Svemir Zeka Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Na fb je napisala i da je ovu doktorku Ministarstvo zdravlja poslalo u Ribnikar 5. maja.
duda Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Sad, veliko je pitanje šta je ministarstvo mislilo ili imalo nameru da ona tamo radi. Smradulja krenula (verovatno samoinicijativno) sa svojim "metodama". Ali. Zar u takvom trenutku i u takvoj situaciji, ministarstvo šalje osobu za koju je MORALO da zna šta je i ko je ? To opet govori o "sistemu" i koje ga neznalice i zlo sačinjavaju. 1
Shan Jan Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Sistem je da si povezan, vise nista drugo nije bitno. 5
Svemir Zeka Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 (edited) Ministarstvo je sačinili neku radnu grupu u saradnji s društvom psihologa, za volontiranje a zatim za plaćeni angažman. U biografijama je traženo da napišemo šta nas kvalifikuje. Eto, baš se pitam kako će se to proveravati (što je jedan od zahteva roditelja iz Ribnikara). Baš me zanima da li će me rasporediti. Inače se dvostruko kvalifikujem putem radnog iskustva, ali eto zanima me baš šta će na kraju biti s tim. Pokušaću da saznam kako to teče. Edited May 21, 2023 by Svemir Zeka 8
Popular Post James Marshall Posted May 21, 2023 Popular Post Posted May 21, 2023 bo gi nja kraj priče muda i srce ko kuća koju ima, sve kolege mogu da joj pljunu pod prozor, ono, čovjeka ne definiše estetika onog čime se bavi već stav o životu i bitnim pitanjima, pokojni Tasovac da se ugleda na nju 16 1
Frank Pembleton Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Ona je stvarno "podvojena" ličnost.Ali, bar za mene, na pozitivan način.Imao sam prilike i "privatno" da pričam sa njom.I ona bukvalno ima baš "zdrave" stavove.I sama kaže estrada je estrada ali ne znači da treba da budem đubre i budala privatno......shiit has hit the fan. 2
Popular Post Svarog Posted May 22, 2023 Popular Post Posted May 22, 2023 Da naši sportisti imaju osećaj društvene odgovornosti i makar malo mudanca ovu devojčicu bi na maturu vodio neki Nikola Vlahović, Branko Lazić, Novica Veličković... 13
Rowanoke Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 7 hours ago, Svemir Zeka said: Ministarstvo je sačinili neku radnu grupu u saradnji s društvom psihologa, za volontiranje a zatim za plaćeni angažman. U biografijama je traženo da napišemo šta nas kvalifikuje. Eto, baš se pitam kako će se to proveravati (što je jedan od zahteva roditelja iz Ribnikara). Baš me zanima da li će me rasporediti. Inače se dvostruko kvalifikujem putem radnog iskustva, ali eto zanima me baš šta će na kraju biti s tim. Pokušaću da saznam kako to teče. Gledala sam njenu biografiju na LinkedInu. Ako je istina da ima sve one obuke i zvanja meni deluje kao osoba kompetenta. E sada što je meni ovo možda parapsihologija nisam strucna. Mada sam gledala documentarac pre nekoliko godina gde su se jevreji skinuli goli I setali po tim gasnim komorama gore dole i Vikali nešto na Sav Glas. To je bila ozbiljna emisija. Sada ova misli da pesma koja kaze ja placem samo kad secem luk antitraumatska.
Mel Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Ja sam propustila ove vesto sad za vikend. Ovo sve je totalni doom, mislim najvise na ono da je policajac pretukao na mrtvo nekoga u kaficu... i mercedes hapsenje bez imena i prezimena...
Bogotac Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Cini ti se,redovne pojave sirom zemlje,samo sad obracamo paznju. 5
Mel Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 3 minutes ago, Bogotac said: Cini ti se,redovne pojave sirom zemlje,samo sad obracamo paznju. Vrlo verovatno.
Shan Jan Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 13 minutes ago, Bogotac said: Cini ti se,redovne pojave sirom zemlje,samo sad obracamo paznju. Upravo to. Ali i treba konacno da se probudimo. Predugo smo zabadali glavu u pesak. U nekoj normalnoj zemlji izbegavas te vesti jer se neko vec bavi time (drzava sama po mogucstvu) ali ovde ide samo na gore, sve uz podrsku drzave.
Recommended Posts