morgana Posted May 20, 2022 Posted May 20, 2022 je li ovo prvi put da mejl dobijamo od skole kao primaoca, a ne policije ili sl? nisam ispratila. u svakom slucaju lorem ipsum.
gospa buba Posted May 20, 2022 Posted May 20, 2022 slabije tu ide logika. na kraju smo ionako djubre, chemu zurba.ne znam dal bi mogao aleksandar da zada da izdovataju nekoga, ali junachki, pravno i fizichki da mu pishemo plusic. mada mislim da njega vishe loze minusici sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
pt 2.0 Posted May 20, 2022 Posted May 20, 2022 10 hours ago, gospa buba said: nabubaće zajedno sa svim ostalim sadržajem koji je dobio da nabuba i na tom će ostat ovo svaki pravi i nadahnuti nastavnik/profesor/predavač ruši na keca.
Popular Post Moonwalker Posted May 22, 2022 Popular Post Posted May 22, 2022 https://www.cenzolovka.rs/etika/zloupotreba-smrti-mateja-perisa-neizbrisiva-bruka-ne-samo-za-tabloide-nego-i-za-novinarstvo-u-celini-pa-i-za-drzavu-srbiju/?fbclid=IwAR2AtLFARJuyywfUUx9joys_dFAMXCTRWlaVLr2d60ws_cHN52CHt3jB7x0 Sa Cenzolovke… Malo je reci koliko je samo u pravu. 8 3
Time Crisis Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 2 hours ago, Moonwalker said: Sa Cenzolovke… Malo je reci koliko je samo u pravu. Ne može se obrukati neko ko nema ni časti ni obraza 1
Frank Pembleton Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Ima ovde nekih tih fizičara pa nek se jave [emoji4]... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Ima ovde nekih tih fizičara pa nek se jave [emoji4]... Shiit has hit the fanmnjah. rizikovala bih da komentarishem lichno, tako da radije ne. uz primedbu da istrazivachi kad se i sami dovate polozaja, druge pesme pevaju, bez izuzetka. opet, kao i gospodin, ja pripadam nenastavnoj struji na BU, istina je, za nas su ta vrata svuda zatvorena, svim sredstvima, mada ja lichno ne pretendujem na predavachke pozicije, nisam, niti cu. tako da se ne bih isticala sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
pt 2.0 Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 (edited) 5 hours ago, Mil@n said: Pokrijte ovo brzo, pre nego što naidje gospa buba… edit. Fuck, gospa je prisutna, da ne kažem naišla. E jebi ga, neam šamana… edit edita. Za članak sa cenzolovke gore bila sam sigurna ko je autorka pre nego što sam kliknula na link. U ime familije čijeg su mrtvog člana isto tako razvlačili po tabloidima, hvala joj. A i inače - hvala joj! Edited May 24, 2022 by pt 2.0
gospa buba Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 a rekla sam da necu nishta da kazem, i evo ne govorim! [emoji38]ol:znash da je mala nasha krokodilska bara sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
gospa buba Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 evo, neću ni ja ništa da govorim. pa to, reci, zaplakati [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Hamlet Strašni Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Мени није јасно, да ли се овај човек озбиљно пријави на конкурс са жељом да пређе из Бг у НС?
radisa Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 18 minutes ago, Hamlet Strašni said: Мени није јасно, да ли се овај човек озбиљно пријави на конкурс са жељом да пређе из Бг у НС? Prijavio se da zajebava, nije imao nameru da pređe, nego da poakže kako mu neće dati da pređe... Ne znam samo sa kojim razlogiom, ali ok... 2
Recommended Posts