August 6, 201410 yr Author Ima na par mesta. Meni, iskreno, nije za Doom to što ima ovakvih kampova, jer se idejna heterogenost društva meri i time koliko imaš "fringe" pokreta. Za Doom mi je to što se rubne ideje u Srbiji uglavnom napajaju iz istog vrela fašizma i najcrnjeg mraka, maltene nemamo drugačiji tip ludaka osim ovakvih.
August 6, 201410 yr izvinjavam se - pročešljala sam ovaj topik i onaj o spc (iako su se odmah ogradili od ovih). nemam ni ja ništa protiv frindževa, iako su mi takve stvari ugl socko, al okej. stavila sam na doom baš zbog tog fašizma i mračnjaštva o kojima i ti pričaš. odoh sad da ga tražim po kdp-u, ne znam gde bih drugo...
August 6, 201410 yr Ima na par mesta. Meni, iskreno, nije za Doom to što ima ovakvih kampova, jer se idejna heterogenost društva meri i time koliko imaš "fringe" pokreta. Za Doom mi je to što se rubne ideje u Srbiji uglavnom napajaju iz istog vrela fašizma i najcrnjeg mraka, maltene nemamo drugačiji tip ludaka osim ovakvih. +1 kad bi jos legalizovali prostituciju i kanabis bar bi drzava videla neke vajde kroz porez
August 6, 201410 yr Ima na par mesta. Meni, iskreno, nije za Doom to što ima ovakvih kampova, jer se idejna heterogenost društva meri i time koliko imaš "fringe" pokreta. Za Doom mi je to što se rubne ideje u Srbiji uglavnom napajaju iz istog vrela fašizma i najcrnjeg mraka, maltene nemamo drugačiji tip ludaka osim ovakvih. Takozvano drustvo je skup manjina.
August 6, 201410 yr https://twitter.com/Potrosac_Info/status/496917961970839552 O bubi u Bonžiti sam već pisao u posebnoj temi, danas iskočilo ovo. Vrhunski epilog.
August 6, 201410 yr Na RTSu ide kajron da su pronašli otmičara one male Tijane Jurić i da su se Sina i Veljović uputili ka Bajmoku.
August 6, 201410 yr Da, al nema nigde nista o detetu. Nije valjda sve vreme bio tamo? mislis na otmicara? pazi, ako je to u pitanju, onda oni vec sada znaju sta i ko je sve tu umesan. inace ne bi ovako javno otkrivali.
August 6, 201410 yr Kurir objavio da je devojcica ubijena. Strašno. Edited August 6, 201410 yr by Nesh