October 12, 20222 yr Ozbiljno pitam, vi se zajebavate :( frenka nisam ni otvorila, nema potrebe za njegovu poznatu genijalistinu da slusam. Edited October 12, 20222 yr by mustang
October 12, 20222 yr Onda nadju bunker, ukupan u zemlju sa sistemom ventilacije koji filtrira sve zivo, agregatom bez elektronike, i po mogucstvu da je skloniste obložno olovom.. Navuci hrane za par godina u njega... To ti je jedini pravi nacin da se pripremis za nuklearni rat, jer ako LA bude gadjan, onda je sve otislo dodjavola i civilizacija je odsvirala svoje... Ako ne umres od direktnog udara, umreces, ako ostanes na povrsini, od sekundarnih i tercijalnih efekata (radijacija, kisele kiše) ili u najboljem slucaju od gladi... I da, sve sto ima cip u sebi nece vise raditi, elektromagnetni talasi ce sprziti...
October 12, 20222 yr Popular Post 42 minutes ago, mustang said: U slucaju nuklearnog napada, na primer na los andjeles, treba im 30min do nas, jel treba uzimati jod tablete i sta preporucujete kako najbolje da se pripremimo i ocistimo posle ne daj Boze napada? Konzerve hrane, baterijske lampe, prečišćivač za vodu vec imam zbog zemljotresa. Da li je vise bezbedno da ostanes u stanu sa prozorima, gradjeno od gipsa ili da zapalim na prizemlje gde su nam kao "podrumi" ali nema prozora i blokovima sam okruzena.
October 12, 20222 yr Onda nadju bunker, ukupan u zemlju sa sistemom ventilacije koji filtrira sve zivo, agregatom bez elektronike, i po mogucstvu da je skloniste obložno olovom.. Navuci hrane za par godina u njega... To ti je jedini pravi nacin da se pripremis za nuklearni rat, jer ako LA bude gadjan, onda je sve otislo dodjavola i civilizacija je odsvirala svoje... Ako ne umres od direktnog udara, umreces, ako ostanes na povrsini, od sekundarnih i tercijalnih efekata (radijacija, kisele kiše) ili u najboljem slucaju od gladi... I da, sve sto ima cip u sebi nece vise raditi, elektromagnetni talasi ce sprziti... radisha govorimo o narodu [emoji38]ol:ja sam nuklearnu pozaboravljala a armiju nisam sluzila, tako da sam sad bash radoznala sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
October 12, 20222 yr 44 minutes ago, mustang said: U slucaju nuklearnog napada, na primer na los andjeles, treba im 30min do nas, jel treba uzimati jod tablete i sta preporucujete kako najbolje da se pripremimo i ocistimo posle ne daj Boze napada? Konzerve hrane, baterijske lampe, prečišćivač za vodu vec imam zbog zemljotresa. Da li je vise bezbedno da ostanes u stanu sa prozorima, gradjeno od gipsa ili da zapalim na prizemlje gde su nam kao "podrumi" ali nema prozora i blokovima sam okruzena. Tacan odgovor na to a i jos neka druga pitanja koja mozda imas vezano za nuklearni napad daje BBCjev film Threads: https://www.imdb.com/title/tt0090163/
October 12, 20222 yr 1 minute ago, Mel said: Tacan odgovor na to a i jos neka druga pitanja koja mozda imas vezano za nuklearni napad daje BBCjev film Threads: https://www.imdb.com/title/tt0090163/ Najezim se kad god se spomene taj film Ne pratim uopšte rat, zar je dotle došlo? Možda ne treba da se vracamo u Svabiju nego ostanemo ovde, dok se volimo sa Putinom?
October 12, 20222 yr ja ne brinem, i ako pogledam opet zaboravicu opet. koja ruza koja kafa [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
October 12, 20222 yr 14 minutes ago, I*m with the pilots said: Najezim se kad god se spomene taj film Ne pratim uopšte rat, zar je dotle došlo? Možda ne treba da se vracamo u Svabiju nego ostanemo ovde, dok se volimo sa Putinom? Ko ce to znati. Kazu da je najbolje otici u USA centar ili na Novi Zeland. Ja sta god da ti kazem bice suprotno od onog sto sam rekla, ali osecaj mi je da Srbija ne bi u tom scenariju bila nesto postedjena.
October 12, 20222 yr 15 minutes ago, gospa buba said: ja ne brinem, i ako pogledam opet zaboravicu opet. koja ruza koja kafa ol: sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Ovaj tesko da si zaboravila ako si ga gledala, mada svasta je moguce
October 12, 20222 yr 2 hours ago, mustang said: U slucaju nuklearnog napada, na primer na los andjeles, treba im 30min do nas, jel treba uzimati jod tablete i sta preporucujete kako najbolje da se pripremimo i ocistimo posle ne daj Boze napada? Konzerve hrane, baterijske lampe, prečišćivač za vodu vec imam zbog zemljotresa. Da li je vise bezbedno da ostanes u stanu sa prozorima, gradjeno od gipsa ili da zapalim na prizemlje gde su nam kao "podrumi" ali nema prozora i blokovima sam okruzena. Ako do toga dodje, sta god da uradis nece biti dovoljno dobro.. Nabavi par kila povlenke..smirivaj se i pokusavaj da ne brigas, svakako od tebe ne zavisi..niti od bilo koga od nas.