May 22, 20231 yr Na novoj trenutno pakao gledam. U sustini,gledaju sve da zataskaju,kao da je sve u redu.
May 22, 20231 yr Popular Post 9 hours ago, dùda said: Sad, veliko je pitanje šta je ministarstvo mislilo ili imalo nameru da ona tamo radi. Smradulja krenula (verovatno samoinicijativno) sa svojim "metodama". Ali. Zar u takvom trenutku i u takvoj situaciji, ministarstvo šalje osobu za koju je MORALO da zna šta je i ko je ? To opet govori o "sistemu" i koje ga neznalice i zlo sačinjavaju. ministarstvo ima u skolama i vrticima dvocifren procenat nevakcinisane dece, koja su sva dobila odobrenja od nekih (nadri)lekara koji rutinski takva odobrenja daju bez ikakvih posledica. prosto, oni ne umeju i ne zele da se bilo cime bave ozbiljno. jedini princip je da ne talasas i ne zameras se. sefu, nekom glavonji, antivakserima, you name it. mi nemamo drzavu.
May 22, 20231 yr 44 minutes ago, Mel said: Ja sam propustila ove vesto sad za vikend. Ovo sve je totalni doom, mislim najvise na ono da je policajac pretukao na mrtvo nekoga u kaficu... i mercedes hapsenje bez imena i prezimena... Koliko sam pročitao na N1 nije ga pretukao do smrti, nego je kao posledica udarca čovek pao i udario glavom. To nije tukao ga do smrti.
May 22, 20231 yr 2 minutes ago, Hamlet Strašni said: Koliko sam pročitao na N1 nije ga pretukao do smrti, nego je kao posledica udarca čovek pao i udario glavom. To nije tukao ga do smrti. Ok, obicno 'potukli se', sa groznim posledicama.
May 22, 20231 yr 5 minutes ago, Hamlet Strašni said: Koliko sam pročitao na N1 nije ga pretukao do smrti, nego je kao posledica udarca čovek pao i udario glavom. To nije tukao ga do smrti. Ne udarca vec udaraca. Jos jedna osiona bagra koja se preracunala u maltretiranju drugih. A mozda i nije, samo da se malo zaboravi, provesce neko vreme sa nanogicom u kucici i to ce biti to. Osim ako ne skinemo ovo zlo sa vlasti.
May 22, 20231 yr 5 minutes ago, Mel said: Ok, obicno 'potukli se', sa groznim posledicama. Pa nije ni to. Ovaj je policajac i to specijalac. Ali je razlika znacajna izmedju tukao ga do smrti i ovog sto kažu da se desilo
May 22, 20231 yr Just now, Shan Jan said: Ne udarca vec udaraca. Jos jedna osiona bagra koja se preracunala u maltretiranju drugih. A mozda i nije, samo da se malo zaboravi, provesce neko vreme sa nanogicom u kucici i to ce biti to. Osim ako ne skinemo ovo zlo sa vlasti. Ne verujem bas da će proći sa nanogicom
May 22, 20231 yr Quote Prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor A. sa kolegom. - Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz ceo kafić se prolamao vrisak: "Ubio ga je, ubio ga je". Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt - kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću. Prema pisanjima na društvenim mrežama, za Ervina tvrde da je bio "pristojan mladić koji nije pravio probleme". Ceo sukob zabeležile su sigurnosne kamere ugostiteljskog objekta i oni će biti predati nadležnim organima. alo.rs/hronika/crna-hronika/762161/uznemirujuci-snimci-prijatelji-ubijenog-objavili-potresne-fotografije-potraga-za-policajcem-igorom-28-koji-je-nasmrt-pretukao-mladica-u-priboju/vest Edited May 22, 20231 yr by vememah
May 22, 20231 yr Svako malo neki policajac ubije nekog, trebalo bi ministar policije da podnese ostavku!
May 22, 20231 yr 2 minutes ago, Партибрејкер said: Svako malo neki policajac ubije nekog, trebalo bi ministar policije da podnese ostavku! Zašto, pa nije on odgovoran... Kako on može da zna ko je u nekoj vukojebni zaposlio budalu?... Oh, wait...
May 22, 20231 yr 2 hours ago, Frank Pembleton said: Ona je stvarno "podvojena" ličnost. Ali, bar za mene, na pozitivan način. To je zato što meša crnu i zlatnu. Inače, osim Seke su slike sa protesta kačile i Breskvica i mislim Edita. Fin uticaj na mlade to može imati. Edited May 22, 20231 yr by Milošica
May 22, 20231 yr 1 hour ago, vememah said: alo.rs/hronika/crna-hronika/762161/uznemirujuci-snimci-prijatelji-ubijenog-objavili-potresne-fotografije-potraga-za-policajcem-igorom-28-koji-je-nasmrt-pretukao-mladica-u-priboju/vest Ja sam negde procitao drugačije. Sad vidim da se spominje i šovinizam kao razlog. U svakom slučaju, neće se ovaj lako izvući.
May 22, 20231 yr Sa Vox92: Quote Sve što treba znati o Srbiji: Na Novom Beogradu, u Bloku 22, dugo već stoji jedan mural Ratku Mladiću gde on preko rejbanki u šmekerskom maniru, portretisan poput Džordž Klunija, gleda ka ljubopitljivom pogledu prolaznika koji se misli "šta koji kurac". Taj mural je do petka bio netaknut. Mural je naspram jednog ulaza u zgradu i pokriven kamerama. U petak nakon protesta je neko išarao mural autolakom i đeneralu kako dolikuje nacrtao kurac po sred čela. Juče sam video da je to uklonjeno, mural blista u svom punom sjaju ponovo, a oko navedenog ulaza se pojavilo nekoliko Škoda superb sa zatamnjenim staklima, nekoliko krupnih batica odevenih u crno sa kačketima i psima, kako se slučajno ne bi desilo da se neko ponovo usudi da dirne u svetinju. Nas treba "denacifikovati". Edited May 22, 20231 yr by vememah
May 22, 20231 yr 7 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ja sam negde procitao drugačije. Sad vidim da se spominje i šovinizam kao razlog. MUP: Inače, radi u Beogradu, došao na vikend u rodni Priboj.
May 22, 20231 yr Just now, vememah said: MUP: Inače, radi u Beogradu, došao na vikend u rodni Priboj. To je to, samo sam video na Nova S recimo.