radisa Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ima se više love Semo jebe distribucija... 4 2
djeneralche Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 29 minutes ago, napadaj said: Fixed it for you. Neverovatan je broj Tucsona na ulicama. Uzmi samo broj legalizovanih zgrada, ovaj proces koji je BIRN pronasao za sns kriminalnanu organizaciju u zadnjih par godina, koliko para nije zavrsilo u budzetima za dozvole, kanalizacije, infrastrukturu vec direktno u SNS dzepovima, svi oni voze Tuksone a ulice potpuno raspale. Imaju Tuksone da voze po rupama ali i BMW i Mercedes da cuci u garazama. Da ih ne lome.
Popular Post Leia Posted April 3, 2023 Popular Post Posted April 3, 2023 To gde se kinta distribuira je definitivno negde gde ja nikada ne zalazim, verovatno samo ovi novi sljasteci shopping centri i BGH2O Bila sam bas skoro, doduse na kratko, kretala se po centru grada i nesto malo Novi Bg i Zemun, i moj utisak je raspad gori nego ikad Ali doslovce raspad, zgrade koje se raspadaju, prazni izlozi lokala na top lokacijama, bas ono depra da te uhvati 14
Ratamahatta Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 (edited) Je l' postoji u Srbiji grad koji ne postane totalno disfunkcionalan posle sat, dva pljuska? Jos ako opizdi vetar i grmljavina Edited April 3, 2023 by Plajvi 3
ragasto Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Trebalo bi da zasniježi vrlo brzo ali nema razloga za brigu pošto je to vrlo očekivana prirodna pojava u aprilu.
SNARC Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 2 hours ago, napadaj said: Fixed it for you. Neverovatan je broj Tupsona na ulicama.
Rumpelstiltskin Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Nisi umro Mrko, nastavljas da živiš. Šupičkumaterinu. https://www.tanjug.rs/ekonomija/srbija/23019/vesic-radovi-na-prelazu-horgos-na-ulazu-u-srbiju-zavrseni-45-dana-pre-roka/vest
beta Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 (edited) a šta je to tucson? znam šta je tuson hyundai znam šta je tuson arizona Edited April 4, 2023 by beta kentauri 1
vememah Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 (edited) Tuson (tako se čita, kontraintuitivno) je Hjundaijev model terenca nazvan po istoimenom gradu u Arizoni. https://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Tucson Edited April 4, 2023 by vememah
mustang Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Nesto mi se cini da ti hundai imaju neke probleme opasne na usa trzistu
beta Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 (edited) moguće po srbiji i jkoreji nemaju Edited April 4, 2023 by beta kentauri
Lancia Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 5 minutes ago, beta kentauri said: moguće po srbiji i jkoreji nemaju Ovde im samo KIA pravi probleme.
beta Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 1 minute ago, Lancia said: Ovde im samo KIA pravi probleme. tu kod tebe sve pravi probleme i KIA i ptice i fotelje i trešnje čudo jedno 1 2
Lancia Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 1 minute ago, beta kentauri said: tu kod tebe sve pravi probleme i KIA i ptice i fotelje i trešnje čudo jedno KIA mi ne pravi probleme, neprijatna si.
Recommended Posts