Popular Post Svarog Posted November 13, 2022 Popular Post Posted November 13, 2022 samo nabreko od kulena. 11
Ratamahatta Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 (edited) Slusao sam o ovome, mislio sam da je mit https://sites.google.com/site/uncutkafa/ Edited November 14, 2022 by Plajvi
francuski sobar Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Idete šorom i iskoči pred vas pantera mrka. Ništa, samo izvadite iz ranca vaš robot usisivač. 1
Svemir Zeka Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 17 hours ago, Plajvi said: Prigrevica Concrete Sledge i Monoštory Gates A dreaded sunny day So I meet you at the Monoštory gates
Ratamahatta Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Ne taj Monostori Gejc, onaj drugi gde moj evil twin pjeva 1
SNARC Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Sace bozicni i novogodisnji praznici..pa ce Radio Televizija Vojvodine opet da pusti pop Ciru i pop Spiru..da se malo obnovi gradivo, da se cuje sta je uncut,frajlica, unterhaltovanje, bokter i slicno. Mnogo ste se raspustili... 4
Patty Lee Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 Hm, sad slogan bolnice dobija potpuno novi smisao. 1 5
mraki Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 (edited) Kinezi pretukli radnicu koja je želela da vrati robu, učenici maltretirali profesorku… naravno, sve video dokumentovano, ali ipak editujem i brišem ih, ne želim to da delim. Jedna obična sreda u Sebiji… Edited November 16, 2022 by mraki 1 2
Svemir Zeka Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 Evo vam jedan dum. Baš jedan sočni. https://nova.rs/vesti/hronika/video-uzasne-scene-u-skoli-u-trsteniku-ucenici-se-izivljavaju-nad-profesorkom-i-sve-snimaju/?ref=fbnova
gospa buba Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 bash nema nikakvog jebemog razloga da se tako ponashaju sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2
cedo Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 7 hours ago, gospa buba said: bash nema nikakvog jebemog razloga da se tako ponashaju sent from bash mnogo dobar novi bubamoto bas nema al nije svatko ni za profesora dok sam isao u skolu bilo je sasvim normalno da ce netko da ponavlja razred, da se iskljuci netko dok sam predavao, toga je bilo manje, ali je bilo danas, prateci moju decu vidim da nitko ne ponavlja razred a ekstremni slucajevi maltretiraju i decu i nastavnike/profesore sve dok redovno ne zavrse i poslednju godinu
Recommended Posts