arheolog1981 Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Videste li vi ovo u Brusu, otac prodao ćerku od 13 godina komšiji od 47. Uhapšena obojica, nadam se maksimalnoj kazni za trgovinu ljudima, valjda 12 godina ako se ne varam. Kad su ih hapsili bili u fazonu šta hoćete mogu da radim s njom šta hoću pošteno sam je napravio/kupio. 5
gospa buba Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 ouuukej treba nam vishe informacija. mislim, ko zna shta je ona njima radila. hvala kosmosu na internetima, pre samo dve decenije dete bi isto bilo prodato i celo selo bi znalo i nishta, ovako i mi znamo i isto nishta, most probabli eventualno da vidimo armiju skarednih likova sa ispod dna kace, da smatraju..."selo", dakako.u stvari samo zavisi da li je kupac ili prodavac sns, ili uz malo srece obojica. jel drzava preduzela korake? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2
đorđe geprat Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 ouuukej treba nam vishe informacija. Quote Nije on tu devojčicu kupio za sebe, već za svog sina koji ima 14 godina.
Lancia Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 4 minutes ago, djordje geprat said: ouuukej treba nam vishe informacija. Dodaju i da je žena uhapšenog kupca jako vredna i da stalno radi. - Ona je jako vredna, brine o svojoj deci. Ima svoje jagode i bavi se poljoprivrednom - pričaju sagovornici. kakav je ovo tekst, jbt 3
SNARC Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 On 28. 2. 2023. at 17:38, Vapad said: Ma baš ih briga. Dobio sam svojevremeno kaznu na drugi auto, uredno moje ime, prezime, JMBG i neki levi auto, ni tablica ni model ni boja, ništa ni blizu mom. Popizdeh, to dođe na kuću, zovem - reko ali ovo nije moje auto, e moraš da pišeš izjavu o tome i dođeš da priložiš pisarnici, reko da je lik vozio manje platio bih kaznu i otišao da uzmem moja nova kola... Mislim razumem da nije neko cimanje pisati izjavu, ali meni baš bilo, onako, jadno. Šta sve piše u tim bazama dobri bob će znati. Ja bi ih vratio na potpis+pečat, nisu za bolje. Beat this... Odem da se prijavim na novu, sadasnju adresu...zena sa saltera u stanici na Nbg me pita "Da li znate Sasu tog i tog..iz Omoljice" Rekoh "Jok..treba li da ga znam?" Kaze ona "Ovo inace ne radim nikad..ali dodjite molim vas kod mene, iza saltera" Sad ne secam se tacno da li je na cipu moje LK ili mom dosijeu u sistemu stoji izvod iz maticne knjige umrlih za tog Sasu iz Omoljice..inace umro kao mlad momak. Elem, kaze, ne mogu ovo da vam resim dok to ne sredite i vidite odakle i zasto je to tu. Odem do stanice u Vrscu, oni ne mogu da nadju gde je to kod mene. Vratim se u stanicu na Nbg..vidim radi neka druga, mladja..pretpostavim da ce biti manje revnosna..odem i prijavim se bez problema. 1
Popular Post 3opge Posted March 4, 2023 Popular Post Posted March 4, 2023 15 minutes ago, SNARC said: Beat this... Odem da se prijavim na novu, sadasnju adresu...zena sa saltera u stanici na Nbg me pita "Da li znate Sasu tog i tog..iz Omoljice" Rekoh "Jok..treba li da ga znam?" Kaze ona "Ovo inace ne radim nikad..ali dodjite molim vas kod mene, iza saltera" Sad ne secam se tacno da li je na cipu moje LK ili mom dosijeu u sistemu stoji izvod iz maticne knjige umrlih za tog Sasu iz Omoljice..inace umro kao mlad momak. Elem, kaze, ne mogu ovo da vam resim dok to ne sredite i vidite odakle i zasto je to tu. Odem do stanice u Vrscu, oni ne mogu da nadju gde je to kod mene. Vratim se u stanicu na Nbg..vidim radi neka druga, mladja..pretpostavim da ce biti manje revnosna..odem i prijavim se bez problema. jel ti smeta jaka svetlost? 1 12
SNARC Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 18 minutes ago, 3opge said: jel ti smeta jaka svetlost? Samo kad popijem mnogo noc pre..a i cesnjak mi se nesto gadi u poslednje vreme, iskreno
pt 2.0 Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 (edited) 42 minutes ago, SNARC said: Samo kad popijem mnogo noc pre..a i cesnjak mi se nesto gadi u poslednje vreme, iskreno Molim te proveri da li si pravno umro ili nisi. I vaskrsni što pre. Takođe pravno. P.S. Za ove objave iznad fali nam besni smajli. Edited March 4, 2023 by pt 2.0
Svarog Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 JMBG inače nije jedinstven Znam neku ekipu koji su radili neki softver za državu i hteli da stave sistemski unique constraint na kolonu u bazi u kojoj je JMBG. I puklo je, ne može Objašnjenje je da je u početku uvođenja bilo grešaka kod unosa i nekih preklapanja između naselja/opština. U svakom slučaju nema toga puno, ali suštinski JMBG nije jedinstven i to im i dan danas pravi problem kada dizajniraju i prave nove servise 1
brusli Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Treba da stave unique (primary) key na JMBG, ime i prezime.
Svemir Zeka Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Pre neki dan se preičalo o femicidu, ovo je femicid po definiciji. 1
Desmond Bojčinski Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 On 4. 3. 2023. at 14:25, djordje geprat said: ouuukej treba nam vishe informacija. "Obojica su odranije poznati policiji, otac devojčice uglavnom po nasilju, a protiv kupca devojčice je ranije podneta krivična prijava zbog falsifikovanja rezultata glasanja" 1
Recommended Posts