gospa buba Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 (edited) zato shto ce dizede nekog i onda jao. a mi smo se udruzili u drzavnu zajednicu izmedju ostalog i da nas ne zderu predatori po ataru prvo dinosaurusi, posle velike machke, od tad to datira. Edited November 10, 2022 by gospa buba 1 1
villiem Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 ja i dalje ne verujem, evo savetuju da se ne okrecu ledja, to je dobro znati i primeniti pominje se i nekakav lav, onomad, na palicu
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 57 minutes ago, Moonwalker said: Iz Madjarske, neko ga je drzao na divlje. Vec godinu dana je tu negde, kazu. Samo da ga ne odstrele, prelepa zivotinja. ja sam bio ubeđen da su tu zverku anuliralitm
Moonwalker Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 (edited) Ili nisu ili ako je drugi - nova moda u Panonskoj niziji da se drze panteri za oko kuce. Edited November 10, 2022 by Moonwalker
Valk Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 48 minutes ago, gospa buba said: zato shto ce dizede nekog i onda jao. Nadam se da neće, otrovaće se jadnik. On sigurno nije kriv što je u jebenom Apatinu, valjda će ga uspavati strelicom a ne sačmom. 6
Popular Post DejanMilč Posted November 10, 2022 Popular Post Posted November 10, 2022 Uvek mi je bilo ogavno kada ljudi za kućne ljubimce čuvaju divlje i retke životinje. Uvek navijam da ih ti ljubimci pojedu. Isto i za životinje u cirkusu. 6 4 1
Svemir Zeka Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 46 minutes ago, DejanMilč said: Uvek mi je bilo ogavno kada ljudi za kućne ljubimce čuvaju divlje i retke životinje. Uvek navijam da ih ti ljubimci pojedu. Hvala Doduše, teško da bih bila pojedena, preveliki sam gabarit 1
Djuro Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 2 hours ago, Moonwalker said: Pa ne znam, ne pise - u pitanju su spekulacije u komentarima, verovatno nesto znaju ljudi u tom kraju. Vidis da je primecivan i ranije. Ili nije svuda ograda, ili je presao pre nego su je napravili. Macka je to. ok, bio sam malo sarkastican u vezi ograde. Vrv je nasao rupu, mackama malo treba. nije mogao preci pre ograde, kad je u januaru jos bio kod Kiskunhalasa. Ima i video na YT.
Bambula Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 2 hours ago, villiem said: ja i dalje ne verujem, evo savetuju da se ne okrecu ledja, to je dobro znati i primeniti pominje se i nekakav lav, onomad, na palicu Savet im je "pogledaj smrt u oči" fazon 1
Moonwalker Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 (edited) 7 minutes ago, Djuro said: nije mogao preci pre ograde, kad je u januaru jos bio kod Kiskunhalasa. Ima i video na YT. Nisam znala, ni videla video, citam komentare. A vidis nisam znala ni da je ta ograda skroz bez prekida. Izgleda da je on prosao u Sengenu bar dve granice bez da ga legitimisu. Mozda na neka vrata, nocu, kod da ga spazi. I da se drzao dalje od naselja tj od pasa. Edited November 10, 2022 by Moonwalker
Amos Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 1 hour ago, DejanMilč said: Uvek mi je bilo ogavno kada ljudi za kućne ljubimce čuvaju divlje i retke životinje. Uvek navijam da ih ti ljubimci pojedu. Isto i za životinje u cirkusu. + Zoo. 2
Sara Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 Sad citam da je u Pancevu, vozac (19g) sa probnom, pod dejstvom alkohola , posle ponoci, oborio trudnicu (u 9 mesecu) koja je bila na trotinetu. Zena jedva prezivela, beba nazalost nije. Neverovatno je koliko covek moze da bude glup i ne ceni zivot 6
Ratamahatta Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 11 hours ago, Moonwalker said: Ili nisu ili ako je drugi - nova moda u Panonskoj niziji da se drze panteri za oko kuce. Inace pre nekoliko godina su u Nakovu nasli noja u ataru, posle je i trcao kroz selo, nisu znali kako da pregovaraju s njim Bjez, ub'ce te https://www.kurir.rs/vesti/srbija/2618587/kurir-tv-jeem-ti-sunce-noj-pernati-emigrant-iz-rumunije-prebegao-u-srbiju Bio je i tonpi u Beceju, ravnica pitomo sve, nema zvinjedeti nikad https://www.blic.rs/vesti/vojvodina/otkud-mrtav-piton-u-beceju/rchw125
Recommended Posts