Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Na novoj trenutno pakao gledam.

U sustini,gledaju sve da zataskaju,kao da je sve u redu.

• Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
44 minutes ago, Mel said:

Ja sam propustila ove vesto sad za vikend.

Ovo sve je totalni doom, mislim najvise na ono da je policajac pretukao na mrtvo nekoga u kaficu... i mercedes hapsenje bez imena i prezimena...

Koliko sam pročitao na N1 nije ga pretukao do smrti, nego je kao posledica udarca čovek pao i udario glavom. To nije tukao ga do smrti.

Posted
2 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Koliko sam pročitao na N1 nije ga pretukao do smrti, nego je kao posledica udarca čovek pao i udario glavom. To nije tukao ga do smrti.

Ok, obicno 'potukli se', sa groznim posledicama.

Posted
5 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ne udarca vec udaraca. Jos jedna osiona bagra koja se preracunala u maltretiranju drugih. A mozda i nije, samo da se malo zaboravi, provesce neko vreme sa nanogicom u kucici i to ce biti to. Osim ako ne skinemo ovo zlo sa vlasti.

Posted
5 minutes ago, Mel said:

Ok, obicno 'potukli se', sa groznim posledicama.

Pa nije ni to. Ovaj je policajac i to specijalac. Ali je razlika znacajna izmedju tukao ga do smrti i ovog sto kažu da se desilo

• +1 1
Posted
Just now, Shan Jan said:

Ne udarca vec udaraca. Jos jedna osiona bagra koja se preracunala u maltretiranju drugih. A mozda i nije, samo da se malo zaboravi, provesce neko vreme sa nanogicom u kucici i to ce biti to. Osim ako ne skinemo ovo zlo sa vlasti.

Ne verujem bas da će proći sa nanogicom

Posted (edited)

Prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor A. sa kolegom.

- Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz ceo kafić se prolamao vrisak: "Ubio ga je, ubio ga je". Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt - kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Prema pisanjima na društvenim mrežama, za Ervina tvrde da je bio "pristojan mladić koji nije pravio probleme".

Ceo sukob zabeležile su sigurnosne kamere ugostiteljskog objekta i oni će biti predati nadležnim organima.

alo.rs/hronika/crna-hronika/762161/uznemirujuci-snimci-prijatelji-ubijenog-objavili-potresne-fotografije-potraga-za-policajcem-igorom-28-koji-je-nasmrt-pretukao-mladica-u-priboju/vest

Edited by vememah
Posted

Svako malo neki policajac ubije nekog, trebalo bi ministar policije da podnese ostavku! 

Posted
2 minutes ago, Партибрејкер said:

Svako malo neki policajac ubije nekog, trebalo bi ministar policije da podnese ostavku! 

Zašto, pa nije on odgovoran... Kako on može da zna ko je u nekoj vukojebni zaposlio budalu?... Oh, wait... :fantom:

• Hvala 1
Posted (edited)
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Ona je stvarno "podvojena" ličnost.
Ali, bar za mene, na pozitivan način.

To je zato što meša crnu i zlatnu.

Inače, osim Seke su slike sa protesta kačile i Breskvica i mislim Edita. Fin uticaj na mlade to može imati.

Edited by Milošica
  • +1 3
Posted
1 hour ago, vememah said:

alo.rs/hronika/crna-hronika/762161/uznemirujuci-snimci-prijatelji-ubijenog-objavili-potresne-fotografije-potraga-za-policajcem-igorom-28-koji-je-nasmrt-pretukao-mladica-u-priboju/vest

Ja sam negde procitao drugačije. Sad vidim da se spominje i šovinizam kao razlog. 

U svakom slučaju, neće se ovaj lako izvući. 

Posted (edited)

Sa Vox92:

Sve što treba znati o Srbiji: 

Na Novom Beogradu, u Bloku 22, dugo već stoji jedan mural Ratku Mladiću gde on preko rejbanki u šmekerskom maniru, portretisan poput Džordž Klunija, gleda ka ljubopitljivom pogledu prolaznika koji se misli "šta koji kurac". Taj mural je do petka bio netaknut. Mural je naspram jednog ulaza u zgradu i pokriven kamerama. U petak nakon protesta je neko išarao mural autolakom i đeneralu kako dolikuje nacrtao kurac po sred čela. Juče sam video da je to uklonjeno, mural blista u svom punom sjaju ponovo, a oko navedenog ulaza se pojavilo nekoliko Škoda superb sa zatamnjenim staklima, nekoliko krupnih batica odevenih u crno sa kačketima i psima, kako se slučajno ne bi desilo da se neko ponovo usudi da dirne u svetinju.

Nas treba "denacifikovati".

Edited by vememah
  • +1 3
Posted
7 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ja sam negde procitao drugačije. Sad vidim da se spominje i šovinizam kao razlog. 

MUP:

Fwq5zUTWwAAxXkl?format=jpg&name=large

Inače, radi u Beogradu, došao na vikend u rodni Priboj.

• Hvala 1
Posted
Just now, vememah said:

MUP:

Fwq5zUTWwAAxXkl?format=jpg&name=large

Inače, radi u Beogradu, došao na vikend u rodni Priboj.

To je to, samo sam video na Nova S recimo.