copkillah Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 У целој овој ситуацији треба поменути да је полиција стварно брзо решила овај злочин. Без сведока и са мало материјалних доказа, ово је било тешко решиво. Да није ухваћен, убица би вероватно убио још неког. Dok jedan, relativno lak slučaj, ubicu iz Mini Countrymana nisu otkrili još uvek. Što bi mogli da urade za cca 15 minuta.
Topola Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Pa kad ubica uz Kantrimena nije telefonirao u toku voznje... I, tako...
189- Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Полиграф није доказ пред судом и није обавезан. Може да се користи као средство за даљи ток истраге. ako nije obavezan zasto je ubica pristao na isti? prosao sam pored sahrane. bilo je bas bas puno ljudi. strasno.
Eraserhead Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ne znam da li je neko to vec pomenuo, ali otac ove devojke i celokupno njegovo ponasanje tokom ovoga je jedan neverovatno pozitivan primer.
Weenie Pooh Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 ako nije obavezan zasto je ubica pristao na isti? Iz istog razloga iz kog je i priznao zločin - griža savesti, pembltonski efikasno ispitivanje u policiji, ko će ga znati. Teško da je poligraf bio presudan faktor.
rajka Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 ako nije obavezan zasto je ubica pristao na isti? prosao sam pored sahrane. bilo je bas bas puno ljudi. strasno. mozda ubica nije znao da nije obavezan? nemojte mi reci da u srbiji imamo mirandu....
Dagmar Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ubica je osnovnu zavrsio sa 17. To bi moglo da znaci da ima neki problem sa inteligencijom, a ti je pretpostavljam i sansa veca da ga neki iskusni inspektor smuti sa poligrafom i priznanjem. S druge strane, ako su mu nasli auto a ne vidim sto ne bi, verovatno i tu ima dovoljno dokaza da bi mogli forenzicki da ga povezu sa ubistvom. Inace meni je zbunjujuce ovo sa medijima, pre par dana citala sam da je ubica izjavio da je pratio devojku, danas to niko ne pominje nego je prica da je slucajno naleteo na nju autom, a onda nastavio sa zlocinom... U svakom slucaju, katastrofa potpuna.
Turnbull Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ubica je osnovnu zavrsio sa 17. To bi moglo da znaci da ima neki problem sa inteligencijom, a ti je pretpostavljam i sansa veca da ga neki iskusni inspektor smuti sa poligrafom i priznanjem. S druge strane, ako su mu nasli auto a ne vidim sto ne bi, verovatno i tu ima dovoljno dokaza da bi mogli forenzicki da ga povezu sa ubistvom. Inace meni je zbunjujuce ovo sa medijima, pre par dana citala sam da je ubica izjavio da je pratio devojku, danas to niko ne pominje nego je prica da je slucajno naleteo na nju autom, a onda nastavio sa zlocinom... U svakom slucaju, katastrofa potpuna. To sam i ja primetio. A slažem se i za forenziku. Jednom kad imaš auto, valjda je prilično lako odatle.
Dagmar Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Sve zajedno potpuna konfuzija od medija, nacin na koji izvestavaju je pun direktnih protivrecnosti, na stranu tabloidnost koju su i drugi pominjali, a i od policije stizu potpuno nedorecene i nepotpune izjave i informacije. Nikakav clear storyline, nego jedan veliki mishmash. Kako su dosli do informacija, ok je da i za nesto kazu da prosto u cilju istrage nece da objave, ali ovo sto objavljuju je potpuna sprdnja, te telefon, te poligraf, te videli ga itd. Pa mislim nek kazu kako je bilo ili nek prosto cute...
palfoot Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/ekskluzivno-duric-priznao-zlocin-obrisao-sam-je-svojom-majicom-silovao-pa-zadavio-duksericom-clanak-1500995 gnusobometrija, prizivam meteorsku kisu na kurvir Edited August 8, 2014 by palfoot
Notorious Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/ekskluzivno-duric-priznao-zlocin-obrisao-sam-je-svojom-majicom-silovao-pa-zadavio-duksericom-clanak-1500995 gnusobometrija, prizivam meteorsku kisu na kurvir Postoji li način da se ovo zaustavi, pošto se oni sami očigledno ne zaustavljaju ni pred čim?
malkin Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 interesantno je kako su svi tabloidi kao po komandi počeli da ga oslovljavaju sa "monstrum." i njegova majka nije majka tog i tog, nego majka monstruma.
mackenzie Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Red ovakvih gnusnih tekstova: http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/486513/Ovde-je-monstrum-pio-nakon-sto-je-ubio-Tijanu? Pa red razonodnih tekstova (video) sa smešnim životinjama, svinja koja surfuje, lav napada psiće, rus dresira patke.... Je li ovo po sredi nekakav eksperiment nad nama?
Recommended Posts