Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
4 hours ago, vememah said:

1 moguće tumačenje:

Inače, upucani nije tinejdžer, N1 kaže da ima 26 godina i da je povređen još jedan prolaznik koji izgleda nema veze s celom stvari.

https://n1info.rs/vesti/pucnjava-na-vracaru-ranjen-mladic/

1 hour ago, radisa said:

Jel' to još jedna pucnjava u BG večeras? Ne ova o kojoj ste pisali, nego nova, dvoje povređenih...

Ministar policije se ne oseća odgovornim, i dalje? Kako bi on mogao znati da će se kriminalci upucavati po Vračaru... Mukica... :fantom:

Ček, odakle sad oružije? Zar nije sve predato? Aaaa....ima još fore pa da se iskoristi dok još može da se prangija bez posledica...

Posted

U Kragujevcu dojave o bombama, 8 osnovnih skola, jedna srednja i Ekonomski fakultet.

Posted (edited)

Da sam gost sledece nedelje u Utisku, obavezno bih Seku naveo kao utisak van liste..

edit: A mozda Olja i pozove Seku, ko zna. Zasluzila je..

Edited by Jimmy Kowalski
  • +1 5
Posted

Jel to mala ili velika matura?

Posted

Ko je ovaj čovek ? 

Navodno neki yutjuber ?

Komentari su većinski neverica u samoubistvo.

Posted

Jeste

Imao kanal za popravku i prepravku automobila ,auto mehaničar ,simpa lik

Kolko juče sam gledao jedan video o održavanju kvačila ,na žalost izgleda da on nije imao kvačilo 

Posted
21 minutes ago, Fakundo Sava said:

Jel to mala ili velika matura?

mala

Posted
2 minutes ago, renne said:

mala

onda nije čudno,znam šta rade deca u mojoj osnovnoj školi,drugarica koja je išla samnom u razred ,koju niko nije tada zezao,sada je ispisala dete iz osnovne škole ,prebacila 

u drugu veću školu. Pitao sam bratanca -jel ste stvarno zezali to dete ,a on se smeje i kaže -pa treba kad su cigani.

Srpski jezik neće da uče jer im predaje hrvatica .Odnosno izbeglica iz Krajine ,koja je i meni predavala i nikome nije to palo na pamet  ,divna žena i tada kao dečurlija smo je poštovali 

Deca su nam mali nacoši  

• +1 2
  • Tužno 6
Posted
1 hour ago, Fakundo Sava said:

onda nije čudno,znam šta rade deca u mojoj osnovnoj školi,drugarica koja je išla samnom u razred ,koju niko nije tada zezao,sada je ispisala dete iz osnovne škole ,prebacila 

u drugu veću školu. Pitao sam bratanca -jel ste stvarno zezali to dete ,a on se smeje i kaže -pa treba kad su cigani.

Srpski jezik neće da uče jer im predaje hrvatica .Odnosno izbeglica iz Krajine ,koja je i meni predavala i nikome nije to palo na pamet  ,divna žena i tada kao dečurlija smo je poštovali 

Deca su nam mali nacoši  

Ja ne znam kako to i od kuda i kako smo to dozvolili. Svi smo krivi očito, to su "naša" djeca, a mi nismo bili takvi.

Ja sam krenuo u drugi gimnazije usred rata, a Karlovac je stvarno jako najebao u ratu - nema šanse da bi netko dirao ili zezao Srbe iz razreda ili ulice, a prvi jebeni dan školske godine (koja je zbog rata počela tek u siječnju/januaru) nam je ne jedan nego trojica profesora govorio o Tesli, Preradoviću, da ne brkamo stvari, da nema loših naroda i sve u tom stilu.

Danas hrpa klinaca opterećena, a rata nisu ni vidjeli, niti su iz nekih stradalničkih obitelji.

• +1 1
Posted

Deca su nacoši, ali sreća pa su stari bili emancipatori i filantropi. :fantom:

Ti ljudi su već 100+ godina shadowbannovani na užasno podmukao način. Nisu to ovi što imaju malu maturu tako udesili. A to odeljenje iz Vrbasa je Srbija. Oni ne zastupaju većinsku Srbiju, nego 98% Srbije. 

Svaka Slavica iz Bajmoka koja je malu maturu imala pre 20 ili 50 godina kaže: "pa jebiga, eno im i škola i fakultet i sve. Ali džabe kad neće da idu u školu. i neće da rade. samo bi da kradu. A kad ga uvatiš da ti je ukrao dve kile gvožđurije ne smeš ga ni ubiti, ni slomiti mu kičmu ili barem ruku. imaju više prava u Srbiji nego mi Srbi"

Rasizam u Americi je mala maca za ovo u Srbiji (i po Evropi, generalno) Čukunaskurđela su zarobili u Gvineji Bisao 1600 i neke, generacije su bili robovi po Brazilima, Karibima, Džordžijama i Virdžinijama, ali danas čukunčukununuk možda već studira na Princetonu ili Harvardu i uči da bude hirurg, nobelovac, CEO neke S&P 500 kompanije, inženjer u nasa, sudija vrhovnog suda ili predsednik države. Bilo je i u Evropi mesta gde su Romi okusili čari robovlasništva, ali kod nas toga srećom nije bilo. Ali ne znam kolika je to uteha, kad će ovde i posle milion godina ti ljudi imati pristup samo bakru i gradskoj čistoći.

• +1 2
  • -1 1
Posted
2 hours ago, dùda said:

Ko je ovaj čovek ? 

Navodno neki yutjuber ?

Komentari su većinski neverica u samoubistvo.

• Tužno 3
Posted
3 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Da sam gost sledece nedelje u Utisku, obavezno bih Seku naveo kao utisak van liste..

edit: A mozda Olja i pozove Seku, ko zna. Zasluzila je..

Sada sam cuo da nije prvi put da pomaze, i to traje od kada je dosla do love

• +1 3