Popular Post Profesionalac Posted August 2, 2023 Popular Post Posted August 2, 2023 Otvoreni bazen na Tašmajdanu ponovo mora da se rekonstruiše Nakon rekonstrukcije 2019. smanjena je dubina bazena, pa sada nije moguće održavanje međunarodnih takmičenja na njemu. Tako da je potrebna nova rekonstrukcija u vrednosti od oko 240 miliona dinara. 1 1 23 1 2
napadaj Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Šapić baš gleda da iskoristi svoju kratku vladavinu. Ceo grad je ju nekakvim radovima, i gde treba i gde ne treba. 2
gospa buba Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 14 minutes ago, Profesionalac said: Otvoreni bazen na Tašmajdanu ponovo mora da se rekonstruiše Nakon rekonstrukcije 2019. smanjena je dubina bazena, pa sada nije moguće održavanje međunarodnih takmičenja na njemu. Tako da je potrebna nova rekonstrukcija u vrednosti od oko 240 miliona dinara. pa ima smisla
morgana Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 4 minutes ago, napadaj said: Šapić baš gleda da iskoristi svoju kratku vladavinu. Ceo grad je ju nekakvim radovima, i gde treba i gde ne treba. šaplikacija za prevoz još uvijek ne radi kako treba, busevi su prljavi i polasci su rjeđi, zelenilo je zapušteno, isključenja vode su češća, a ja se nažalost krećem uglavnom u dosta uskom pojasu u odnosu na mjesto stanovanja i koristim samo jednu ili dvije bus linije. kad krenem dalje, mogu misliti na šta ću da naiđem. 5
Mel Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Zamalo sam upala u rupetinu na sred Kumodrshke ili valjda Peka Dapchevica je sad zovu. Ubacili neku granu na sred ulice da upozore na rupetinu i ojha... Ulice su grozne. 4 minutes ago, morgana said: šaplikacija za prevoz još uvijek ne radi kako treba, busevi su prljavi i polasci su rjeđi, zelenilo je zapušteno, isključenja vode su češća, a ja se nažalost krećem uglavnom u dosta uskom pojasu u odnosu na mjesto stanovanja i koristim samo jednu ili dvije bus linije. kad krenem dalje, mogu misliti na šta ću da naiđem.
morgana Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Just now, Mel said: Zamalo sam upala u rupetinu na sred Kumodrshke ili valjda Peka Dapchevica je sad zovu. Ubacili neku granu na sred ulice da upozore na rupetinu i ojha... Ulice su grozne. strava, doslovno kao da hoće da nervira
ronin Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Grad se u bukvalnom smislu raspada...Gangula kurcobolja level beskonačno... 2
gsb Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Ja sam vozac. Ovoliko rupa na asfaltu je bilo samo '99 dvehiljadite.
Popular Post arheolog1981 Posted August 2, 2023 Popular Post Posted August 2, 2023 5 minutes ago, ronin said: Grad se u bukvalnom smislu raspada...Gangula kurcobolja level beskonačno... Gangulica je prvo trebao da obrne koji krug igre simulacije upravljanja gradom kao što je Cities: Skylines, kontam da ni tu ne bi mogao da menadžira ništa veće od 5000 stanovnika. Kao Homer Simpson kad uzima knjigu ekonomija za profesionalce pa je vrati, nakon toga uzima ekonomija za početnike pa i to vrati... na kraju uzima rečnik i traži ekonomija. Doktor Gangulica Nambijski 7 7
aram Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 27 prijava podneto da se uklone kablovi, a ovaj se dere na novinare. 2 1
Popular Post Filozof manijak Posted August 2, 2023 Popular Post Posted August 2, 2023 klasična SNS škola odnosa sa medijima, napad i larma su najbolje odbrana 18
zmanic Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Ovakvim bitangama treba po hiljadu puta ponavljati pitanja, jače i JAČE.... Ništa ne sprečava novinare da sa ovakvia još jače psuju i odgovore istom merom, koga boli za slušaoce, gledaoce. PS Naravo dopisati stoku na spisak za odstrel, kakva lustracija, kakva zajebancija. PPS Spisak naravno početi po datom redosledu koji je objavio gl.guvernator srbijice. Da li ovo njegovo da smatramo kao predlog za listu ili nešto želi što na nije još uvek postalo jasno, nije ni bitno više, nek se nosi i on u pizdu materinu sa svima njima. 3
Popular Post Malvo Posted August 2, 2023 Popular Post Posted August 2, 2023 (edited) Koji je ovo novo psihopatije, samo što ne izgovori "jebite se i ti i to dete i kablovi i distribucija, šta me smarate sad koji kurac, treba da krenem na more službenim vozilom". Ali bukvalno taj vajb isijava iz njega. Edited August 2, 2023 by Malvo 17
Popular Post LaLinea Posted August 2, 2023 Popular Post Posted August 2, 2023 Prvo pitanje: Da li je utvrdjeno ko su lica odgovorna za ostavljanje kablova u ovakvom stanju? Drugo pitanje: Da li je protiv odgovornih lica pokrenut postupak? Trece pitanje: Da li je potrebno da jos dece/ljudi nastrada da bi neko uklonio ovu opasnost sa ulica? Pitanja na koja se odgovara sa da ili ne i insistiras dok ne cujes da ili ne. Ako odgovor nije da/ne, odmah prekidas muljatora. Ne znam zasto novinari dozvoljavaju da ovi prosipaju prazne price. 13 1
Recommended Posts