Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

još jedan femicid. ubica jeimao zabranupristupa ubijenoj. kada će neko da odgovara za nečinjenje?

Interesantno je kada se gugla Glognić.

• Popular Post

MISTERIJA MASOVNOG TROVANJA DECE U KLUBU SINNER

Nema informacije kako su deca

Nema informacije šta su pili

Nema informacije ko je kriv

“Ne znamo ko je vlasnik Sinnera”

x-files aliens GIF

znachi njihova deca njihovo pice njihov kriv njihov vlasnik

sve iz kuce :rolleyes:

See no evil, hear no evil.

rajiceva

Screenshot_2024-02-19-18-36-21-610_com.android.chrome-edit.jpg

Tabloidi iz nekog razloga ne navode o kom tržnom centru se radi,iz , valjda, obzira prema nekome :blink:

Dok u svim ostalim sličnim slučajevima objave sve moguće detalje, čak i slike sa lica mesta.

van pameti i kodeksa je sto uopste objavljuju vijesti o samoubistvu

Primetio sam da na Zapadu cesto umesto samoubistva koriste neki izraz tipa "died from mental issues". Ne znam sta da mislim o tome, sa jedne strane kao normalizuje al sa druge skida krivicu sa duse coveka koji je to uradio.

On 14. 2. 2024. at 12:58, Svemir Zeka said:

Nisu od toga operisani tzv "obrazovani", štaviše, verujem da bi neka analiza u toj grupi pronašla više avaxa nego među manje kvalifikovanim.

U Batutovom godišnjim izveštajima, centralne Beogradske opštine su redovno među najniže obuhvaćenim vakcinacijom.

Za 2022. na primer:

Обухват ревакцинацијом MMR вакцином до нивоа општина приказан је у табелама 12 и 12а. Општине са најнижим обухватом у централној Србији су Звездара (70,4%) и Стари Град (72,6%), а у Војводини Нови Сад (78,6%).

Za Stari Grad je to veliki napredak, od 100% u odnosu na 2016.

Jel se nešto dešava na autoputevima po Srbiji ili smo opet pod nekim "hakerskim napadom" na GMaps.

Live mapa

image.png.5d8659b3c9b8c95b71d6c6daf1032ed5.png

Ah Mare intelektualac, odavno poznat na internetima