Filozof manijak Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Ovo je zadatak taman za moje kapacitete Trebalo je da završiš Istoriju umetnosti 1 3
Svemir Zeka Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Realno: moj klinac imao za raspust da smisli sam dva tekstualna zadatka na ovu foru, manji brojevi. Ide u prvi razred. Pa je bilo nešto na foru: Miloš ima 7 sličica. Marku je dao pet sličica, a od Jovana je dobio šest. Koliko sad Miloš ima sličica? 1
Jimmy Kowalski Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 E bas da vidim ko ce dati tacan odgovor.. 2
vememah Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 (edited) 10 minutes ago, I*m with the pilots said: Ništa se ne pretpostavlja. Zadatak je los, ali vi kako hoćete - valjda vam treba materijala za dum u Srbiji... Ne, uopšte nije za doom što je od tipa 8 odgovora 6 različitih. Edited January 31, 2023 by vememah 1
Popular Post Leia Posted January 31, 2023 Popular Post Posted January 31, 2023 Evo jos jedna mozgalica Mujo oženio Fatu i poslije samo tri mjeseca braka ona mu rodi sina. Gleda on nju, sumnjiva mu nešto, pa je pita: – Matere ti, otkud dijete poslije tri mjeseca braka? Fata će na to: – Mujo, budal'ce moja, jel’ ima tri mjeseca kako si se oženio? – Ima! – Jel’ ima tri mjeseca kako sam se ja udala? – Ima! – Jel’ ima tri mjeseca kako nosim? – Ima! – -Pa koliko je tri puta tri? 5 12
Mel Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 12 minutes ago, vememah said: Mislim, tako može da se cepidlači i za one zadatke o radnicima koji grade kuću pa se pita koliko brže će je izgraditi ako ih ima više, gde se opet pretpostavlja da svi radnici rade istom brzinom, da jedan drugom ne smetaju kad rade paralelno i da svi dolaze u isto vreme na posao i odlaze u isto vreme. Mora i da se pretpostavi da se nisu napili, i da nije bilo nesreca na radu 1
mlatko Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 E bas da vidim ko ce dati tacan odgovor..Zavisi od toga kako je dobio sličice od Jovana, ne znamo sve okolnosti i posledice...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
omiljeni Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 kojot će da obezbedi tamića i tih 100 eura da se dokapitalizuje sa 1000 na 1100e za kupovinu druge krave, a druga strana u ortakluku treba da obezbedi 800 eura za kupovinu prve krave i da natanka tamića do čepa i butik je otvoren.
Кристофер Лумумбо Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 1 hour ago, omiljeni said: vidiš da je kupio 2 krave brt. dakle nije 400 eura po kravi nego 200 ista krava, solidan biznis.
JozoMujica Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Još računate? Kakvi ste sa nabrajanjem sela u Srbiji koja u nazivu nemaju slovo "a"?
jorma shparga Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 1 hour ago, mlatko said: Zavisi od toga kako je dobio sličice od Jovana, ne znamo sve okolnosti i posledice... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Zavisi i na koje se slicice misli! Ima onih sto se stave na jezik... Doduse onda je odgovor nebitno ali su raspust proveli do jaja! 1 3
ToniAdams Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: jebote, 400 evra po kravi i to si samo preprodavac, uospte nije losa biznis ideja. 100 po sisi 51 minutes ago, JozoMujica said: Još računate? Kakvi ste sa nabrajanjem sela u Srbiji koja u nazivu nemaju slovo "a"? nis, zemun, novi bgd 5
Popular Post Tpojka Posted January 31, 2023 Popular Post Posted January 31, 2023 3 hours ago, Leia said: Evo jos jedna mozgalica Mujo oženio Fatu i poslije samo tri mjeseca braka ona mu rodi sina. Gleda on nju, sumnjiva mu nešto, pa je pita: – Matere ti, otkud dijete poslije tri mjeseca braka? Fata će na to: – Mujo, budal'ce moja, jel’ ima tri mjeseca kako si se oženio? – Ima! – Jel’ ima tri mjeseca kako sam se ja udala? – Ima! – Jel’ ima tri mjeseca kako nosim? – Ima! – -Pa koliko je tri puta tri? 2 11
Recommended Posts