Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, copkillah said:

budalaština i fantazije

mislim lik koji prodaje priču da je zajeban kriminalac, a ono najteža stvar zbog koje je pao je bila krađa televizora

Ni kokain nije znao da diluje nego poslao kevu 

• Haha 5
  • Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

Pogotovo nema fanove u tom uzrastu koje je pomenuo. Njegova fan baza se u principu zavrsava sa srednjom skolom, tu i tamo neko stariji ko je ostao na tom nivou..

da, preslikana situacija sa Šešeljom

Posted (edited)

@radisa taj iz DB-a, da nije Boža Spasić, što jr tražen valjda u Švajcarskoj (?) zbog nekog ubistva?

Meni je Kristijan benigna pojava, i mnogo se više prašine diže oko njega nego oko onih oko kojih bi trebalo. Za početak - on nije ubica. Za kraj - preživeo je sve ove godine, odležao svoje. Dileja, slikar u pokušaju, koloritni lik. Nije da ga vodaš po televizijama i da od njega praviš zvezdu, ali nije centar problema.

Mnogo kriminalaca bi moralo da stane u red ispred njega. 

Edited by pt 2.0
  • +1 7
Posted

budalaština i fantazije

mislim lik koji prodaje priču da je zajeban kriminalac, a ono najteža stvar zbog koje je pao je bila krađa televizora

odakle to?

poslednje je bilo da je navatan sa kolicinom zutog zajedno sa kevom u crkvi sv marka. aj da ne minimalizujemo problem.

pa ono pucanje u mazestiku je teze delo od kradje tv-a.

covek je budala i poremecen.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, pt 2.0 said:

Meni je Kristijan benigna pojava, i mnogo se više prašine diže oko njega nego oko onih oko kojih bi trebalo. Za početak - on nije ubica. Za kraj - preživeo je sve ove godine, odležao svoje. Dileja, slikar u pokušaju, koloritni lik. Nije da ga vodaš po televizijama i da od njega praviš zvezdu, ali nije centar problema.

Ovo je samo pravac, nije bitan ovaj vec sta su u stanju da puste na tv, i na slobodu, ako ne bude kako treba. Isto i ono sto salju da meltretira i preti obicnim ljudima, ti ne gledaju tv uopste, neki novi klinci

Posted (edited)
3 minutes ago, villiem said:

Ovo je samo pravac, nije bitan ovaj vec sta su u stanju da puste na tv, i na slobodu, ako ne bude kako treba. Isto i ono sto salju da meltretira i preti obicnim ljudima, ti ne gledaju tv uopste, neki novi klinci

Razumem, ali svejedno me nervira što je za primer uzet on, a ne niko od desetine pandursko-krimi otpada što živi na Hepiju i Pinku i glumi neke detektive, analitičare, stručnjake, ugled i legitimnost.

Za Kristijana se zna šta je sve vreme.

Edited by pt 2.0
  • +1 4
Posted

sviđa mi se kako izgovara vučič

treba svi tako da govorimo, predsednik vučič

• Haha 5
Posted
8 minutes ago, pt 2.0 said:

@radisa taj iz DB-a, da nije Boža Spasić, što jr tražen valjda u Švajcarskoj (?) zbog nekog ubistva?

Taj, taj, nisam mogao da se setim imena...

Posted
4 minutes ago, foto said:

odakle to?

poslednje je bilo da je navatan sa kolicinom zutog zajedno sa kevom u crkvi sv marka. aj da ne minimalizujemo problem.

pa ono pucanje u mazestiku je teze delo od kradje tv-a.

covek je budala i poremecen.

Pazi ovo:

Krajem februara 1990. u diskoteci hotela „Mažestik“ dogodila se čuvena pucnjava o kojoj se malo zna, a po kojoj se proslavio Kristijan Golubović jer je on jedini akter koji je do sada govorio za o njoj. Ali evo šta je o tome ispričao Dragan Nikolić Gagi

Mislim, jasno ti je da je sve što je ispričao vrlo upitno, lik je dokazani mitoman. Ok, ležao je i sve, ali mršavo mi je to za reputaciju koju sebi pripisuje.

• +1 3
Posted
10 minutes ago, pt 2.0 said:

Osudjen u Belgiji..

• Hvala 1
Posted

Nema veze,ova pojava moze dobiti medijski  prostor samo u najnegativnijem mogucem smislu.

On ide po skolama umesto toga,dobijes kao rezultat ubicu iz Mladenovca i njegov instagram,gde mu je ovaj idol.

• +1 1
Posted

recimo da sam se mimoisao sa njim i drustvom na vratima hotela. nakon toga je otisao u zatvor kada je shvatio sta je zasrao. covek je budala 1/1. nije optuzen za ubistvo jer nije taj sklop licnosti inace je veoma nasilan i nijedan oblik kriminala nije mu srtran. ne bi proveo toliko u zatvoru bez razloga.

Posted
3 minutes ago, Bogotac said:

On ide po skolama umesto toga,dobijes kao rezultat ubicu iz Mladenovca i njegov instagram,gde mu je ovaj idol.

Pa da, nevidjen olos, i ovaj debil jos ide po televiziji bez blama. Da prica o pretorijancima

Posted

Mislim, jasno ti je da je sve što je ispričao vrlo upitno, lik je dokazani mitoman. Ok, ležao je i sve, ali mršavo mi je to za reputaciju koju sebi pripisuje.

Bukvalno sve što Kristijan kaže uzeti sa pet rezervi i proveriti iz još deset izvora, čovek maksimalno preteruje, sopstvenu ulogu uvek preuveličava, pokušava da sebe predstavi bitnim i opasnim. U stvarnosti, lik je neopevana dileja, ne sumnjam uopšte da je sposoban za nasilje ali meni je on uvek nekako bio… jadan, baš onako prava socko pojava (ne u fizičkom smislu nego i mentalno, fizički je samo fuj), idealan za Zadrugu.

• +1 6