napadaj Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Jadni nastavnici. Mala govna neprestano snimaju, odrasla govna neprestano dave u Vajber grupama, govna iz ministarstva samo gomilaju administrativne poslove, a plate bedne. Nije ni čudo što fali nastavni kadar u svim školama. 3
Svemir Zeka Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 (edited) Reci to kumsu @kud u maglu Simovićuda ne propusti slučajno Edited November 17, 2022 by Svemir Zeka 1
Jimmy Kowalski Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 25 minutes ago, djordje geprat said: s druge strane, ispričala mi je nešto iz svog nastavnikovanja u OŠ 20 oktobar. da je imala koleginicu kojanaprosto nije mogla da smiri đake i održi normalno čas. da je i ona odlazila u odeljenje i presedela čas u poslednjem redu klupa. da su to radili i pedagog, psiholog, razredni. bilo je to devedesetih. za razliku od mene smatra da škola mora da ima i vaspitnu komponentu. sve manju od prvog osnovne do četvrtog srednje. ja , pak, da vaspitavanje treba svaliti na grbaču roditeljima sa - tražili ste, dobili ste. moja žena je, inače, matematičarka pa je uvek svaćana ozbiljno Moja osnovna Uvek je bilo mangupa, ali nikad takvi nisu cinili vecinu. Moj razredni bas iz osnovne (isto matematicar) je umeo da kaze da su to sve mangupcici i da jos nije sreo pravog mangupa. 1
Ratamahatta Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Mi smo imali nastavnika fizickog koji je basketom nogom napucavao ko ne slusa Ajde frajeru, brani! Malo morgen ce kod takvog uneti mobilni 2
đorđe geprat Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 4 minutes ago, Plajvi said: Mi smo imali nastavnika fizickog koji je basketom nogom napucavao ko ne slusa Ajde frajeru, brani! Malo morgen ce kod takvog uneti mobilni mi dečaci u "tesli" smo imali fiskulturnika koj nas je naterao na crne šorceve i bele atlet majice a u svlačionicama je vladalo "cipelke pod klupče". trčao se za kaznu krug oko igrališta. ono malo devojčuraka bilo je pod okom mire bilić, gimnastičarke. njima je bilo lako. period '64- '67.
cedo Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 ajde kada vec pricamo prica ide ovako ... deco, znate li tko su spomenicari ... ne znamo to su ljudi koji su svojim zivotom/svojim zaslugama zaduzili ovu nasu zemlju toliko da su zasluzili da im se ona posebno zahvali aha ... ok e ... ucite i budite fini jer u suprotnom cete ostati u skoli toliko dugo da ce vam skola na kraju dati spomenicu to je bio najstrozi, a ujedno i najpravedniji nastavnik koji mi je i ulio ljubav ka tom pozivu
Sestre Bronte Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 sve je ovo posledica toga što su profesori slabo plaćeni i time im je srušen sav autoritet tako da je za sve kriv kapitalizam 2
đorđe geprat Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 14 minutes ago, Braća Strugacki said: sve je ovo posledica toga što su profesori slabo plaćeni i time im je srušen sav autoritet tako da je za sve kriv kapitalizam nema veze s kapitalizmom. samo sa platama. žena mi je rekla da je prednost bivanja tehnološkog viška i seljakanja po školama što je godinama nošena garderoba u novoj školi smatrana novom. jasno, ona koja je bila očuvana. 1
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 39 minutes ago, Svemir Zeka said: Reci to kumsu @kud u maglu Simovićuda ne propusti slučajno škola je precenjena, ionako za motanje kablova nije potrebna tablica množenje a ko hoće da se obrazuje nađe načina ionako srljamo u propast ne vezano sa stanjem u prosveti 1
aram Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 pa nije samo plata problem, mada nije nebitna. početak devedesetih: jedan moj prijatelj, matematičar, otišao iz zemlje jer "kako ja njima da objasnim da treba da uče, kad oni vide da ovi koji nikad učili nisu imaju sto puta više od mene?" drugi, profesor fizičkog, pukao kad su mu učenici kupili patike jer je mesecima išao u pocepanim, otišao u Saudijsku Arabiju da trenira rukometaše 4 3
aram Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: škola je precenjena ko hoće da se obrazuje nađe načina ionako srljamo u propast ne vezano sa stanjem u prosveti boldovano se piše spojeno 1 1 1
Popular Post napadaj Posted November 17, 2022 Popular Post Posted November 17, 2022 Koje su pičkice svi ti klinci koje štite roditelji. Nekada nisi smeo da zucneš da si napravio neko sranje u školi, jer si znao da ćeš tek da najebeš kod kuće ako se to sazna, sad mame i tate napadaju nastavnike umesto svoje imbecilne dece. Obične ništarije. 10
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 33 minutes ago, napadaj said: Koje su pičkice svi ti klinci koje štite roditelji. Nekada nisi smeo da zucneš da si napravio neko sranje u školi, jer si znao da ćeš tek da najebeš kod kuće ako se to sazna, sad mame i tate napadaju nastavnike umesto svoje imbecilne dece. Obične ništarije. 1 4
Popular Post DejanMilč Posted November 17, 2022 Popular Post Posted November 17, 2022 Neškolovani roditelji su veoma poštovali učitelje i nastavnike koji im obrazuju decu, jer je školovanje njihovoj deci otvaralo put ka boljoj budućnosti. Danas neki školovani i poluškolovani, ali bahati i sujetni roditelji smatraju da znaju bolje od svakog predmetnog nastavnika i mešaju im se u posao, prosto da se čovek zapita zašto uopšte školuju decu. Kao da im je škola idealna prilika da drugima uvale svoju nevaspitanu decu i zasole pamet ako se iko usudi da im uruši iluziju da su im deca najbolja na svetu. 18 2
Popular Post SNARC Posted November 17, 2022 Popular Post Posted November 17, 2022 42 minutes ago, DejanMilč said: Neškolovani roditelji su veoma poštovali učitelje i nastavnike koji im obrazuju decu, jer je školovanje njihovoj deci otvaralo put ka boljoj budućnosti. Danas neki školovani i poluškolovani, ali bahati i sujetni roditelji smatraju da znaju bolje od svakog predmetnog nastavnika i mešaju im se u posao, prosto da se čovek zapita zašto uopšte školuju decu. Kao da im je škola idealna prilika da drugima uvale svoju nevaspitanu decu i zasole pamet ako se iko usudi da im uruši iluziju da su im deca najbolja na svetu. Cetiri meseca nista ne rade a primaju platu..pa idu na ekskurzije i sve to mi placamo..i daju privatne casove usput 10
Recommended Posts