Bright Billy Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Crna gora je clanica nato pakta i nije bilo dileme da li ce uvesti sankcije rusiji, tako da dojave o bombama kod njih nemaju veze sa tom temom. U podgorici su, kao i u beogradu, neki ljudi mahali ruskim zastavama na ulici pa bi to mozda mogao da bude neki trag. U tom kontekstu voleo bih da znam da li je bilo pretnji bombama na cetinju, posto su tamo ljudi na ulicama mahali ukrajinskim zastavama? @pt 2.0 @morgana
morgana Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 (edited) najjace da dojave sigurno nemaju veze s tom temom. molim te. da si bar izrazio sumnju, nego nemaju veze. Edited May 17, 2022 by morgana
Bright Billy Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 3 minutes ago, morgana said: najjace da dojave sigurno nemaju veze s tom temom. molim te. da si bar izrazio sumnju, nego nemaju veze. Ja mislim da imaju veze sa ratom generalno ali kada govorimo o crnoj gori ne i sa uvođenju sankcija. Jasno je svima bilo da ce crna gora bez razmisljanja uvesti sankcije kada i svi ostali. Moja teza je da pretnje bombama mozda sluze maltretiranju naroda koji je u solidnom procentu proruski orjentisan. Ne tvrdim da je tako, samo razmatram opcije...
morgana Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Just now, Bright Billy said: Ja mislim da imaju veze sa ratom generalno ali kada govorimo o crnoj gori ne i sa uvođenju sankcija. Jasno je svima bilo da ce crna gora bez razmisljanja uvesti sankcije kada i svi ostali. Moja teza je da pretnje bombama mozda sluze maltretiranju naroda koji je u solidnom procentu proruski orjentisan. Ne tvrdim da je tako, samo razmatram opcije... ne slazem se ali ostaje da vidimo. btw vlada cg vrlo ocigledno nije htjela da drzi tu temu u fokusu vise od neophodnog. cini mi se doduse da su za koju nijansu bolje hendlovali situaciju nego srbija, ali je i obim napada bio manji. (ovo je sad digresija u odnosu na pricu o posiljaocu dojava)
foto Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 4 hours ago, msv said: „Neko je gledao šta bi sve mogle da budu turističke atrakcije. Kod nas je tropikarijum mali i većina i ne zna za njega, to vam pokazuje da je neko planirao i da to dolazi iz inostanstva, jer da su to smislili neki iz Srbije, nikada ne bi poslali dojavu u tropikarijum“, objasnila je Brnabić. Šerlok Holms nazalos ali tu ima logike. 80% beogradjana ni ne zna za tropikarijum, a 90% ne zna da dodje do njega. 2
Bright Billy Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Tacno, ja nisam imao pojma da to postoji kod nas... 2
Frile Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Ja mislio da je tropikarijum na Tašu, u onom Gestapo skloništu ispod Crkve Svetog Marka. Bilo je priče da će tamo biti nekakvi akvarijumi i slični "sadržaji".
msv Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 12 minutes ago, foto said: nazalos ali tu ima logike. 80% beogradjana ni ne zna za tropikarijum, a 90% ne zna da dodje do njega. Zato Ukrajinci znaju Ili znaju da koriste Google maps?
Bright Billy Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Sad kad izadje neki mag marketinga i otkrije nam da je sve ovo bila reklama za beogradski tropikarijum... 2
morgana Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 (edited) gdje je bio tropikarijum i neko da mi javi da postoji kad sam zbog korone obilazila muzeje i sl onoliko, umjesto da idem po koncertima. thanks for nothing s druge strane gledajuci, da nije korone i sad dojava o bombama ja pola toga ne bih obisla Edited May 17, 2022 by morgana 1
Bright Billy Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Po istoj logici danas stigla dojava da je izmedju ostalog bomba postavljena i na stadionu obilica...
Svemir Zeka Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Ali mislim, ako je glavni domet obaveštajnih službi da izvedu zaključak da je neko slao tropikarijumu za koji niko ne zna sem gajdova za turiste ergo taj gugla iz inostranstva, daj odmah da se samoukinemo kao država sa svim svojim institucijama. Ili nas, s druge strane, vlast i dalje tretira kao bolide kojima su ovakve "informacije" dovoljna količina saznanja da kažemo, eto, radi se nešto povodom toga.
jezovuk Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 (edited) 14 minutes ago, Svemir Zeka said: Ili nas, s druge strane, vlast i dalje tretira kao bolide kojima su ovakve "informacije" dovoljna količina saznanja da kažemo, eto, radi se nešto povodom toga. Ovo. I u pravu su, za većinu glasača to najverovatnije i jeste dovoljan indikator sposobnosti i angažovanosti službi. Edited May 17, 2022 by jezovuk 1
Frile Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Quote Potpredsednik Srpske napredne stranke Vučević izjavio je da po pitanju uvođenja sankcija Rusiji treba podržati Aleksandra Vučića i da niko ne treba da mu otežava jer on trpi najveći pritisak, ali da ne treba nikoga ni osuđivati „ako donosi odluku a nož mu je pod grlom“. Ovo je priprema za eventualne sankcije Rusiji. Ako se ipak uvedu, slediće bravura kako je bio primoran: "zar ne vidite da nam stavljaju nož pod grlo i prete bombama ako ne uvedemo sankcije, zar da lete škole u vazduh, zar to želite?!"
Recommended Posts