gospa buba Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 znachi njihovi ljudi, nepogreshivo sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 8 minutes ago, omiljeni said: Brus je Jutkin rejon? da, jutka je iz brusa bio je u zatvoru, mislim par meseci, od tad ga nema po medijima
Lezilebovich Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Pakao, jebeno tuzilastvo ( c&p je sa kurira pa ipak treba dodatno opreza) Quote Sanja M. (47), koju je u nedelju u Pirotu ubio bivši partner, osumnjičeni Miroslav M. (55), godinu dana je vodila pravnu bitku protiv Miroslava, kog je dva puta prijavljivala za krivično delo proganjanje! Prva njena prijava završila se tako što je Osnovni sud u Pirotu Miroslava kaznio samo novčanom kaznom, a druga prijava nije ni dobila sudski epilog, jer Sanja nije dočekala prvo ročište zakazano za 17. mart. Iako je tužilaštvo nakon obe Sanjine prijave tražilo da se osumnjičenom odredi pritvor, sudija za prethodni postupak je u oba slučaja odbio da ga smesti iza rešetaka
Svemir Zeka Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Ma to uopšte nije nemoguće. Kaže na N1, kako ovo uprkos zabrani prilaska, pa lepo, prekršio je, to rade i to ništa posebno retko. Zato je trebalo da bude u pritvoru, ako je procenjen visok rizik, a proganjanje je uvek previsokog rizika. Mala sredina, mogućnosti susretanja i znanja lokacija ogromne.
cedo Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 cini mi se da sam nrgde procitao da je imao zabranu prilaska, ako je to isti slucaj teska rabota u bitolju je pre nekog vremena otac zene ubio bivseg muza doduse, ovaj je sa macetom dosao na vrata otac oslobodjen / samoodbrana 1
duda Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Ovo društvo se jebeno raspalo . Tužilaštvo je navodno tražilo pritvor, sud je to odbio. 2
Svemir Zeka Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Zabrana prilaska se daje poprilično često, ali za progonitelje to nije nikakva prepreka. 1
đorđe geprat Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 meni je za dumdum što je ubica imao pištolj. uprkos zabrane prilaska. 1
Ras Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Izgleda da je Nikola Petrović upravljao vozilom u saobraćajki u Užičkoj: https://nova.rs/vesti/hronika/vucicev-kum-ucestvovao-u-udesu-na-dedinju-meklarenom-se-zakucao-u-ogradu-pa-se-skrivao-u-policijskom-autu-dve-osobe-povredjene-foto-video/
zmanic Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 (edited) Mali grad, mnoge face sa novinskih slika prepoznajem, mada i poznajem neke od svedoka. Sramota me bilo da ih pitam bilo šta. Izbegavam ih i kad ih slučajno sretnem. Celi grad zveči teorijama i nagađanjima. Siguran sam da je mnogo gore i složenije od onoga što je stvarni uzrok. Ovo je samo delić onoga što se valja po pirotskim kuloarima: https://www.republika.rs/hronika/hronika/418561/pirotske-vesti-ubistvo https://www.republika.rs/hronika/hronika/418582/ubistvo-u-pirotu-najnovije-vesti .... još ružnije i strašnije je šta se priča oko mene ..... Edited March 6, 2023 by zmanic 1
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 43 minutes ago, Ras said: Izgleda da je Nikola Petrović upravljao vozilom u saobraćajki u Užičkoj: https://nova.rs/vesti/hronika/vucicev-kum-ucestvovao-u-udesu-na-dedinju-meklarenom-se-zakucao-u-ogradu-pa-se-skrivao-u-policijskom-autu-dve-osobe-povredjene-foto-video/ jel ovo meklaren spider?
Ras Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel ovo meklaren spider? Ne znam zaista.
arheolog1981 Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 jel ovo meklaren spider? Kažu 720s spider, da. Koliko to zadovoljstvo košta, 300-400K eura minimum za osnovni model? Počeće da nas gaze na ulici u skupim kolima a mi ćemo da im se izvinjavamo... oh wait to je već počelo davnih dana. I odmah se pojavilo nekoliko gorila da brane snimanje, šta ti je Vučićeva SA... radi kao sat 3 1
Orle Zmajević Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Ti ljudi oko prve familije su ukrali doslovno milijarde.Cudi me da ne voze Nevere po Bgu. 3
Recommended Posts