular Post Time Crisis Posted February 19 Popular Post Posted February 19 Quote MISTERIJA MASOVNOG TROVANJA DECE U KLUBU SINNER Quote Nema informacije kako su deca Quote Nema informacije šta su pili Quote Nema informacije ko je kriv Quote “Ne znamo ko je vlasnik Sinnera” 3 5 2
gospa buba Posted February 19 Posted February 19 znachi njihova deca njihovo pice njihov kriv njihov vlasnik sve iz kuce 1
Arkadija Posted February 19 Posted February 19 Tabloidi iz nekog razloga ne navode o kom tržnom centru se radi,iz , valjda, obzira prema nekome Dok u svim ostalim sličnim slučajevima objave sve moguće detalje, čak i slike sa lica mesta.
morgana Posted February 19 Posted February 19 van pameti i kodeksa je sto uopste objavljuju vijesti o samoubistvu 7
Shan Jan Posted February 19 Posted February 19 Primetio sam da na Zapadu cesto umesto samoubistva koriste neki izraz tipa "died from mental issues". Ne znam sta da mislim o tome, sa jedne strane kao normalizuje al sa druge skida krivicu sa duse coveka koji je to uradio.
eumeswil Posted February 19 Posted February 19 On 14. 2. 2024. at 12:58, Svemir Zeka said: Nisu od toga operisani tzv "obrazovani", štaviše, verujem da bi neka analiza u toj grupi pronašla više avaxa nego među manje kvalifikovanim. U Batutovom godišnjim izveštajima, centralne Beogradske opštine su redovno među najniže obuhvaćenim vakcinacijom. Za 2022. na primer: Обухват ревакцинацијом MMR вакцином до нивоа општина приказан је у табелама 12 и 12а. Општине са најнижим обухватом у централној Србији су Звездара (70,4%) и Стари Град (72,6%), а у Војводини Нови Сад (78,6%). Za Stari Grad je to veliki napredak, od 100% u odnosu na 2016. 1
Profesionalac Posted February 20 Posted February 20 Jel se nešto dešava na autoputevima po Srbiji ili smo opet pod nekim "hakerskim napadom" na GMaps. Live mapa
Recommended Posts