May 17, 20231 yr 19 minutes ago, Lancia said: Ne mogu da zamislim nijednu evropsku zemlju, gde neki krimos javno navlaci glasove za stranku na vlasti, pa nek bude benigno ko bubuljica na dupetu. Ali dobro, u nekim relacijama, ne postoje ni likovi kao Milenko Jovanov, mnogo stvari je jednostavno skroz nadrealno. Pa zato smo mi ovde izgubili kompas. Sad je otreznjenje
May 17, 20231 yr 4 minutes ago, Patty Lee said: Bukvalno sve što Kristijan kaže uzeti sa pet rezervi i proveriti iz još deset izvora, čovek maksimalno preteruje, sopstvenu ulogu uvek preuveličava, pokušava da sebe predstavi bitnim i opasnim. U stvarnosti, lik je neopevana dileja, ne sumnjam uopšte da je sposoban za nasilje ali meni je on uvek nekako bio… jadan, baš onako prava socko pojava (ne u fizičkom smislu nego i mentalno, fizički je samo fuj), idealan za Zadrugu. bravo, savršena definicija, socko krimos
May 17, 20231 yr 4 minutes ago, Patty Lee said: Bukvalno sve što Kristijan kaže uzeti sa pet rezervi i proveriti iz još deset izvora, čovek maksimalno preteruje, sopstvenu ulogu uvek preuveličava, pokušava da sebe predstavi bitnim i opasnim. U stvarnosti, lik je neopevana dileja, ne sumnjam uopšte da je sposoban za nasilje ali meni je on uvek nekako bio… jadan, baš onako prava socko pojava (ne u fizičkom smislu nego i mentalno, fizički je samo fuj), idealan za Zadrugu. Kad zamenis Kristijan sa Vucic, sve isto stoji, samo na kraju, idealan za Srbiju
May 17, 20231 yr Da je bio neki stvarno ozbiljan krimos, odavno bi završio kao i svi ostali. 90ih je jedno vreme robijao u Grčkoj pa ga u Srbiji nisu ni konstatovali, a uvek je bio više u medijima nego na asfaltu.
May 17, 20231 yr U Nemačkoj bio šaner, u Grčkoj preprodavao kradenu robu i jednom otišao u pljačku, u Srbiji pucao u plafon u Mažestiku.
May 17, 20231 yr 1 minute ago, Hamlet Strašni said: Мора бити кримос и бити озбиљан Hvala strašni čoveče.
May 17, 20231 yr 3 minutes ago, Redoran said: U Nemačkoj bio šaner, u Grčkoj preprodavao kradenu robu i jednom otišao u pljačku, u Srbiji pucao u plafon u Mažestiku. Stoka sitnog zuba.
May 17, 20231 yr 1 minute ago, radisa said: Jel' ga pogodio? Više puta. Dadam, dagada, dagada, rrrrr, rrrrr.
May 17, 20231 yr Nije bitan Kristijan, da nema njega nasli bi vec nekog drugog lika da smatra sta je bitno za drustvo i Srbiju.
May 17, 20231 yr 1 hour ago, slepa živana said: sviđa mi se kako izgovara vučič treba svi tako da govorimo, predsednik vučič to po gornjedorčolski. poz Edited May 17, 20231 yr by le petit nicolas