Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Dakle, ludilo se nastavlja... 

U Zrenjaninu 14-godišnjakinja nožem povrijedila drugu djevojčicu, u Novom Sadu također 14-godišnjakinja veličala K.K. i prijetila kolegama i policija joj našla metak...

• Tužno 4
  • Replies 41.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

966

• radisa

818

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da li je moguće da su se sad tim klincima "otvorile oči" da ne mogu krivično da odgovaraju ?

Ne znam, možda bi trebalo udariti na sva zvona da KK više sunca videti neće.  Možda i to onda dođe do mozga.

• +1 5
Posted
Just now, dùda said:

Da li je moguće da su se sad tim klincima "otvorile oči" da ne mogu krivično da odgovaraju ?

Ne znam, možda bi trebalo udariti na sva zvona da KK više sunca videti neće.  Možda i to onda dođe do mozga.

Pa i da odu u zatvorm,neće tamo dugo... Klincima je bitna slava...

Ima jedna epizoda CSI-ja,kad lik ubije novinarku, smao da bi top ubistvo ušlo u legendu, baš ga briga što će u zatvor... Kontam da dosta klinaca sad želi da bude legenda, kao KK... Ja se iskreno bojim nečeg u nekom tržnom centru...

• +1 3
Posted (edited)
34 minutes ago, radisa said:

Pa i da odu u zatvorm,neće tamo dugo... Klincima je bitna slava...

Ima jedna epizoda CSI-ja,kad lik ubije novinarku, smao da bi top ubistvo ušlo u legendu, baš ga briga što će u zatvor... Kontam da dosta klinaca sad želi da bude legenda, kao KK... Ja se iskreno bojim nečeg u nekom tržnom centru...

Tržni centar, veći market, autobus, stadion, koncert, bioskop, pa čak i miting/kontramiting, svako mesto/skup sa potencijalno velikim brojem ljudi.

Edited by Jeremija
Posted

Treba srušiti i taj b92 zajedno sa pinkom, pa sve ispočetka. Neljudi.

• +1 8
Posted
18 minutes ago, dùda said:

To je i meni palo na pamet. Puno se glasnije pisalo i pričalo o tome kako, eto, ne mogu mu ništa, a puno manje o tome da će vjerojatno život provesti u raznim ustanovama. 

• +1 4
Posted
8 minutes ago, DejanMilč said:

Treba srušiti i taj b92 zajedno sa pinkom, pa sve ispočetka. Neljudi.

Na prvom mestu b92, za Pink i slicna sranja me ne vezuje nikakav sentiment.

• +1 1
Posted

Tuzilac se oglasio 3. maja, samo par sati nakon masakra, da KK ne moze biti krivicno gonjen zbog godina. Mediji su brzom brzinom pojurli da to i objave :(

Posted
25 minutes ago, Lancia said:

Za to vreme ide odbrojavanje na B92: ''Još 11 dana do najvećeg skupa u Srbiji'', ko god da nas je kleo i sam misli da je previse.

3 minutes ago, Lancia said:

Na prvom mestu b92, za Pink i slicna sranja me ne vezuje nikakav sentiment.

+1

govnoid mi je jos u bukmarku

godinama imbecilni naslovi po portalu tipa

neverovatno, zabio noz u ledja

klikbejt je takodje deo sejanja kulture™ nasilja po srbiji

a sada za incident iz zrenjanina pisu

devojcica posekla nozem drugaricu po ledjima

minimiziraju ono sto ne odgovara patoloskom slucaju

sve politi benzinom

• +1 2
Posted

ne znam di je tema, ako je neko ovo spominjao, a verovatno jeste...

elem, nakon dogadjaja u Odzacima, svako ko se pojavi na mitingu 26. , ma koliko da je primoran(a) i da mu/joj posao zavisi od toga i da od toga hrani maloletnu decu i sve usput... imam manje od 0 empatije i razumevanja za te osobe. niste nista bolji od Krstica ili DJV. stavise, gori ste. oni se makar otvoreno outuju ko gnjide. 

ja ne mogu da verujem sta se u ovoj drzavi desava

• +1 6
Posted (edited)
1 hour ago, brusli said:

Uvesti da je clickbait krivicno delo, lako se dokazuje, odrati sa kaznama !

+ Za svaku caps lock reč u naslovu po 500.000 dinara ili mesec dana u mardelju za glavnog i odgovornog urednika. Isto tako zabraniti neodređene reči tipa desilo se OVO, desilo se ONO, a onda je uradio OVO,  nećete verovati šta je onda BILO.

Koliko me sve to nervira. :dry:

Edit: što se medija tiče, sve ih treba ugasiti po hitnom postupku. Happy, B92, Pink, svi koji su režimski, očigledno režimski, i koji su ih promovisali do iznemoglosti, sve su to saučesnici, mislim, bukvalno su saučesnici u svemu što se dešava u punom značenju te reči, i za to treba da odgovaraju pre svega krivično, a može i novčano. Mada nema veće dobiti od gašenja, eto im pare, neka ostanu, ako išta ima.

Edited by Mil@n
  • +1 4
Posted
12 minutes ago, Mil@n said:

Edit: što se medija tiče, sve ih treba ugasiti po hitnom postupku. Happy, B92, Pink, svi koji su režimski, očigledno režimski, i koji su ih promovisali do iznemoglosti, sve su to saučesnici, mislim, bukvalno su saučesnici u svemu što se dešava u punom značenju te reči, i za to treba da odgovaraju pre svega krivično, a može i novčano. Mada nema veće dobiti od gašenja, eto im pare, neka ostanu, ako išta ima.

Treba sve njih k'o onomad RTS i Komrakova. Taman su to i zasluzili.

• +1 2