mustang Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 (edited) Ozbiljno pitam, vi se zajebavate :( frenka nisam ni otvorila, nema potrebe za njegovu poznatu genijalistinu da slusam. Edited October 12, 2022 by mustang
gospa buba Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 pitanje je jebiga ful na mestu sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
radisa Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 Onda nadju bunker, ukupan u zemlju sa sistemom ventilacije koji filtrira sve zivo, agregatom bez elektronike, i po mogucstvu da je skloniste obložno olovom.. Navuci hrane za par godina u njega... To ti je jedini pravi nacin da se pripremis za nuklearni rat, jer ako LA bude gadjan, onda je sve otislo dodjavola i civilizacija je odsvirala svoje... Ako ne umres od direktnog udara, umreces, ako ostanes na povrsini, od sekundarnih i tercijalnih efekata (radijacija, kisele kiše) ili u najboljem slucaju od gladi... I da, sve sto ima cip u sebi nece vise raditi, elektromagnetni talasi ce sprziti... 1
Popular Post adam Posted October 12, 2022 Popular Post Posted October 12, 2022 42 minutes ago, mustang said: U slucaju nuklearnog napada, na primer na los andjeles, treba im 30min do nas, jel treba uzimati jod tablete i sta preporucujete kako najbolje da se pripremimo i ocistimo posle ne daj Boze napada? Konzerve hrane, baterijske lampe, prečišćivač za vodu vec imam zbog zemljotresa. Da li je vise bezbedno da ostanes u stanu sa prozorima, gradjeno od gipsa ili da zapalim na prizemlje gde su nam kao "podrumi" ali nema prozora i blokovima sam okruzena. 2 14
gospa buba Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 Onda nadju bunker, ukupan u zemlju sa sistemom ventilacije koji filtrira sve zivo, agregatom bez elektronike, i po mogucstvu da je skloniste obložno olovom.. Navuci hrane za par godina u njega... To ti je jedini pravi nacin da se pripremis za nuklearni rat, jer ako LA bude gadjan, onda je sve otislo dodjavola i civilizacija je odsvirala svoje... Ako ne umres od direktnog udara, umreces, ako ostanes na povrsini, od sekundarnih i tercijalnih efekata (radijacija, kisele kiše) ili u najboljem slucaju od gladi... I da, sve sto ima cip u sebi nece vise raditi, elektromagnetni talasi ce sprziti... radisha govorimo o narodu [emoji38]ol:ja sam nuklearnu pozaboravljala a armiju nisam sluzila, tako da sam sad bash radoznala sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Mel Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 44 minutes ago, mustang said: U slucaju nuklearnog napada, na primer na los andjeles, treba im 30min do nas, jel treba uzimati jod tablete i sta preporucujete kako najbolje da se pripremimo i ocistimo posle ne daj Boze napada? Konzerve hrane, baterijske lampe, prečišćivač za vodu vec imam zbog zemljotresa. Da li je vise bezbedno da ostanes u stanu sa prozorima, gradjeno od gipsa ili da zapalim na prizemlje gde su nam kao "podrumi" ali nema prozora i blokovima sam okruzena. Tacan odgovor na to a i jos neka druga pitanja koja mozda imas vezano za nuklearni napad daje BBCjev film Threads: https://www.imdb.com/title/tt0090163/ 1 1
I*m with the pilots Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 1 minute ago, Mel said: Tacan odgovor na to a i jos neka druga pitanja koja mozda imas vezano za nuklearni napad daje BBCjev film Threads: https://www.imdb.com/title/tt0090163/ Najezim se kad god se spomene taj film Ne pratim uopšte rat, zar je dotle došlo? Možda ne treba da se vracamo u Svabiju nego ostanemo ovde, dok se volimo sa Putinom?
gospa buba Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 ja ne brinem, i ako pogledam opet zaboravicu opet. koja ruza koja kafa [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Mel Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 14 minutes ago, I*m with the pilots said: Najezim se kad god se spomene taj film Ne pratim uopšte rat, zar je dotle došlo? Možda ne treba da se vracamo u Svabiju nego ostanemo ovde, dok se volimo sa Putinom? Ko ce to znati. Kazu da je najbolje otici u USA centar ili na Novi Zeland. Ja sta god da ti kazem bice suprotno od onog sto sam rekla, ali osecaj mi je da Srbija ne bi u tom scenariju bila nesto postedjena.
Mel Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 15 minutes ago, gospa buba said: ja ne brinem, i ako pogledam opet zaboravicu opet. koja ruza koja kafa ol: sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Ovaj tesko da si zaboravila ako si ga gledala, mada svasta je moguce
Meazza Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 Svako treba da pogleda ovaj film, pustao bih ga na TV svakog dana. 1
SNARC Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 2 hours ago, mustang said: U slucaju nuklearnog napada, na primer na los andjeles, treba im 30min do nas, jel treba uzimati jod tablete i sta preporucujete kako najbolje da se pripremimo i ocistimo posle ne daj Boze napada? Konzerve hrane, baterijske lampe, prečišćivač za vodu vec imam zbog zemljotresa. Da li je vise bezbedno da ostanes u stanu sa prozorima, gradjeno od gipsa ili da zapalim na prizemlje gde su nam kao "podrumi" ali nema prozora i blokovima sam okruzena. Ako do toga dodje, sta god da uradis nece biti dovoljno dobro.. Nabavi par kila povlenke..smirivaj se i pokusavaj da ne brigas, svakako od tebe ne zavisi..niti od bilo koga od nas. 3
Recommended Posts