radisa Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 6 minutes ago, Orle Zmajević said: Ti ljudi oko prve familije su ukrali doslovno milijarde.Cudi me da ne voze Nevere po Bgu. Nece srbin u 'rvatska kola...
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 9 minutes ago, Orle Zmajević said: Ti ljudi oko prve familije su ukrali doslovno milijarde.Cudi me da ne voze Nevere po Bgu. gledam onu vukanovu čestitku koju sam okačio na topiku o žvalavom on je bukvalno svestan da to dete neće moći da živi u beogradu 1
Valk Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 2 hours ago, Lezilebovich said: Pakao, jebeno tuzilastvo ( c&p je sa kurira pa ipak treba dodatno opreza) Istine radi, ovde je tužilaštvo radilo kako treba, zakazao je sud.
Lezilebovich Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 3 minutes ago, Valkyrie said: Istine radi, ovde je tužilaštvo radilo kako treba, zakazao je sud. Da da, hvala ...
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 43 minutes ago, arheolog1981 said: Kažu 720s spider, da. Koliko to zadovoljstvo košta, 300-400K eura minimum za osnovni model? Počeće da nas gaze na ulici u skupim kolima a mi ćemo da im se izvinjavamo... oh wait to je već počelo davnih dana. I odmah se pojavilo nekoliko gorila da brane snimanje, šta ti je Vučićeva SA... radi kao sat pre par dana mi neki kolega, ložana, a i sam u auto moto sportu pričao da jedini meklaren u srbiji ima onaj sns-ovac duca borković, sad dal je njegov ili od kuma manje je bitno. cenim da je petrović seo i naložio se, a kako pretpostavljam nije baš obučen za vožnju ovako nečega lagano se zakucao u korsu pa u ogradu/banderu nadam se da su te povređene devojke ok, a ovom je mogla i glava da otpadne 3
Popular Post papapavle Posted March 6, 2023 Popular Post Posted March 6, 2023 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: On je bukvalno svestan da to dete neće moći da živi u beogradu Moći će, i dlaka s glave mu neće faliti, naprotiv, kao što nikom iz devedesetih nije. Nismo mi Rumuni, ješćemo ista govna još trideset godina i pitaćemo da li može repete. 12
Valk Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pre par dana mi neki kolega, ložana, a i sam u auto moto sportu pričao da jedini meklaren u srbiji ima onaj sns-ovac duca borković, sad dal je njegov ili od kuma manje je bitno. cenim da je petrović seo i naložio se, a kako pretpostavljam nije baš obučen za vožnju ovako nečega lagano se zakucao u korsu pa u ogradu/banderu nadam se da su te povređene devojke ok, a ovom je mogla i glava da otpadne Kompleksi koje uzgaja ekipa su za neke buduće udžbenike iz psihologije. Volela bih da su fatalni ali avaj. 1
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 1 minute ago, papapavle said: Moći će, i dlaka s glave mu neće faliti, naprotiv, kao što nikom iz devedesetih nije. Nismo mi Rumuni, ješćemo ista govna još trideset godina i pitaćemo da li može repete. verujem da neće, kao što ne žive ni miloševićeva deca
napadaj Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: re par dana mi neki kolega, ložana, a i sam u auto moto sportu pričao da jedini meklaren u srbiji ima onaj sns-ovac duca borković, sad dal je njegov ili od kuma manje je bitno. cenim da je petrović seo i naložio se, a kako pretpostavljam nije baš obučen za vožnju ovako nečega lagano se zakucao u korsu pa u ogradu/banderu Njegov je auto.
napadaj Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: borkovića ili petrovića Petrovića
vememah Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 (edited) Članak iz feb. 2020: Quote Luksuz, keš, automobili, satovi, kuće, sve to poseduje Nikola Petrović, kum Aleksandra Vučića. A, osim što sedi za volanom "meklarena 720s", koji košta 300.000 evra, Direktno.rs je došao i do saznanja i koji još automobili čine vozni park ovog visoko pozicioniranog naprednjaka. https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/251820/kiosk-sa-andrejem-pa-vozni-park-od-700000-evra-video.html (od 21:57) Edited March 6, 2023 by vememah
Valk Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 35 minutes ago, vememah said: vozni park ovog visoko pozicioniranog naprednjaka. Čitam visoko pozicioniranog neprijatelja i savršeno se uklapa. 1
Блок_64 Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Nadam se da ce biti u zatvoru sa visokim obezbedjenjem.Majke im ga lopovske nabijem. 4
Recommended Posts